Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 10
slimatei spune:
multumim fetelor de aprecieri.. veramente nu a fost nimic programat ..si de'aceea probabil ca totul s-a desfasurat asa de fain.. a fost o zi relaxanta..si foarrte placuta .. spun asta si in numele lui iulian care aseara mi-a confesat ca s-a simtit f. bine
acum va pup ,caci am o gramada de tb care ma asteapt..n-am nici un chef dar tb sa-mi fac-..plus de asta tb sa si ies afara ..pe caldul asta... dar ce tb sa fac? asta e...
o zi placuta
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
cristina85ss spune:
Salut fetelor multumesc din suflet per gli auguri va fi greu dar o sa reusesc. Suntem si in mijlocul renovarii, punem parchet, schimbam carta da parati cu mattoni..etc
Fetelor am citit in urma despre cine si cum se prezinta la apel. Eu pana qualche mese fà daca va aduceti inca aminte, eram foarte activa, stateam pe forum de dimineata pana seara, continuam bineinteles sa ma ocup de curat, mancare sot si fetita dar la ceva trebuia se renunt..si uite asa am renuntat la invatat ca sa pot dedica mai mult timp lumii virtuale. In ianoarie m-am trezit ca am de invatat o tesina de 75 pagini+ 15 pagini diritto+ 30 pagini italiano si totul doar in 2 luni. M-am inspaimantat..
Relatia de prietenie dintre noi este invizibila..si nu putem renunta la ceea ce ne inconjoara in mod concret: familia, casa, lavoro,..etc doar ptr a petrece cateva ore davvanti al pc. Eu de multe ori ma asezam in fata calc. si nu-mi dadeam seama cum zboara timpul, vine ora pranzului, ora cinei...fara sa fi invatat nimic. Am incercat de multe ori sa transform cateva prietenii virtuale in prieteni reale prin propuneari de intalniri..etc. dar nu s-a putut de cele mai multe ori. Mie imi face placere sa "vorbesc" si sa va citesc insa NU voi renunta niciodata la sot, fetita, casa si invatat ptr a sta davvanti al pc. Poate gresesc..insa mi-ar face placere sa stiu ca sunt inteleasa.
CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii
slimatei spune:
cristina e de la sine inteles..
mult spor la treba pe care v-ati propus-o ... oricum noi suntem aici si cand ai timp noi te asteptam cu drag
multi pupici la Giulia
danangie spune:
STEFANIA multumesc mult. Dar nu te preocupa de ceea ce scrii. Eu nu am citit din urma. Vad eu ca au fost niste discutii...nu stiu despre ce e vorba. Dar nu as vrea sa fiu partasa la acele discutii. Stii...nu-mi plac discutiile. Deci, da, ai citit cum am petrecut noi luna asta. Deci, cand am iesit din spital Alessio avea 3,370. De la 3,680 cat il nascusem. Azi are 4,440 kg. Ptiu sa nu fie de deochi a crescut bolfosul.
Eu mai sunt pe aici....daca reusesc mai intru. alessio e cam mofturos azi. Am iesit si afara in speranta ca se linisteste dar nu a fost asa. Colicii astia!!
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
slimatei spune:
eu cred ca simte ca e ziua lui..complimese
glumesc ,dar mie de fiecare data mi se intampla cand face lunita a fie mai agitata,desi tot cred ca e o coincidenta
multa sanatate comorasului
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
katiapam spune:
salut
ce faceti fetele?
asa e dupa cum ati vazut ne-am intilnit
a fost totul all improviso nimic programat si ne-am simtit bine
Stefania pina la urma se intilneste cu toate
Danagie-sa va traiasca micuta stea
azi are prima lunita,auguroniiiii
sa fiti fericiti
Micio-ce frumoasa petrecere
si Eduard e tare scump,nu mi se pare sa mai fie asa timid
Raluca-modelul plurilingv e ca un tabel cu datele copilului si al parintilor
e scris in it si franceza apostila a pus-o pe loc
cred ca depinde de zona
Cristina-pe aici dam fiecare cind avem timp
nu-ti fa griji ca nu scri des
important e ca ne dai de vesti din cind in cind
cind mai pui poze cu Giulia sa o vedem si de la botez?
spor la aranjat casa
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Oana-povestind pe mess si zicind Stefania ca ar merge la mare avind marea f aproape ne-am dus fetitele la mare putin
eu de fapt dimineata devreme am dus-o dar nu prea a fost incintata cum simtea nisipul sau apa plingea de zor asa ca dupa masa a avut Stefy parte de baita la mare eu am lasat-o calma
am mincat faimosul kebab si ne-am muncit sa culcam fetele de amiaz ca se uitau una la cealalata si rideau nu prea au vrut sa doarme dar tot noi am invins
Stefy e o scumpa si i se potriveste bine cum ii spune mami si tati broscutza asa pozitii prinde chiar ca o broscutza
Dana7-ma bucur ca ti-au placut protagonistele
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Daraban-eu astept sa fie ea pregatita
cu tarcul fuge asa ii suna rotile
de mincat nu prea maninca din cauza caldurii la amiaz dar seara recupereaza maninca destul de bine
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Danangie-nu mai fi suparata ca nu e vina ta
crede-ma ca nici eu nu am avut lapte din prima zi i-am dat lapte praf si a crescut ffff bine
si mie imi parea rau ca nu am lapte si parca ma simteam vinovata ca e vina mea dar uite ca sint cazuri cind nu vine
stai linistita ca creste bine si cu l a ca sint speciale pt bebici
ma bucur ca aveti un ritm acum si ai sa vezi ca iti intri bine in rol si o sa simti de ce are nevoie Alessio cu timpul va acomodati de minune
curaj ai luptat atit de mult sa ai asa o minune bucurati-va de orice moment
ai sa vezi ce repede creste ca nu apuci sa-ti dai seama
ticker
deGiulia (20/06/07)
daraban spune:
ciao fetelor
F frumoase Giulia si Stefania!cum se priveau una pe alta
danangie vad ca ti-a fost tare greu la inceput,dar ma bucur ca v-ati revenit acum.
Cat mai multe lunite si ani la Alessio!
dana si delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA