Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

LaLa , sunt si eu pe-aici... Da' nu pentru mult timp, ca sunt obosita tare... si maine iar am o zi f f incarcata... Felicitari pentru dintisorii lui Bibi! Wow! Ce fetita mare si frumoasa ai!

Am intrat cam rar in ultima perioada, v-am mai spus eu de ce...da' nu mai e mult si o sa fiu libera iar, si atunci promit sa intru mai des...

In rest noi suntem relativ bine, e deja o saptamana de cand bb meu ia antibiotice pentru infectia urinara (i-am repetat de cateva ori analizele si din pacate pana la urma a avut infectie urinara nasoala cu e-coli...) Deja e muuult mai bine, si se pare ca infectia aproape a trecut (i-am mai repetat luni sumarul de urina si nr de leucocite scazuze f mult, deci infectia nu mai e prezenta). Am fost si cu el la echo sa elimin si suspiciunea ca are vreo malformatie care favorizeaza infectiile urinare, si e ok bb, n-are nimic din fericire.
Cat a fost bolnavior nu prea a mai crescut, a stagnat o saptamana, dar vad ca acum a inceput iar sa ia in greutate... Noroc ca el e si grasunel si lungut, si nu prea s-a cunoscut... Are la 4 luni jumate 7300 g si vreo 67 cm (daca nu si mai bine...)

Azi a fost ziua lui tati, si am sarbatorit, am avut invitati, am facut diverse bunatati de papa, tort ... si ne-am distrat pana tarziu... Cam astea sunt vestile de la noi!

Acum va pupicesc si va zic noapte buna!

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Of, multi pentru puiutul bolnavior!!!
Ma bucur ca in urma investigatiilor ati eleiminat suspiciuniile alea urate...
Multa multa sanatate, sa se faca puiutul bine cat mai repede!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE SOTULUI !!!!

Mi-e mi-e dor de postarile tale!
Abia stept sa ai timp sa ne povestesti mai multe!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Neata.
Ufff, iar sunt primua pe aici. Oare cand o sa-si stabilizeze si copilul meu odata programul de somn? Adica de la 2 luni la 4 luni jumate a dormit toata noaptea. Apoi, odata cu diversificarea, a inceput sa se trezeasca pe la 1-2 noaptea sa pape. Apoi ora de papa nocturna a devenit 4-5 dimineata. Ceea ce era ok, pt. ca papa si apoi dormea pana la 8-9 . Dar acuma iar s-a sucit Iar se trezeste la 1-2 noaptea si la maxim 7 dim. e fresh
Sper ca pana la 1 sept. cand incep scoala sa isi stabilizeze intr-un fel programul, ca nu ma mai joc asa......cu haosul asta....
Basca, azi dim. la 7 s-a trezit si Markus, plangand ca avusese un cosmar, si cu nasul infundat, ca azi-noapte a fost mai rece, iar el, neinvelindu-se a cam daradait in pijamaua cu pant. scurti si tricou Cred ca bagam niste Oscillococcinum, ca sa nu plecam duminica raciti de-a binelea.....
M-am apucat de bagaje, ieri am facut pe-al lui Markus si pe al lui Cristi, azi urmez eu iar maine Mathias, ca la el e cel mai complicat, adica tre' sa-i duc toata casa cu el

Cu ginecologul n-am reusit sa vb. ieri, tot n-a raspuns, sper ca azi sa vb. Oricum, mai multe pers. mi-au recomadat o injectie (intramuscular!) cu Vit.K, care, chiar daca n-are efect hormonal, ca sa zic asa, se pare ca diminueaza pana la anulare mentruatia.

Fetelor care dati deja carne la bebei, ce folositi? Piept de pui sau pulpa? Fierbeti pt. mai multe zile, sau de fiecare data? Le dati zilnic, sau numai de 3 x sapt.?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Am vazut ca ti-au mai raspuns fetele dar ma bag si eu in seama... si eu am folosit cu succes vitamina K atunci cand eram "mai tanara"
Cat despre osciloccocinum... cand i-am dat lui eleni avea mititica o luna si jumatate... I-a luat raceala imediat dar i-a dat o reactioe alergica de s-a umplut mititica de bubite..
'Dar, poate ca era prea mica pentru medicament...chiar homeopat fiind!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , ma uit si ma crucesc : ce scumpe sunt scaunele pentru copii !!! Din fericire IKEA face un scaunel foarte , foarte sic , si ieftin ( doar 12 euro ! ) . Maine vine cineva in Ro sa mi-l aduca .

Dujmanu' doarme dus . I-am luat ieri piscina , o montez astazi in curte sa bag cupilu' la apa . Si eu cu el !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

TinnaS la multi ani sotului, sa-ti traiasca, si tu pe langa el .

Si pe mine ma intereseaza subiectul carne la bebei.Dupa cat timp de la inceperea diversificarii le-ati dat? Eu stiu ca se foloseste pieptul de pui.L-ati amestecat cu piureu de legume?

Bobo meu tocmai a terminat de mancat vreo 130 de gr de mar cu pepene galben.Tare mult i-a placut combinatia.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

helo!helo!
Jelimoni multumim de felicitari si iti uram si noi bafta la licenta,te asteptam sa faci cinste(virtuala)
Tinna ma bucur ca puiutul tau grasunel e mai bine.Si LA MULTI ANI!!!pt sotul tau.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

roli, bine v-ati intors. m-ai convins cu descrierea, zi-ne si noua pliz pliz, la ce hotel ati stat. daca tu zici c-a fost ok, te cred pe cuvant!

danonique, uelcom bec! poze? ceva ceva?

laurici pusici, ashea obositi:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Miri uite hotelul aici: http://asti-bg.com/ si aici cateva poze si o descriere: http://www.beachbulgaria.com/sinemorets/index.shtml. Nu este o statiune tipica, e un fel de satuc, rustic si pitoresc, cateva hoteluri mici, pensiuni si cateva restaurante. E o plaja amenajata cu umbrelute si sezlonguri, la 3 min. de hotel si inca 2 plaje salbatice, unde am mers catarandu-ne pe niste stanci, cu umbrela de soare si copii in spate/brate, da noi suntem asa mai aventurieri . Iar la 10 km spre sud este o plaja foarte pitoreasca, despre care bulgarii spun ca e cea mai frumoasa si asa ni s-a parut si noua, Silistar se numeste. De fapt toata zona este rezervatie naturala.
Hotelul este intim, curat, linistit si servicii impecabile. Si surpriza a fost sa descoperim ca apartine unei romance casatorita cu un bulgar.
Cum apuc pun si pozele facute de noi.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by Ven

Neata.
Ufff, iar sunt primua pe aici. Oare cand o sa-si stabilizeze si copilul meu odata programul de somn? Adica de la 2 luni la 4 luni jumate a dormit toata noaptea. Apoi, odata cu diversificarea, a inceput sa se trezeasca pe la 1-2 noaptea sa pape. Apoi ora de papa nocturna a devenit 4-5 dimineata. Ceea ce era ok, pt. ca papa si apoi dormea pana la 8-9 . Dar acuma iar s-a sucit Iar se trezeste la 1-2 noaptea si la maxim 7 dim. e fresh
Sper ca pana la 1 sept. cand incep scoala sa isi stabilizeze intr-un fel programul, ca nu ma mai joc asa......cu haosul asta....
Basca, azi dim. la 7 s-a trezit si Markus, plangand ca avusese un cosmar, si cu nasul infundat, ca azi-noapte a fost mai rece, iar el, neinvelindu-se a cam daradait in pijamaua cu pant. scurti si tricou Cred ca bagam niste Oscillococcinum, ca sa nu plecam duminica raciti de-a binelea.....
M-am apucat de bagaje, ieri am facut pe-al lui Markus si pe al lui Cristi, azi urmez eu iar maine Mathias, ca la el e cel mai complicat, adica tre' sa-i duc toata casa cu el

Cu ginecologul n-am reusit sa vb. ieri, tot n-a raspuns, sper ca azi sa vb. Oricum, mai multe pers. mi-au recomadat o injectie (intramuscular!) cu Vit.K, care, chiar daca n-are efect hormonal, ca sa zic asa, se pare ca diminueaza pana la anulare mentruatia.

Fetelor care dati deja carne la bebei, ce folositi? Piept de pui sau pulpa? Fierbeti pt. mai multe zile, sau de fiecare data? Le dati zilnic, sau numai de 3 x sapt.?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

VEN, am vazut ca ziceai ca bebelul tau se trezeste iar noaptea sa manance si suspectezi ca e de la diversificare. Ce sa zic? Si fetitza mea de pe la vreo 2 luni dormea de la 10 seara pana pe la 5 dim si acum de la 5 luni se trezeste iar pe la 2 sa pape si apoi pe la 5 si sa stii ca noi nu am inceput diversificxarea. Asteptam pana la 6 luni ea fiind hranita numai cu san. Deci nu cred ca are leg cu diversificarea desi si alte mamici au pus-o pe seama ei din cate am observat... Eu cred ca e de la caldura sau , cum spunea o pediatra la tv, ne da CONTROL, adica au crescut si au mai prins la smecherii si verifica unde-i mami.... Ce spuneti?

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata.
Sa-mi traiasca buburuzaaaaaaaaaaa. Sa fie sanatoasa si cuminte.
Avem 6 lunite!!!!!!
Si 8.440 gr si 72 cm.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

TinnaS la multi ani sotului, sa-ti traiasca, si tu pe langa el .

Si pe mine ma intereseaza subiectul carne la bebei.Dupa cat timp de la inceperea diversificarii le-ati dat? Eu stiu ca se foloseste pieptul de pui.L-ati amestecat cu piureu de legume?

Bobo meu tocmai a terminat de mancat vreo 130 de gr de mar cu pepene galben.Tare mult i-a placut combinatia.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Ramo, eu stiu (si asa am procedat la dimitris) ca se dau bucatele din piept de pui fara pielita sau carnita de manzat.
Acum, eu sincera sa fiu nu am niciun pic de incredere in puiul ce se gaseste pe piata....
As vrea sa fac rost de gaina, pui de tara, crescut fara ingrasaminte...
De unde? Habar n-am ca mama daca s-a mutat la mine si-a "lichidat "orataniile din curte....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Andreea Bianca

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru