Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Laura D uite ce facea Biencuta mea in timp ce eu conversam cu tine:http://good-times.webshots.com/photo/2671197570102239560BusUrm

Eleni si Dimitris

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ce haioasa e Bianca, intre atatea reviste!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumim pt. urari : aweya, ema, ramonab, ancab, laura_dimitris, ginnette.

LA MULTE LUNITE bebelusilor, THEA MARIA , ANDREEA BIANCA, STEFAN CRISTIAN. Felicitari pt. cele 6 lunite si sa-i faceti fericiti pe parintii vostri.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna fetelor

Inca nu am citit din urma, am intrat numai repede repede sa dau numai vesti bune.
Am fost la ortoped si ptr prima data ne-au iesit valorile bune la sold. Luna asta mai purtam hamul 24h, la sfarsitul lunii facem si o radiografie si daca totul arata ok in august purtam numai noaptea si apoi gata. Iu Hu!!!!
Vestea 2 e ca de duminica mancam nene de nu mai pot de incantare. Am reusit chiar sa avem mese de 200-220ml ceea ce e record absolut la noi.
Iar vestea 3 e ca tot de duminica dormim toata noaptea: culcat pe la 21:30, papa la 6 - 6:30 dimineata si somn in continuare pana pe la 8-8:30. Si eu si tati suntem in extaz si speram sa nu schimbe iar programul. Macar 1 saptamana de vis sa avem si noi.

Am facut si prajitura de care spuneam Mango Tiramisu..am bagat o poza in albumul Clara - 5 luni. Daca va tenteaza scriu reteta.. se face in max 20 min si e super pentru zilele fierbinti de vara.

Va pup si intru sa citesc din urma la somnul Clarei de dupa-amiaza
Pana una alta toata casa e cu curu in sus ca plecam duminica in concediu...zici ca plecam cateva luni bune in expeditie in jungla ..hi hi..adica unde nu se gaseste nimic si trebuie sa luam noi de acasa.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Laura_dimitris, ce bine te inteleg, s eu trebuia sa incept pe 19 iunie, dar am mai prelungit inca 16 sapt. , fara plata insa . Si mi-e groaza sa m areintorc la servici, dar daca nu o fac ne v-a fi foarte greu financiar, doar cu un salar.Of, of.
Curaj mamico, in timp poate o sa te mai acomodezi, (asa ma amagesc eu ).

Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura si eu am inceput serviciu pe 1 acum,mi-a fost mie mai greu decat Mariei,dar incet incet ma acomodez si ma gandesc ca mai incolo ne era la amandoua mai greu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Monicaa, vreau si eu! ! te rog mult pune-ne reteta, sau daca vrei scrie la subiectul dedicat : "Ce mai gatesc zuzele". Gasesti linkul pe prima pagina a capitolului.

Fetele, am vazut ca nu ati intrebat de noi , ma rog nici nu am lipsit cine stie ce...Noi suntem bine, in perioada de acomodare cu tanti care va fi bona Sofiei incepand de luna viitoare. Deocamdata lucrurile par sa mearga bine. De asemenea, incercam sa marim portia de legume d ela pranz si sa scadem portia de tzitzi, la mesele de la 10 si de la 14. Cele de la 6 dimineata, 6 seara si cea de dupa baita vor ramane de la mami, chiar si dupa ce voi merge la serviciu. de fapt, asa e si schema de diversificare a pediatrei mele si uite ca orarul de masa al Sofiei s-a potrivit la fix.

Am vazut multe poze, cu copilasi veseli si jucausi, care stau in fundic, se iubesc cu fratiorii, se uita cu ochi mari la camera, citesc sau inoata in cada mare (Mada, multumim de pont, azi testam si noi colacelul!). Ii pupam pe toti cu drag! Iar celor bolnaviori, insanatosire rapida-rapida!

Theli, te-a sfatuit bine Ereena. Uite aici mai multe info: http://www.naturalia.ro/catalog/index_site.php. La dr. Chirila, de altfel foarte cunoscut, am mai fost si noi pentru una-alta. Cabinetul este in Voluntari.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor, in primul rand la multe lunite sarbatoritilor, si cred ca deja multi au o jumatate de an pe aici

Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Andreea Bianca

Am vazut poze de:

Razvan-Matei (ramonab), nascut in aceasi zi cu iasmin, este un dragalas mancacios si mai sta si in fundulet

Adela (ginnette) o viitoare domnisoara model, frumoasa prezentare de moda

Bianca (Lala20), frumoasa si mancacioasa de degetele cearceafuri si altele, ah si rupatoare de reviste

Mathias si Markus Barbateii lui Ven, sa-ti traiasca sunt niste dragalasi si frumios mai doarme Mathias

Andrei (LalaD), am vazut poze de Andrei pletosu care si el sta in fundulet si o mami vedeta din revista

Stefan (anca.b), bebe marinar pescar si mancacios ah mai e si titirez

Eva (ellenuta), frumoasa si scoica, sa stii ca nici a mea bubulina nu prea se mai impaca cu scoica

Mihai (aweya), un limbos ca si fimea, toata ziua cu limbuta pe afara

Eleni mancatoare de reviste Dimitrakis mare dansator (LauraD) ah si super miresica

Matei (ereena) care are cada la fel ca a lui bubulina si care savureaza niste picioruse prospat spalate

Patricia (Irlandeza) viitoare inginera in IT, si borborosita la botic, sa-i mananc eu ochii aia frumosi si la mai multe lunite peste aceasta jumatate de an

Fetelor am vazut mult mai multe poze dar nu am scris de toate sa stiti, cu scuzele de rigoare ca nu am apuct sa scriu, dar toti clopoteii nostri sunt niste ingerasi frumoooooooooooosi

Am pus si eu poze de botez, de 5-6 luni si de la mare

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Ancab, e frumos scaunul, deci esti multumita de el ? Vad ca nu-l au pe stoc acum. Ma gandeam sa-mi comand din Ro., ca-i mai ieftin, dar....cam tot pe acolo se invart preturile.
Mi-ar fi placut www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000057&view=detail&ProductID=PR000005&UniqueID=54" target="_blank">acesta,dar e prea scump totusi, sau www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000057&view=detail&ProductID=PR000005&UniqueID=12" target="_blank">acestacare e mai acceptabil ca pret.
Si mai nou aparute, asa stiu eu, sunt www.mothercare.com/gp/product/B0011DZZMS/sr=1-21/qid=1215083445/ref=sr_1_21/202-4981499-1977437?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core" target="_blank">aceste scaune, care se pun direct pe scaunele de adulti si se prind in curele.

Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ce bine arata Yasmine! O bombonica! Si ce incantata e de apa!
Si, mai ales, ce curaj ai avut sa mergi cu ea la mare!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput