Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 7
irinabobe spune:
[quote]Originally posted by Ignatica
irina 156 e o valoare mica, nu se poate intampla nimic rau, zic eu. Cred ca e bine cum procedezi, iti tin pumnii sa vina ciclul azi-maine.
cum e viata asta. luna de luna ma rog sa nu imi vina cm-ul si acu am ajuns sa mi-l doresc din tot sufletul.
Ignatica spune:
Of, Irina, la ce situatie aiurea e, normal ca doresti sa vina CM.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
laurraa spune:
Buna fetelor!
Cand am vazut atatea pagini la subiectul nostru am sperat ca poate ati mai impartasit voi parereri sau ati vorbit dar NICIDECUM ca au aparut atatea fete.Doamne Dumnezeule!
Stiu Catalina ca este greu, foarte greu dar ai sa reusesti!
Tiana, Olga o sa ne intareasca Dzeu sa mergem mai departe o sa vedeti.
Fetelor noi nici nu stiu ce sa le zic.......
Carpediem, este foarte greu nu greu, stim toate de aici si ai s avezi ca o sa gasesti alinare asa cum zicea si Catalina, mai ales alaturi de sotul tau.
2bobocei, anii de incercari care au trecut nu trebuie sa te opreasca din lupta ta.Incearca mai departe, nu te opri si ai sa vezi ca Dzeu te va ajuta.
Ramonagabri,stiu si eu ce mult doare cand cineva iti spune "esti tanara, etc...."M-am lovit si eu de asta. Ai intrebat cat timp trece pentru refacere....Refacerea fizica poate sa fie si dupa o luna, depinde de organismul fiecareia.Uita-te la Teo2irina care la 2 luni dupa pierdere a nascut si are un baietel de toata splendoarea.Psihic...aici nu pot da o perioada limitata cantitativ....depinde d eputerea fiacareia...dar de uitat din pacate nu ai cum...asta e viata.
Teo2irina, pentru mine una tu ai fost o speranta pentru ca am vazut ca se poate.....cand te-am citit prima oara mi-am zis:"uite ca se poate sa fie si bine".Mergi mai departe si sa te auzim ca ne dai vestea si pentru cel de-al doilea BB fara sa ai stres.
buburuza35, nu putem sau eu una nu pot sa-ti dau raspunsul la intrebarea DE CE se intampla toate astea....Stresul nostru de zi cu zi sa stii ca este unul dintre raspunsuri desi pare greu de crezut.
Irinabobe, sper sa nu fie SEU, suntem toate alaturi de tine si sa dea Dzeu sa fie bine.Sa fii sanatoasa si sa fie totul bine.
impreuna vom reusi o sa vedeti.
Va pup pe toate
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
laurraa spune:
Am vrut sa va impartasesc ce am facut tot week-endul.
Sambata ma pregateam sa cunun, v-am spus ca Dzeu m-a intarit si m-a ajutat sa fac aceasta binecuvantare.
Dar cum la mine anul acesta e genul "cand la bal,cand la spital" vineri seara am stat cu o prietena care dupa ani de incercari si stimulare ovariana ma anunta acum 5 saptamani ca e insarcinata, iar joia trecuta ca pierde....Dureros....Fetelor, chiar de am trecut de doua ori prin asta foarte greu mi-am gasit cuvintele sa o sprijin.Asta e!I-am spus cat de minunate sunteti voi si a spus ca o sa intre si ea.
Iar sambata dimineata cand eram in coafor ma suna cea mai buna prieteana sa ma anunte ca dimineata murise un prieten de-al nostu foarte bun in acident de masina.Familia lui si sora lui au fost si sunt o familie pe langa care am crescut.Este cumplit fetelor.Un baiat la 28 de ani care ar fi trebuit sa-i implineasca vineri.....
Venise in tara sa-si aranjeze nunta.....Nu m-am dezlipit astazi de sora si mama lui si de sicriul lui.....
Va multumesc ca m-ati ascultat sper sa nu fiu outoftopic.
Va imbratisez
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
mimi_m spune:
Sunt alaturi de voi si va inteleg foarte bine...
Acum 3 ani am pierdut si eu o sarcina la 6 saptamani, iar de atunci tot incerc sa raman din nou insarcinata - ma pregatesc de primul (si ultimul sper) FIV . Cea ce ma intriga in acest moment este ca nu se mai gasesc medicamentele care pot ajuta pentru mentinerea sarcinii , mi se pare de necrezut ca nu se mai importa gravibinon si nici alilestrenol nu se mai gaseste de aproape 2 ani . Acum 3 ani, daca as fi inceput tratamentul mai repede, as vi avut o sansa...dar ce sanse avem acum cand nu se mai gaseste nimic ?
ramonagabri spune:
va multumesc pt mesajele voastre ma fac sa stau mai bine tinand cont ca sunt antr-o tara straina an care il am doar pe sotul meu si pe prietena mea cea mai buna ,stiti si voi prieteni sunt multi dar numai cand dai cand ai o problema dispar ,va multumesc din nou pt sfaturi sunteti adevarate eu ma angrozesc de fiecare poveste ce o citesc este incredibil cate cazuri sunt de acest gen . LAURRAA ami pare sincer rau de prietenul tau sincere condoleante ,sus si gandeste pozitiv viata trebie sa mearga anainte TIANA mult curaj si bafta MIMI M sunt alaturi de tine si de toate fetele care trec di pacate prin acest cosmar fi tare si cu Dumnezeu anainte CARPEDIEM adunati fortele si mergi anainte ,acelasi lucru mi sa antamplat si mie ,ancerc sa ma adun si sa merg anainte,acelesi lucru til doresc si tie
ramonagabri spune:
pe 16 luna aceasta trebui sa merg la dc gin la primul control dupa av . Sotul meu spune ca daca ne da unda verde sa reancepe dar eu anca nu ma simt an stare cu totul ca dorinta este foarte mare ami este tare frica ,iam spus si ma sustine a spus sa mai asteptam pana ma simt eu an stare dar am o senzatie de vinovatie .vreau sa va antreb daca voi simtiti acelasi lucru ca si mine NU ANTELEGETI GRESIT SOTUL AMI ESTE FOARTE APROAPE CUM CREDETI CA PUTEM FACE SA ANDEPARTAM FRICA SI GANDUL CA SE POATE ANTAMPLA IAR
danangie spune:
LAURA e ingrozitor ce s-a intamplat cu baiatul. D-zeu sa-l ierte!
DIANA iti multumesc pentru urarile care mi le facusesi zile in urma. Scuza-ma mult ca nu ti-am raspuns imediat. Incerc sa ma impart cum pot. si de la mine.
MIMI sa dea D-zeu sa fie cu ochisori. Pe cand FIV-ul? Dar utrogestan oare nu te ajuta? Eu ala am luat pana in sapt 14. Asta in cazul ca va fi cu ochisori. D-ne ajuta!
IRINA Ignatica are dreptate. Daca era SEU valoarea betaHCG-ului ar fi trebuit sa creasca nu sa scada. Dar fata de o sarcina normala creste mai greu.
2 BOBOCEI imi pare enorm de rau pentru ce ti se intampla. Stiu cum e sa astepti un amar de timp si pe urma sa ti se naruie totul. Sa dea D-zeu sa-ti revii si sa reusesti sa o iei de la capat. Tarie multa!
SIMONIA exact asa spuneam si eu. Chiar daca pe urma vor veni copilasii, tot va fi un gol in sufletul tau, o amaraciune. Asta e.....
RAMONA iti sunt alaturi. Au fost oricum fara inima sa te puna in acelasi salon cu mamici. Chiar fara inima. Adica cum faci sa pui in acleasi salon o pacienta care abia a pierdut o sarcina. Mi se pare inuman. Imi pare tare rau. Da, si eu te sfatuiesc sa astepti. Sa te refaci fizic, psihic. E foarte important sa ai o perioada de doliu, de liniste. D-me ajuta.Eu ...fizic m-am refacut destul de repede....cam in 2 saptamani....psihic mai greu. Dupa cam 4 luni am inceput sa-mi mai revin......a 5-a luna am ramas gravida din nou dar nu eram ok 100%.
BUBURUZA, CARPEDIEM, OLGA cuvintele sunt de prisos. Sa va ajute D-zeu.
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
unducthable spune:
Danaangie , te puup inca o data si lasa-ma sa il pup pe Alessio :)), sa va traiasca !
eu incet incet mi-am gasit linistea sufleteasca si poate , daca Dumnezeu nu va vrea ca eu sa fiu mama , mai incolo sa vorbesc cu sotul sa cautam un copilash ...., sa se faca voia Domnului .
pana atunci ... nu ma mai gandesc si poate mai sper , ma rog, dar poate asa mi-e mie dat , sa platesc pentru ca sunt pacatoasa , in felul asta sa platesc, sa nu am copii, nu sunt pesimista, acceptarea este calea spre pacea sufletului si deja ma simt bine (toti suntem pacatosi , dar ne "spalam pacatele" dupa cum vrea Dumnezeu ...)
te pup si va pup, diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Ignatica spune:
irina cum te simti?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David