Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 8
irinabobe spune:
Ignatica scuze nu prea am vrut sa scriu aici despre mine pt ca durerea fetelor e mult mai mare si mi se cam pare aiurea. eu tot in asteptare, dar azi e prima zi cand nu ma mai dor sanii asa ca sper si eu ca azi maine sa apara ceva.
buburuza35 spune:
Va multumesc pentru cuvintele bune si gandurile voastre. Uneori ajuta.
Vineri merg la o clinica pt niste analize de sange, exact ce fel de analize n-as putea sa va spun, mi-a facut doar trimitere. Sper sa aflu mai multe in urma lor.
La sfarsitul lunii ma mut in alt oras si am inceput sa ma interesez de medici ginecologi romani. Sper sa gasesc unul care sa ma ajute...
Sper, sper... ma repet, dar cam asa se exprima starea mea acum...
Ignatica spune:
irina iti tin pumnii sa vine CM.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
irinabobe spune:
Ignatica multumesc mult. se pare ca pumnii tai au avut efect. azi e z1. cu dureri de mijloc cam nasoale da tot ma bucur de zici ca cine stie ce minunatie fac.
irinabobe spune:
buburuza primele tale 10 mesaje sunt moderate si nu apar in timp real . asa ca scrie repede 10 mesaje scurte ca sa scapi de moderare pentru ca altfel daca noi scriem mult mesajul tau nu se va vedea si sa nu te sarim. bafta la cautat de dr bun.
ramonagabri spune:
DANANGIE:FELICITARI SI PUPICI LUI ALESSIO. Ati multumesc pt sfaturi si pt ca ami esti aproape .Dupa cum vad esti an IT eu sunt an Firenze daca ati face placere si esti aproape am putea sa ne cunoastem sau poate cunosti fete care stau prin apropiere miar face multa placere.La anceput nu am vrut sa scriu povestea mea nu ma simtiam an stare dar am vazut ca sunteti niste dragute iar mes voastre alina cat de cat suferinta pe care o purtam an suflet. pupici la toate
Ignatica spune:
irina Doamne ce ma bucur ca a venit, ma bucur mult de tot. Te pup. Stiu ca a fost un stres enorm pentru tine. Hai cu D-zeu inainte, trebuie sa avem si noi o sarcina normala o data si-o data.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
zafira spune:
Nu am crezut niciodata ca voi scrie ceva aici dar,,,,,iata ca si au am pierdut sarcina.
Despre mine nu stiti prea multe ptr ca nici eu nu am dat detalii.
Dupa un fiv in Turcia unde rezultatul a fost peste asteptari iar cele 9 saptamini de sarcina au fost cele mai fericite a venit si ziua cea neagra.
Joi 3 iulie au inceput usoare singerari.Am crezut ca este ceva normal, dar spre seara sangele era cam rosu. Am sunat dr si mi-a spus ca vineri dimineata sa merg la clinica. Am plecat dimineata foarte linistita gandindu-ma ca nu poate fi nimic grav.
Pur si simplu nu-mi venea sa cred cand mi-au spus ca bebelusul meu nu mai avea activitate cardiaca. Mi-au facut un bhcg iar rezultatul a fost 6000. Am plecat acasa sperand ca dr s-au inselat si poate mai este o speranta. Sambata si duminica au continuat sangerarile iar luni dimineata am fost la clinica. Alta eco care a confirmat ceea ce nu vroiam sa aud. Mi-au facut chiuretaj, dar sufletul nu au putut sa-l curete .
Nici acum nu pot sa cred ca nu mai am bebelusul.
Am citit ceea ce a scris Catalina si nu mi-a venit sa cred. Mi-am spus ca eu nu o sa patesc asa ceva.
Azi am vazut ca si Luca a pierdut sarcina. Ce se intampla cu noi?
Chiar toate am fost in acel pocent de 25% al celor care pierd sarcina in primele luni?
Acum ma gandesc foarte serios sa adopt un copil.
Cum vrea D-zeu asa va fi.
unducthable spune:
dragele mele, ieri am citit si ce i s-a intamplat unei fete de pe forum LucaLuca (la FIV ...) si atatea tragedii ... am plans ... dar mi-am dat seama ca sunt sfarsita si e prea multa durere pe lumea aceasta , indiferent ca se mai naste cate un copil, prea multi copilashi morti in burtica , uneori mi se face dor si mi se face rau cand imi aduc aminte ca acuma as fii avut burtica ... , deja nu stiu cat pot sa mai tin in mine atata suparare ...
Zafira , ce sa mai zic ... si toate celelalte fete ... e ingrozitor, poate ca voi da nastere vreodata la un copil, dar niciodata nu voi mai fii inocenta , am cunoscut si eu moartea ... moartea unui viitor copil si am cunoscut si eu prea multa tristete ca sa imi revin asa cum eram inainte , niciodata nu voi mai fii ca inainte
Dumnezeu sa ne ajute !
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/