Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Zafira m-am gandit mult la tine si am sperat ca esti bine, fericita si toate sunt bune.Stiu prin ce treci si stiu ca nimic nu iti poate alina suferinta.
Eu nu prea stiu cum decurge o sarcina normala dar ceea ce se intampla cu gravidutele de la FIV incepe sa arate a genocid...Nu se poate asa ceva...Oare le scapa lor ceva? Oare facem noi ceva gresit?
Oare este vointa divina? Oare ce se intampla???
Oricum , eu am decis sa las timpul sa treaca, iar la sfarsitul celor 6-8 luni de refacere sa incerc din nou.Trebuie sa reusesc.
Draga mea, iti sunt alaturi si ma gandesc la tine...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

imi cer scuze daca va deranjez,dar va citesc aproape zilnic (cu toate ca am 2 copii sanatosi)si nu pot sa nu ma gindesc la sufletelul meu cel mic, care am fost nevoita sa in avortez, am facut rubeola exact in ziua in care trebuia sa imi vina cm,asteptam de 5 ani sa ramin gravida si cind sa intimpla toti medicii care m-au consultat,cunoscut(si nu sunt putini)mi-au zis ca nu pot pastra sarcina ca e un risc foarte mare sa o pierd sau sa am un copil cu grave malformatii si nu l-am pastrat (a fost groaznic o saptamina am trait numai cu calmante,nu ma puteam opri din plins ,nu imi venea sa cred ca dupa 5 ani de chin am ramas in sfirsit gravida si nu puteam pastra copilul), si acum pling dupa el ,insa dumnezeu a fost mare si exact la 9 luni de la avort am ramas insarcinata cu primul copil,o sarcina grea dusa la cap cu multe tratamente ,repaus la pat,dar a meritat,acum am 2 baieti sanatosi .

sper din tot sufletul ca bunul dumnezeu sa va ajute si pe voi sa va tineti puii in brate
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Off...ma doare sufletul cand vad cate fete trec prin aceeasi suferinta. Nu pot decat sa fiu alaturi de voi si impreuna sa ne mai alinam durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

krykett, felicitari pentru curajul de a lupta in continuare si pentru cele doua minuni de baietei...
zafira, poate asa ne alege Cel de Sus sa fim in cei 25%......omul spera, iar Dzeu le oranduieste....asta este soarta.
Diana, chiar astazi ma gandeam si eu ca peste 2 luni ar fi trebuit sa nasc si stateam in pat si ma uitam la burta mea si imi spuneam :"doamne ce gigantica as fi fost acum....." dar ce sa-i facem? Daca as gasi raspunsul la toate intrebarile Doamne ce bine ar fi.
Vineri vine si vizita mult asteptata la doctor.Inca nu mi-a trecut sangerarea, mai cate un pic, insa sper sa fiu refacuta fizic....
Toate fetele de aici va pup si sunt alaturi de durerea voastra...

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
va citesc zilnic si nu pot intelege de ce se intampla toate aceste lucruri groaznice in vietile noastre...
catalina sunt de acord cu tine parca ar fi un genocid..nush ce sa zic am o prietena care de 8 ani incearca, acuma este dupa 2 inseminari nereusite...nu mai stiu ce sa cred
dupa ce l-am pierdut pe bb Pavel am crezut ca viata mea sa terminat, mi-am urat viata is destinul meu si iatama acuma cu o noua speranta in viata....credetima daca Dr. Pelinescu imi va spune ceva de rau la echo pe 17 eu cred ca mor acolo...sa ma fereasca Dumnezeu.
E greu sa cresti un copil cu probleme, ca mai apoi sa moara nu cred ca as mai avea puterea sa trec prin asa ceva
Ma tot gandesc ce ganduri calde sa va urez, cum sa va imbarbatesc si nu stu...inteleg ca suferiti si stiu ca doare
Numai bine fetele nu deznadajduiti va parea si soarele pe strad voastra Dumnezeu da dumnezeu ia...nimic nu e in zadar si pentru toti ingerii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, dragelor! imi pare rau sa vad atata tristete, atatea framantari, atatea deziluzii...
krykett,niciodata nu ne uitam ingerasii, asa este, si eu plang sufletelele pierdute chiar daca am un baietel perfect acum.
nu stiu cum sa spun, imi doresc inca un bebe, da cateva zile ma simt rau, stiu ca nu exista decat un 0.0001% sansa sa fie sarcina... iar eu sunt ingrozita de teama. poata ca daca va fi sa fie sarcina ma va ajuta DD... nici nu stiu ce sa mai zic. sper sa auzim numai de bine, dragele mele, sper sa vina vremuri foarte bune pentru toata lumea, sa aiba fiecare in brate macar un bebel. ma rog mereu pentru asta.
va pup si va imbratisez pe toate!

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

elilov trebuie sa ai credinta in D-zeu ca vei primi vesti bune saptamana viitoare si ca Dimitrie va fi sanatos.

zafira eu cred ca procentul e mult mai mare de fapt, suntem foarte multe care am avut cel putin o pierdere de sarcina. Multa putere sa poti trece peste aceasta incercare.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
ignatica multumesc de sustinere ai dreptate trebuie sa fie asa
va pup si pe voi dragelor si va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

elilov, ai s avezi ca o sa fie bine.Nu trebuie sa fie altfel.
va pup pe toate si sa aveti o zo cat mai frumoasa

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Atata durere!! Mi-e atat de frica dedeschid topicul asta....tot sper sa nu mai apara pagini...dar nu..trebuie sa trecem cat mai multe prin chinurile astea! :(. Imi pare atat de rau!
Eu incep sa imi revin, am avut deja primul CM, uneori parca a fost acum un an ...alteori simt ca si cum ieri mi s-ar fi dat vestea. Cand imi amintesc ma chircesc de durere si apoi imi spun ca trebuie sa merg mai departe. Anul asta m-am decis sa fac ceva ce am tot amanat mult timp..sa fac un masterat.
Lauraaa imi pare atat de rau pentru cata durere ai adunat in vara asta! Sa dea Dumnezeu sa se fi consumat toata durerea din viata ta si sa fie bine de acum incolo pentru tine si pentru noi toate.
Va imbratisez cu drag si va multuemsc.

Mergi la inceput