Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 6
Ignatica spune:
irina cum te simti?
ramona in general fizic te refaci in maxim 6 saptamani. Psihic, depinde de fiecare in parte. Multa putere iti doresc.
2bobocei sunt alaturi de tine. D-zeu sa va aduca puiul mult dorit.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
L5845 spune:
buburuza sunt si eu alaturi de tine si iti doresc sa ai multa incredere in D-zeu si sa nu-ti pierzi speranta ca vei fii si tu mama intr-o buna zi, sper cat mai curand. In privinta dr., nu e normal sa ceri explicatii si sa nu le primesti, mai incearca, iar daca nu, mai bine schimba-l. E important ca intre tine si dr.la care esti sa existe o comunicare buna, care pe el sa-l ajute sa gaseasca rezolvari, iar tie sa-ti dea macar partial unele raspunsuri (cand depind de el). Cel putin asta e parerea mea. Iti doresc numai bine si multa putere!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
irinabobe spune:
ignatica eu deocamdata sunt cam depresiva, mai ales ca inca nu a venit cm si stau cu frica in san sa nu se dovedeasca a fi seu. oricum dr mea e plecata pana luni si m-a sfatuit sa nu mai fac nicio analiza si sa ma linistesc pana atunci, si vedem ce si cum luni. asa ca deocamdata imi vine sa ma urc pe pereti si din cauza acestei asteptari...
L5845 spune:
2bobocei as fii vrut sa-ti urez bun venit pe forumul asta minunat, in cu totul si cu totul alte conditii....imi pare tare rau ca durerea pierderii unui sufletel a fost cea care te-a adus aici . Sunt alaturi de tine, stiu ca doare tare, mai ales dupa ce ai obtinut asa de greu sarcina multdorita (eu astept de 8 ani sa vina bb si inca nimic ). Sper ca timpul, sa nu te mai puna la incercare si sa ai parte de bucurie, cat mai curand, sa-ti mai usureze din durere si sa-ti tii copilasul drag, sanatos in brate.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ignatica spune:
Aoleu, pana luni ?? Asta inseamna inca o saptamana. Cred ca as innebuni. Sper din suflet sa nu fie SEU. Totusi daca a scazut betahcg-ul ala, de ce nu vine ciclul? Nu mai inteleg nimic. Ca si daca era SEU in evolutie ar fi trebuit sa creasca valoarea, nu ca intr-o sarcina normala, dar oricum sa creasca, nu sa scada. Doamne, trebuie sa ai nervi de fier. Si eu am trecut prin asa ceva acum 3 ani, nu stiau daca e SEU sau s-a produs avort spontan, un chin care a durat 2 saptamani, mi-a facut nervii prastie. Sunt alaturi de tine.
L5845 spune:
ramonabri . Trebuie sa fii puternica si sa nu renunti, ignora-i pe cei care-ti spun "lasa, ca esti tanara...", nu pune la suflet cuvintele astea. Aceasta pierdere, indiferent de varsta pe care o ai, doare la fel de tare. Iti doresc din tot sufletul, sa te regasesti si sa ti se mai aline suferinta, cat mai usor si cat mai curand, sa fii iar cu zambetul pe buze si cu un bb sanatos in brate.
Din cate stiu eu, au fost fete care in luna imediat dupa pierdere sau in a doua, au ramas din nou gravi si au copii sanatosi, totul depinde pana la urma de organismul fiecaruia, cand se simte pregatit. Cateodata natura stie mai bine decat medicii. Inca o data, iti doresc multa putere si nu inceta sa speri ca data viitoare va fii bine, chiar daca frica te va incerca.
Lau-Meli si
Spre tzel!
Doi zapaciti!
L5845 spune:
irina nu incerci mai bine sa mergi la cineva, sa nu astepti pana vine dr.ta? Mai ales ca inca nu a venit CM-ul...nu sta asa, ca pana luni e cam mult, cum zicea si Ignatica... asta e si parerea mea. Tin pumnii macar sa vina CM-ul, sa nu te mai tina in sah atata .
Lau-Meli si
Spre tzel!
Doi zapaciti!
irinabobe spune:
fetelor nu stiu ce sa fac mai stau o zi doua. data trecuta avortul ala menstrual m-a costat 10 mil. adic bhcg, ecografii cam la 2 zile si consult dr. nu mai zic ca si atunci eram cu nervii intinsi. acum ma gandesc ca daca e seu val de 156 era destul de mica si ma gandesc ca nu se poate intampla ceva rau foarte repede. oricum daca ma simt rau dureri, etc fug la urgenta. daca nu mai salvez niste bani ca m-am saturat de cat am dat in ultimii 2 ani la ginecologi si degeaba.
Michelle81 spune:
Imi pare atat de rau pentru fiecare fata care a ajuns aici.Este atat de trist...o Doamne!Rana provocata de pierderea unui copilas nu se va vindeca nicioadata si o spun din propia experienta!Dumnezeu sa va dea putere fetelor!
ramonagabri-te rog nu te grabi ci acorda-ti timpul necesar(atat cat crezi TU ca este nevoie(ma refer la psihic),este foarte important!
14+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
Ignatica spune:
irina 156 e o valoare mica, nu se poate intampla nimic rau, zic eu. Cred ca e bine cum procedezi, iti tin pumnii sa vina ciclul azi-maine.