Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buburuza, imi pare sincer rau, inteleg ce e in sufletul tau

Olga, doare rau , indiferent de varsta sarcinii. Eu am reusit sa ajung la 38s, dar toata sarcina am stat cu teama unei pierderi, intai am avut iminenta de avort, apoi iminenta de nastere prematura. Stiu ca as fi fost devastata, indiferent cand s-ar fi intamplat...n-a fost sa fie pana la urma, cand am respirat usurata si am crezut ca s-a terminat, ca am reusit, a inceput calvarul:(.

Irina,

Eu nu am mai intrat de mult, iar acum am descoperit cu tristete ca sunt tot mai multe fete care se alatura listei noastre. As vrea sa am cuvinte sa va spun cat de mult imi doresc sa va fie bine si cat de mult as vrea sa pot face ceva ca sa nu mai suferiti. sa fiti puternice, sa fim puternice si sa reusim si noi sa ne tinem copilasii sanatosi in brate.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Cu durere in suflet ma alatur si eu fetelor care au pierdut o sarcina. Nu as fi crezut niciodata ca o sa traiesc o durere atat de mare. O bucurie imensa, urmata de o durere devastatoare.
Si eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani, o sarcina obtinuta atat de greu dupa 10 ani de asteptari, dupa doua FIV-uri nereusite.
Cand am fost sigura ca sunt insarcinata am crezut ca l-am prins pe Dumnezeu de picioare.
Nu am trait o fericire mai mare.
Dar iata, ce fericirea mea nu a durat decat 9 saptamani.
Avort spontan.
Cu o zi innainte sa pierd puiutul meu i-am auzit inimioara.
Am si acum in urechi acel sunet, o inima care se zbatea pentru viata, care vroia sa traiasca. Dar nu a fost sa fie asa, nu a fost sa fie sa traiesc clipa minunata in care sa il pot vedea.
Ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa pot merge mai departe.
Au trecut 4 saptamani si mie imi este la fel de dor de inimioara mea.
Te rog Doamne ajuta-ne, ai mila de noi si fa ca durerea aceasta sa nu mai fie atat de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

este incredibil cate fete se alatura....nu pot sa cred ca se intampla atat de des....este strigator la cer......
dragele mele, nu stiu daca am voie sa intreb aici, rog moderatorii sa ma ierte, dar m-am decis sa merg sa fac niste analize hormonale...ce ar trebui sa fac sa vad daca hormonul acela e in limita mica , acela cu sarcina....nu stiu cum ii zice sau....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

tiana se face analiza bhcg daca te referi la hormonul de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

pierderea unei sarcini dorite nu se va uita, poti avea dupa aceea 4 copii, un loc liber va ramane mereu in sufletul tau, mereu vei vedea ca cineva lipseste, ca nu a putut veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

buna sunt Ramona au trecut 2 saptamani de cand am pierdut copilasul si anca nu mi-am revenit ,al doream enorm de mult ,era primul meu bebe,toti ami spun lasa ca ai 26 de ani si esti tanara faci altul dar nimeni nu stie ce este an sufletul meu.eu am pierdut sarcina la 9 saptamani dar am descoperit doar la 13 saptamani cand am fost la doctor fiindca nu am avut nici o sintoma eram la fel,.sa va povestesc ceva eram la spital ca sa ami fac analizele cam an perioada cand aveam 10 saptamani si asteptand acolo m-am amprietenit cu o fata care abia ramasese ansarcinata ,a anceput sa ami povesteasca ca a mai fost ansarcinata dar a pierdut sarcina iar eu an acel moment ai multumeam lu Dumnezeu ca eu si copilasul meu suntem bine dar dupa cum vam spus an acel moment copilasului meu nu ai mai batea inimioara.Acuma am spus sa mai astept putin si sa o iau iar de la capat dar ami este tare frica sa nu mi se antample di nou aceasi problema,nu cred ca as mai putea sa trec prin aceasi suferinta .cand m.am dus la spital sa ma curete m-au tinut o zi si o noapte an salon cu poaspetele mamici avem o rana imensa an suflet cand vedeam acei angerasi dim 3 an 3 ore ca ai aducea la mamici sa pape eram distrusa daca nu al aveam pe sot langa mine anebuneam am cerut sa fiu lasata acasa pt ca simtiam ca anebunesc,, cam asta este povestea mea .nu doresc nimanui sa treca prin ce am trecut eu .An acele momente al uram pe Dumnezeu am spus ca nu este corect sunt multe femei ce nu asi doresc copi ai abandoneaza iar noi care ne dorim ni se antampla asa ceva ,iar acuma ca m-am mai linistit ma gandesc duar ca asa a vrut el si a stiut de ce sa antamplat asa . Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

As dori sa va antreb pe voi fetelor care ati avut aceasi suferintac ca si mine dupa cat timp ati reusic sa o luati de la capat fizicamente si pshicamente?Dupa spusele doctorilor cam dupa 3 luni dupa ce teau curatat dar daca se antampla mai repede credeti ca ar fi o problema ? va multumesc si scuzatimi mesajul anterior cred ca a fost cam lung dar simtiam nevoia sa va spun .NU sunt prea practica de calculator am anceput acum sa al folosesc ami pare foarte rau de toate fetele ce li sa antamplat acelasi lucru ca si mie dar sper sa le depasim cu credinta,tarie ,si cu voinza lui Dumnezeu . Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, dragelor, si va imbratisez cu mult drag. am intrat pe forum cu speranta in suflet ca poate nu ni se va mai alatura nimeni... atatea fete, atata deznadejde, of, Doamne, atatia ingerasi... e greu, e o perioada grea ce-si va lasa amprenta pe toata viata, tot timpul ne va fi frica de o alta pierdere, ne va fi dor de ingerasi si ii vom plange mereu. dupa doua pierderi am nascut un baietel minunat si, cu toate astea, inca plang ingerasii. eu si sotul meu mai vrem un copilas, dar inca ne e frica, el mi-a spus ca nu crede ca mai suporta sa ma vada plangand zilnic. teama, speranta, bucuria, toate ne vor face sa plangem mereu. sunt alaturi de voi toate, va doresc sa aveti puterea sa priviti mai mult spre viitor. va imbratisez cu mult drag!
Irina, sunt alaturi de tine, te pup.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by irinabobe
catalina scuze pt offtopic ai fost cumva si vineri la perfuzii la municipal la et 5?

Da Irina, am fost.Ne-am vazut?

Fetelor...eu sunt muta...nu stiu ce sa cred despre toate aceste pierderi de sarcina.Decat ma rog sa ne dea Dumnezeu putere.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

catalina ti-am dat pm. da cred ca ne-am vazut, daca erai acolo in jur de 8.20-9, dimineata.

Mergi la inceput