Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_dm spune:
Va pup,fetele!
Pai vad bine ca totul s-a schimbat azi....NOROC ca am dat ieri comanda, asa de-a valma...ca nu am net si sunt si la lucru Dar ce nu face omu' pt reduceri?!
Azi vad ca nu avem de unde alege. Ori nu e pret interesant, ori epuizate....Stie cineva cand sunt preturile rotunde?
Sunt in asteptare si eu! Gresala sau nu, eu vreau sa ajungaaaa!!!!
gabitaco spune:
Eu nu am dat inca nici o comanda.... nu ma incanta nimic..
La reducerile astea nu am avut chef sa comand nimic...ce ma interesa aveam deja...........cumparat inainte de "marile reduceri".
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Bratu Monica spune:
nU STIU EU CUM E CU DEUZIEME demarque dar nu e nici o sfaraiala deocamdata!
3-4 euro deja imipar pre scumpe si mi-au placut la nebu nie preturile alea cu 0,...
chiar daca n-am luat mare lucru.Am mai plasat o comanda dimineata si astept cu nerabdare o ieftinire mai a catarii ca in acest moment is depresiva rau!!!!!!!!!!
Astea-s preturi?Mult ,dnelor mult,ieri erau mai ieftine!
Monikka
aissa spune:
ba eu am dat o comanda aseara, desi n-am mai prins preturi cu 0,... insa tot am gasit ceva. acum umplu iar un cosulet. sa fie acolo.
ieri am primit si eu comanda data pe 20 iunie, de fapt nu stiu cand a venit, ieri am ajuns noi acasa. aveam in ea sandalele pe care le luasem deja pe mov (acum am comandat albe), camasa luata de voi pt barbati, cu dungi, corail (sotul e nemultumit ca i-am luat camasa roz), o camasa si 2 tricouri pt mine si inca un set de sosete cu "capsunica" pt Ale. Cadou am avut geanta izoterma portocalie...e misto.
alinam spune:
Ieri am dat si eu o comanda, aseara am mai pus cate ceva in cos, dar surpriza cand am intrat azi iar aveam cosul gol , la voi macar au mai marit preturile, la mine l-au sters de tot si de data asta.
Am intrebat la banca , pentru comanda din 26 mi-au luat banii de vineri dar pt comanda din 27 nu i-au luat nici acum .... pt asta de ieri nici osansa, deci vor aparea colete , primele cam peste 3 saptamni, vedeti ce optimist suna
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
lizzy spune:
ieri dupa-amiaza cand am plasat comanda pe contul lu' sotzu imi dadea mesajul cu 'desole...' fix la ultimul-ultimul pas, ala ca iti confirmi finalul platii. si am datd e 2 ori 'je valide...' sau cum pana mea e mesajul ala, si de fiecare data 'desole...'. am verificat in suivi, aparea o singura data, cosul era in continuare plin...
am golit cosul, am verificat iar in suivi, aparea o singura data coamnda de ieri, am zis totusi sa le scriu sa nu o dubleze cumva...
am scris ieri, in engleza despre treaba cu 'desole...'
azi deja a venit raspuns de la sabine, nu ma asteptam sa fie asa prompti:
Hi,
I only have one order on July 1st we shipped through parcel n° 183 5693941.
de aici inteleg ca e totul ok, inclusiv preturile alea derizorii, ca banuiesc ca daca tot a verificat sa nu fie dublata o fi verificat si ce contine. si cica au si expediat-o, din moment ce imi da 'parcel no', nu?!
no, io sunt optimista ca vin repede :))
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
Originally posted by alinam
Ieri am dat si eu o comanda, aseara am mai pus cate ceva in cos, dar surpriza cand am intrat azi iar aveam cosul gol , la voi macar au mai marit preturile, la mine l-au sters de tot si de data asta.
Am intrebat la banca , pentru comanda din 26 mi-au luat banii de vineri dar pt comanda din 27 nu i-au luat nici acum .... pt asta de ieri nici osansa, deci vor aparea colete , primele cam peste 3 saptamni, vedeti ce optimist suna
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
cand e plin cosul intri si copiezi (select si drag) si pui intr-un excel. asa iti salvezi si pozicile si linkul. eu asa fac ca nu as avea nervi sa caut totul inca o data.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
Originally posted by aissa
ba eu am dat o comanda aseara, desi n-am mai prins preturi cu 0,... insa tot am gasit ceva. acum umplu iar un cosulet. sa fie acolo.
ieri am primit si eu comanda data pe 20 iunie, de fapt nu stiu cand a venit, ieri am ajuns noi acasa. aveam in ea sandalele pe care le luasem deja pe mov (acum am comandat albe), camasa luata de voi pt barbati, cu dungi, corail (sotul e nemultumit ca i-am luat camasa roz), o camasa si 2 tricouri pt mine si inca un set de sosete cu "capsunica" pt Ale. Cadou am avut geanta izoterma portocalie...e misto.
Cris
ce cod avea geanta izoterma portocalie?
merci
ps: cum a fost in concediu?
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
andreea_and spune:
Salutare fetele, sunt si eu la a doua comanda, deci noua in ale redoutelii. Am dat o comanda pe 26.06 si inca una azi ca n-a catadicsit sotul sa imi puna bani pe card de ieri sa pot valida cosul . Bineinteles ca a trebuit sa scot o gramada de produse din cos ca se epuizasera. Asta e, sa speram ca vin si alea care au ramas in cos.
Ce vroiam sa va rog, ca am vazut ca o fata deja a primit coletul din 24.06, daca puteti sa anuntati cand primiti comanda cele care au dat tot pe 26.06, ca la mine e problema cu posta si trebuie sa fiu pe faza exact cand vine daca nu vreau sa ma cotrobaie duduile de la posta la colet. Multumesc mult!
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
miki68 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
de aici inteleg ca e totul ok, inclusiv preturile alea derizorii, ca banuiesc ca daca tot a verificat sa nu fie dublata o fi verificat si ce contine. si cica au si expediat-o, din moment ce imi da 'arcel no', nu?!
no, io sunt optimista :))
Deci... comenzile mele de ieri cu preturi de 0,20 - 0,40 etc. sunt in curs de pregatire inca de aseara (cu preturile alea infime), insa ma indoiesc ca au si expediat comenzile de ieri. De ce spun asta, pentru ca in mes remboursement imi apare azi (cu data de ieri) note d'avoir pt. o chestie din comanda de pe 26.06. Tin minte de la reducerile trecute ca, dupa ce am primit coletele am vazut ca data la care au fost trimise coincidea cu data la care fusesera emise notele d'avoir. Nu's daca am fost coerenta, dar, sa stii ca mi-am dat silinta. Aaa, si nr. ala cred ca-l dau automat fiecarei comenzi procesate. Pana la a fi adunate/ambalate/expediate e drum lung
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei