Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)
Raspunsuri - Pagina 16
aissa spune:
Diana nu-mi amintesc...caut in urma daca vrei...chiar nu tin minte codul. In Co a fost super, dar scurt, cand ma gandesc ca am 2 luni de calduri in fata in care o sa fiu la munca...dar asta e.
ANKA-iasi spune:
72982glaciera izoterma.asta era nu?
inca ceva fetele care ati luat lenjerii...eu am salteaua 140/200 si ei au cearsafuri 140/190 sau 160/200.intra la apa cumva?ca sotu imi zice sa mai dau azi o comanda ca is prea ieftine lenjeriile astea...eu deja am comandat una albastra,vreau si celelalte culori,dar cred ca deja am gresit luand 140/190 daca mai intra la apa....
aissa spune:
Asta e ANKA, multumesc. Tocmai vroiam sa scriu ca il gasisem in capitolul 98.
Acum am folosit (tocmai am mai dat o comanda) codul 21067 pt geanta alba: http://img526.imageshack.us/my.php?image=img1272hp7.jpg
A fost pus tot de o co-masochista pe aici, nu am retinut exact userul (Inex cred). Vroiam sa-i multumesc pt cod.
aissa spune:
Anka eu am luat 160/200 cat am si patul si nu au intrat la apa. mai bine iei insa mai mari decat scurte. daca ai patul de 2 m si iei earceaf de 1,90 e aiurea. Ia-le mari. Am comandat si eu acum inca un set, 2 eur si ceva cearceaful, 1,5 euro 2 fete de perna...pomana
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ANKA-iasi
intra la apa cumva?
Nu prea. Eu am pat de 160/200 si am luat cearsafuri-husa pe masura si sunt ok si dupa mai multe spalari. Eu zic ca mai bine le iei de 160/200 decat 140/190 ca s-ar putea sa ai surpriza sa fie scurte. Cele pe care le am eu (unele chiar de anul trecut) se intind perfect pe pat, fara nici o cuta.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Ce bine ca am apucat sa dau ieri comenzi..
Pe ce ati cheltuit ieri voi atatia bani? Eu am dat 3 comenzi, cu tot cu FDP, una de 19 euro, una de 22 si una de 30 euro...cos plin, 25 produse fiecare!
Acum imi clatesc ochii la colectia de toaman-iarna si imi fac planuri ce o sa comand in ianuarie!
Jasmine spune:
si eu am cheltuit putin ieri,la ce preturi erau un cos plin abia daca totaliza 20 euro :)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
[
Acum imi clatesc ochii la colectia de toaman-iarna si imi fac planuri ce o sa comand in ianuarie!
daca se poate la "modicele"preturi de 0,20-0,40 euro
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by claujro
Aveti dreptate, acum si 3 euro mi se pare mult!
Mey, voi daca aveti piticotii mici ati gasit si preturi de astea "in centi"...La mine nu prea se pupa preturile astea mici cu masurile de care avem nevoie. Sotul meu Ulyse e destul de "maricel", fii-mea normal seamana cu tacsu si m-a intrecut pe mine si la inaltime, si la marimea incaltarilor asa ca nu prea gasesc produse in "centi"