Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

nu mai merge 45381 cu manusile obligatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

helau gagici
remmember me?
NORMAL k am dat si eu o cmd aseara pe la 12 noaptea, ca deh, mai erau niste spatii infime in sifonier si trebuiau rapid umplute.
de data asta am avut ghinion la prod <1 eur pt ca marimea mea...eheee lipsea cu desavarsire, da' m-am infipt la niste bluzitze de 3-4 eur pe care le vanam de mult, de pe vremea cand erau 20-30, asa ca ma declar per total satisfacuta de reduteala.
aku sper sa-mi si vina coletu pana plec in concediu, daca nu asta e, mi-l ia mama de la posta ca avem aceeasi adresa.
oricum nu sunt chestii vitale pt concediu, deci stau linistita.

am bagat un cod cules de pe aici de pe forum, ceva cu un sac bronze, are cineva idee cum arata?

yo am fost tare bizi bizi zilele astea, miam fct sait, scriu si eu cu spatii pt cine vrea sa-l vada, sa nu se considere reclama sau mai stiu eu ce: w w w. a mintiridenunt a. r o

poop u all, si de 2 ori vechea garda a VIP-urilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

mda, eu astept cu interes sa vad ce mai baga...pt moment am 3 comenzi la activ si nu mai am ce lua...astept noutati!!!! si preturi cu 0,...
Nu am bagat decat 2 coduri, unul cu geanta izoterma si altul cu 6 canute de cafea....

voi ce ati mai gasit frumos??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

tocmai am bagat si eu o comanda... din pacate preturi de tipul centilor la mine nu mergea, marimile care le cautam eu lipseau cu desavarsire, asa ca nu m-a deranjat absolut deloc readucerea la normal a preturilor...

iar codul folosit a fost cel al posetei!!!

ma rog sa-mi ajunga pachetul cu bine, mai ales ca a costat foarte mult comparativ cu ale voastre.. 115€... la 24 de produse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

eu tot visez la un fdp0 pana atunci la care nu merge codul pt genti mai e 34908care da tot 3 randuri de cadou,trousse si sac rose si housse alba.de poza nu ma intrebati ca nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

ma pregatesc sa fac o comanda....stiti cumva de ce ieri au fost produsele la 0.20 centi 0,40 si azi sunt la 2 si 4 euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by cristi22na

ma pregatesc sa fac o comanda....stiti cumva de ce ieri au fost produsele la 0.20 centi 0,40 si azi sunt la 2 si 4 euro?

Eu una nu stiu, dar sper sa nu fi fost o greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by rall

quote:
Originally posted by cristi22na

Eu una nu stiu, dar sper sa nu fi fost o greseala

Nu e, apar produsele in suivi. Si nu aveau cum sa faca o greseala cu 400 produse sub 1 euro...totusi!

Edit: m-am uitat acum in suivi si sunt in curs de preparation, m-am socat inca o data de preturi 0,20, 0,40, 0,80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Greu cu noi acum... cand vad cate un produs la 2-3 euro imi zic in gand "scuuump"

Cred ca tre sa mai trag o tura prin piata, sa vad toate plasticariile si rupturile la > 300mii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

intrebare stupida : unde mama ei e pagina aia de search,unde putem da cautare dupa produse cu un pret de la...pana la?

nu vreau link-ul direct,vreau sa stiu unde sa dau click sa ajung la pagina asta.Cred ca m-am dilit,ca ma uit pe pagina principala a LR de 5 minute si nu gasesc.

Mergi la inceput