Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

E chiar langa sigla, scrie deasupra "Rechercher un mot clé, un produit ou une réf. catalogue".
Da search dupa ";" de exemplu si ajungi la pagina cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu scriu acolo niste litere la intamplare si ma baga in pagina cu pricina, acolo trec intre 0 si 2 euro (maxim - glumesc) si ai paginile. Nu le poti ordona dupa pret crescator dar nu-i mare bai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu in campul de Recherche scriu "< 1 euro" (fara ghilimele) ... sau cati euroi vreti voi sa puneti max ... si va da direct selectia produselor.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Buna dimineata!

A cumparat cineva geanta asta:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-grand-format-soft-grey.aspx?productid=324101422&documentid=321408&categoryid=32816209&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 ?Cum e culoarea in realitate?Oricum am comandat-o,la banii astia merita orice culoare ar fi,mai ales ca e Soft Grey.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, 45381 merge cu un PRIX MINI neredus... spre exemplu www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-bebe-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130453&documentid=207608&categoryid=45544434&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta sau www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130530&documentid=207608&categoryid=22918152&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta , sau mai incercati si voi combinatii ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna dimineata!
Vara trecuta parca a luat cineva bluzita aceasta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9678077&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=20&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Nusu daca nu ma insel
Stiti cumva cum este marimea ?ERu port de obicei 34 dar la aceasta bluza cea mai mica marime este 36 si nu stiu ce sa fac ca nu asi vrea sa o iau si sa imi fie mare.
Merci!

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Fetelor, 45381 merge cu un PRIX MINI neredus... spre exemplu www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-bebe-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130453&documentid=207608&categoryid=45544434&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta sau www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130530&documentid=207608&categoryid=22918152&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta , sau mai incercati si voi combinatii ...

"Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution" zice la mine... Dar poate merge la altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

nici la mine nu vrea cu nici un chip pe nici un cont .cica ar fi mers si cu referinte catalog pt fete de perna nereduse ca sa dea fdp0,dar la mine nici asa nu vrea 741.8973;741.8841(rose);741.9457(gris);822.5001-parca albastre...marime 64 sau alegeti care e dispo,nu imi da poza,din cate am vazut puteti pune 2 buc.daca va merge...fdp0.la mine pun 2 fete de astea de perna si 65110 mi le scade la 0 dar fdp nu se misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Buna dimineata!
Vara trecuta parca a luat cineva bluzita aceasta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9678077&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=20&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Nusu daca nu ma insel
Stiti cumva cum este marimea ?ERu port de obicei 34 dar la aceasta bluza cea mai mica marime este 36 si nu stiu ce sa fac ca nu asi vrea sa o iau si sa imi fie mare.
Merci!

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

asa e, am luat-o si eu ca sigur au mai luat-o si alte fete, materialul e super se comporta bine si la spalat si e tare finuta plina de floricele, romantica

eu am luat 38 cat port si-mi era numai buna dar poti lua 36 chit ca vine un pic mai larguta n-are nicio pb ca doar e vara merge si mai larg in pic...acum depinde cum stai cu ca sa umpli pensele pe care le are bluzita facute in fata

24+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

neatza, fete!
Dintre fetele care au luat lenjerii de pat, imi poate spune cineva la ce trebuie sa ma orientez...sunt destul de deficitara la cap. franceza si nu stiu ce inseamna pe-acolo...spre ex. parure de lit = doar cearceaful de pat sau cum naiba sunt...trebuie sa iau si taies d'oreilles sau drap housse?? Nu vreau sa ma trezesc cu vreo pilota sau doar cu fetele de perna...offf...si housse de couette ce inseamna??

Mergi la inceput