Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Care va sa zica ieri a fost ziua cea mare,acum deja reducerile nu mai sunt asa de atractive si nici n-a mai ramas mare lucru.Vad ca LR a marit iar preturile la deuxieme demarque,ca si in iarna.Nu ne ramane decat sa asteptam a treia etapa,aia cu 90%,unde poate vor mai baga pe site si ceva marfa care nu s-a vandut in magazile.Si prix ronds,desigur,desi dupa acele 0.4 si 0.6 de ieri niste prix ronds de 2-3-4 euro nu ma mai impresioneaza asa de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Dupa cum arata astazi siteul... eu cred ca ieri au facut o greseala si au aplicat reducerile de doua ori, pe aceleasi produse. Adica, de la... 30 euro la 3, si apoi, inca o data de la 3 la 0.3.

Oare o sa primim ceva din ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by rall

Dupa cum arata astazi siteul... eu cred ca ieri au facut o greseala si au aplicat reducerile de doua ori, pe aceleasi produse. Adica, de la... 30 euro la 3, si apoi, inca o data de la 3 la 0.3.

Buna intrebare...
S-ar putea sa ai drepatate, ca a fost cam ciudat cu preturile alea.
Acum o sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Sper sa nu se apuce sa trimita cecuri.. Ieri am cheltuit mai bine de 300 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DiaB multa fericire si sanatate!!!
Nushu si sotului tau!!!!

ieri nu am mai apucat sa trimit comanda, azi dim. nu mai aveam produse in centi, ci in euro. Vad ca aveti si voi aceasta problema. sper sa nu fi facut astia ieri o greseala.
azi nu gasesc nimic interesant, asa ca mai astept.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:

Sper sa nu se apuce sa trimita cecuri.. Ieri am cheltuit mai bine de 300 euro

fugi de-aici!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

bueiiiiiii lasa cecurileeeeeee ......sa vina marfa!!!! deja astept :)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Deja am o note d'avoir de 2 euro pt. o comanda din 26.06. Cine stie ce va mai urma...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:

Ar fi bine ca la troisieme demarque sa le reduca de la 0.3 la 0.03. Si eu am cheltuit ceva la reducerile astea, nu foarte mult, dar am depasit cat mi-am propus.
Inainte de reduceri, pe 23.06, am dat o comanda mica, pt niste gecute, ca nu stiam daca le mai gasesc la reduceri. Le-am gasit, asa ca am luat si pt la anul.
Gecutele sunt:
www.laredoute.fr/vente-blouson-impermeable-bebe-fille-okaou.aspx?productid=324130854&documentid=299108&categoryid=45538941&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Blouson impermeable bebe fille OKAOU, framboise, marimea 86 - sunt multumita, materialul e fin, e dublata cu bumbac subtire, culoarea nu mi se pare extraordinara, dar merge (e ca pe site, dar acolo e fotografiata mai in lumina si se vede mai interesant)
www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130506&documentid=299108&categoryid=45538941&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&pos=tgdemarque_d_n_n&numberpage=1" target="_blank">Blouson enfant PRIX MINI, verde, marimea 86 - la fel, sunt multumita, culoarea e frumoasa, e dublata cu BBC subtire si cred ca e impermeabila; merge mai ales pe zile cu vant
www.laredoute.fr/vente-blouson-bebe-fille-ou-garcon-coupe-vent-okaou.aspx?productid=324137800&documentid=414708&categoryid=45538941&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Blouson bébé fille ou garçon coupe-vent OKAOU, rosie, marimea 81 - idem; culoarea e un pic mai stearsa decat pe site, dar nu semnificativ
Gecile sunt dublate doar pe corp, nu si la maini. Dar merge, avand in vedere ca-s de vara.
Am luat marimea 86, pt ca la acele geci nu mai era marimea 81, cat poarta Mara. Sper sa-i vina pana in toamna. Daca nu, la primavara. Oricum, vi le recomand.

Si am mai luat si www.laredoute.fr/vente-sac-a-dos-coccinelle.aspx?productid=324130956&documentid=346108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> rucsacelul asta , care e super haios si vi-l recomand.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

mi-a venit si mie comanda din 24.06.08 cu gentile alea multe cadou...

Am avut asa numa' pentru Daria:
www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130530&documentid=207608&categoryid=22918152&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">3 maieute - super frumusele (mai aveam si pe verde, bleu, alb)
www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-fille-prix-mini.aspx?productid=324094705&documentid=414708&categoryid=22918152&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> 2 maieute - tareee frumusele
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130531&documentid=207608&categoryid=22918152" target="_blank"> 2 tricouri - si astea sunt dulcele rau (aveam si pe roz cu galben)
www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-bebe-fille.aspx?productid=324112833&documentid=414708&categoryid=45538647&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> 3 tricouri - suuuper si astea (le aveam marimea 94 si am luat si 102) ca sa avem de schimb!
www.laredoute.fr/vente-7-culottes-fille-prix-mini.aspx?productid=324120688&documentid=346108&categoryid=38152280&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> lot 7 chilotei super dragalasi si astia

Pe langa astea am avut si gentile, care imi plac tare mult!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput