Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by ellis

mai, eu nu prea inteleg mesele...fructe 50 - cam putin, apoi la 3 lapte? de ce? nu era mai bine cu legume? iar seara vad fructe? ai intrat mai rar in ultimul timp si cred ca nu stiam de programul asta de masa..

- si nu spune inapoiata- fiecare copil are un ritm;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Da numai vreo 50-60 de fructe papa.La 3 ii dau lapte,pentru ca decat sa pape cateva linguri de pireu,mai bine papa o masa calumea de lapte.Seara ii dau borcanel good night de la Hipp,e special pt noapte si pentru o digestie buna.Daca papa lapte la 7,nu mai vrea la 9 sa pape inca o data si decat sa se culce cu stomacul gol mai bine papa ceva.Cateodata ii dau si legume,dar daca acum ii place asta de la Hipp ii dau pana se satura.
Eu nu pot sa respect ceea ce scrie in carti cu mancarea,daca papa lapte ma bucur ca papa lapte,daca papa legume,ma bucur ca papa legume.Sa pape orice,numai sa pape.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Aaaaa,nu am zis ca e inapoiata in sensu ala rau,e putin mai in urma cu dezvoltarea,ca e miculuta saracuta de ea.De aceea o iubesc si mai mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Neatza!
Adra, o sa aiba ce discuta fetitele la urmatoarea intalnire. :)
Binaca, si eu faceam la fel pana sa inceapa maria sa se ridice. Intelesesem ca si Ana se ridica singura in picioruse, de-asta te-am intrebat...

In legatura cu incaltamintea, eu stiu ca pana incep sa mearga pe-afara e bine sa ii lasam desculti, astfel simt textura, isi dau seama ca unele suprafete sunt mai aderente, pe altele aluneca mai usor, iar musculatura, ligamentele si articulatiile se intaresc.
Maria cel mai mult a mers legat doua laterale de pat (una mare si una mica), dar cand o tin eu sa mearga nu e interesata. O sa mai incerc. Oare gresesc eu ceva? Ma gandesc ca din moment ce merge singura, ar trebui sa incep sa o ajut si sa o invat...

Probabil e o fire mai independenta si vrea sa faca ea singura. Asa e si Alexia, tot incearca sa se ridice in picioare in tarc si nu reuseste, ma duc s-o ajut si incepe sa planga...o las in pace, iar incearca..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Ellis, papa caisa la sita d-asta. Eu am congelat piure de legume, continea si cartof, si la decongelare, nu mai era cremos, se facuse faramele.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

ahaaaaaaaaaaaaa....

probabil ca l-ai decongelat in apa, la microaunde nu se intampla asa; eu il scot din congelator la 7, il pun in frigider, iar pe masa il scot la 12, pana la 2 e decongelat si doar il incalzesc

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

quote:
Originally posted by ellis

mai, eu nu prea inteleg mesele...fructe 50 - cam putin, apoi la 3 lapte? de ce? nu era mai bine cu legume? iar seara vad fructe? ai intrat mai rar in ultimul timp si cred ca nu stiam de programul asta de masa..

- si nu spune inapoiata- fiecare copil are un ritm;

POVESTEA NASTERII

Da numai vreo 50-60 de fructe papa.La 3 ii dau lapte,pentru ca decat sa pape cateva linguri de pireu,mai bine papa o masa calumea de lapte.Seara ii dau borcanel good night de la Hipp,e special pt noapte si pentru o digestie buna.Daca papa lapte la 7,nu mai vrea la 9 sa pape inca o data si decat sa se culce cu stomacul gol mai bine papa ceva.Cateodata ii dau si legume,dar daca acum ii place asta de la Hipp ii dau pana se satura.
Eu nu pot sa respect ceea ce scrie in carti cu mancarea,daca papa lapte ma bucur ca papa lapte,daca papa legume,ma bucur ca papa legume.Sa pape orice,numai sa pape.

Poze
Asa s-a nascut Bea

aoleu, complicat maica, sunt batrana;
la noi e asa 06.30-lapte cu cereale 200
10.30 - fructe cu branza, cereale 120-130
14.00 - piure cu carne/ficat/ou - 180-200
18 - iaurt+branza/fructe/cerele 150-180
21.30 - lapte cu cereale 250-280

au fost zile cand nu papa fructe, atuci ii dadeam iaurt; sau papa putine legume, completam cu lapte...
acum am gasit un iaurt bun de la humana cu fructe, ii place mandrei;

e greu cand tot face bebe mofturi...

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:

Ramonella, exact asta vorbeam cu Cristina pe mess, ca Raducu si Eva dorm foarte mult (separat, nu impreuna, ca sunt cam mititei).
Miha, Eva doarme peste 14 ore, cam 16 ore/zi. In legatuta cu votarile alea, ma gandesc ca se uita la IP si nu la adresele de mail
Cristina, spanacul a fost un esec total.
Fetelor voi pastrati mancarea bebelusului la congelator? Adica, pregatiti mai multa si mai congelati? Am incercat si eu, dar mi s-a parut ca si-a cam modificat consistenta.
Eni voi ce mai ziceti?
Mykidutza, sigur ca ne aducem aminte de tine, ce mai face Robert?
Eva picteaza cu caisa (i-am dat o jumatate la dracie) si isi trage si un vopsit de par + masca faciala. Pe mine ma dispera la mancatul asta, ca baga si ea manutele si apoi isi baga prin par.

Printesa
Citeste o poveste

1- Alexia doarme adunat cam 16-17-18 ore pe zi, deci tot cam ca Raducu si Eva. Noaptea de la 8:30-9 pana la 8:30-9 dimineata, apoi mai doarme de la 10 la 12, si de pe la 14-16 sau chiar 14-17 si cateodata mai trage un pui de somn si de la 18:30-19:30. Daca iesim mai mult afara, doarme mai putin, ca trebuie sa vada tot!
2-Daca nu-ti convine "mancatul asta", rade-o in cap!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

votat Silviuta cu 4 voturi

adica 3, ca unul e pe vine, merge greu email.ro...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

noua mea achizitie...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

lol, ce m-ai facut sa rad, gata-gata sa trezesc fata (iar doarme). E a doua oara dupa faza cu netezitul parchetului ca la curling.
Sa stii ca am mai tuns-o alaltaieri, si ta-su se invartea pe langa mine "Hai ma, nu-i taia toti carliontii mai lasa-i si ei!"

quote:
Originally posted by Aralia

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

quote:

Mykidutza, vigantolul este de fapt vitamina D3. Am si eu niste verisori in Focsani, familie cunoscuta p-acolo, dar nu am fost decat o data in oras. Probabil sta la fel de prost cu medicii cum sta orice orasel de provincie, vezi Giurgiu. Pe noi ne salveaza Bucurestiul ca este aproape, dar totusi, nu poti sa te duci la pediatru in Bucuresti.
Cristina, a mancat cam 10 lingurite de spanac si vreo 5 de piure d-ala de legume, dezghetat. Apoi a pictat cu caise, acum se stropeste cu apa si o astept sa ceara lapte.

In legatura cu piureul dezghetat, ca sa nu se schimbe consistenta intai il dezgheti DE TOT in bain marie sau la microunde si APOI il amesteci. Daca amesteci cand mai este putin congelat, atunci face niste aglomerari, cumva.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Pai sa nu-i tai chiar toti carliontii...e asa dulcica cu bucle!

quote:

lol, ce m-ai facut sa rad, gata-gata sa trezesc fata (iar doarme). E a doua oara dupa faza cu netezitul parchetului ca la curling.
Sa stii ca am mai tuns-o alaltaieri, si ta-su se invartea pe langa mine "Hai ma, nu-i taia toti carliontii mai lasa-i si ei!"

quote:
Originally posted by Aralia

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Printesa
Citeste o poveste

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput