Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Pai sa nu-i tai chiar toti carliontii...e asa dulcica cu bucle!

quote:
Originally posted by adra_bell

lol, ce m-ai facut sa rad, gata-gata sa trezesc fata (iar doarme). E a doua oara dupa faza cu netezitul parchetului ca la curling.
Sa stii ca am mai tuns-o alaltaieri, si ta-su se invartea pe langa mine "Hai ma, nu-i taia toti carliontii mai lasa-i si ei!"

quote:
Originally posted by Aralia

2-Daca nu-ti convine "mancatul asta", rade-o in cap!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

sunt de acord cu tine!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ANK-ule nu ai venit inca de la nenea doctorul ???
Sunt curioasa ce ai facut

Am pus poze noi la semnatura

aici : http://good-times.webshots.com/album/563920569iByLBA

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

iesi de dupa canapea ca mi-a fost dor de tine

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

multi -ici

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

mai citesem cate ceva din urma dar am uitat cam tot ce vroiam sa spun..

imi mai aduc aminte asa cate putin..si nici PC -ul nu ma ajuta..deh s-a infierbantat si el pe vremea asta..cine o mai intelege..la noi tuna de vreo cateva zile dar n-am vazut macar un strop de apa..si iar iese soarele

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun ...

Mergi la inceput

de pastile de tantari parca imi aduc aminte..spui si eu asa pe bucati cateoleaca din fiecare in caz ca se trezeste broscutzul sa fiu pe faza... ca incepem cu lupta cu papica ,dusulete plimbarici..daca mai apucam in cele din urma...

si sa nu ma abat de la sub ca dupa uit..despre pastile de tantari ..eu folosesc cu incredere cele normale..cu ce poate sa-l afecteze pe bb..eu nu cred sunt ..nici alimente bio nu folosesc desi sunt convinsa ca ar fi mai bine dar.. le folosesc pe cele normale(cartof,morcov ,zuchine..dupa mine si mai ales dupa sotul meu care nu crede in ruptukl capului ca ar fi ceva rau..

aa sa va zic noutate..azi am mancat varza...

nu ma bateti ca fug..dar daca copilul cerea eu ce sa fac? sa nu-i dau?
ii mirosea..se uita la ta'su si pe bune ca se linge pe botic ca o pisisca care a papat laptici scotea toata limbuta n-am mai vazut asa ceva..si a cerut ea singura..sa fi papat vreo cateva lingurite de-ale ei... dupa ce si-a facut pofta a refuzat..dar a apapat..acum nustiu..am gresit n-am gresit asta e..dar imi era mila de ea...
sunt altii care dau la copii si sarmale la 3 luni ..in fine de'acu am comis'o am comis'o eu cu ta'su eram bucurosi ca a mancat ceva si ea in sfarsit cu pofta fara chin si tearu..maimutareli si alea alea...

papa buuun ...

Mergi la inceput

yuhuuuu..

mai e cineva sau azi vb singura

Mergi la inceput

Am spalat cupilul si acu imi cere papa dar tot am citit de varzica ta
Pofticioasa mica
Rau nu are ce sa-i faca , poate doar ceva dureri de burtica sau cateva gaze .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

si stefy a strica o jucarica dar nu cred ca a vrut asa ce a mai trantit-o de pamant eu o ridicam si i-o dadeam inapoi si ei ii facea o deosebita placere ..la un moment dar s-a rupt manerul..asa ca acum se joaca cu ea fara maner..pacat ca n-am cum sa o repar ..era jucaria ei preferita si nici nu am vazut sa-i cumpar alta..asta o primise

mai vroiam sa spun ceva despre papica ca vad ca e tare dilema...

eu una nu ma agit..oare nu are timp toata viata sa manace manare...?

cat mananca mananca..mi-e ciuda ca stau si pregatesc ca proasta dar atat..de fortat nu vreau sa o fortez,
observ incet, incet progrese asta ma bucura..acum reusim sa papam si cateva linguriti fara sa murdarim chiar peste tot si sunt din ce in ce mai mandra, desi pragul care-l atinge cred ca va speriati...cat de putin papa..dar asta e...eu una nu ma ingrijorez.. e drept ca puii vostri sunt un pic mai mari ca stefy a mea dar mie ce spuneti voi acolo mi se pare exagerat... nustiu ce sa spun..scz daca credti ca gresesc eu...

si la urma asa e ...fiecare pui cu ritmul sau ...nu cred ca ar tb sa-i comparam...

trimit acum ca s-a trezit si puiul toate imi merg aiurea,... pc merge prost mesajul l-am imhuulinast de vreo 2 ori..timp nu mai este....s'apoi vcred ca tot sg vb

v-am pupat!

defapt vazut ca la voi copilasii papa

papa buuun ...

Mergi la inceput