Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
RAMONELLA spune:
Lala ce frumos e Andrei.Si mareee!!!
Am pus cateva poze noi cu Bea
http://good-times.webshots.com/album/563965327TEGjay
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
cristi07 spune:
Lala, asta e suuuperba!
http://good-times.webshots.com/photo/2435965380102115265tcEllo
ai niste copii dulci!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Lala ce frumos e Andrei.Si mareee!!!
Am pus cateva poze noi cu Bea
http://good-times.webshots.com/album/563965327TEGjay
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
e dulce si fina Bea ta...cu cine vrei sa semene grasuta???

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
bb_yasmi spune:
seara buna!!!
azi am ajuns si noi de la mare!! a fost superrrrr, am prins 8 zile cu vreme superbaaa. iasminutzei ia placut la nebunie, plangea cand o scoteam din mare si s a imprietenit cvu toti copii de pe plaja!!! a dormit bine, a papat bine si a fost cuminte.
toata ziua vrea numai sa mearga de manutze, vorbeste intr-una si zambeste la toata lumea.
ne-am intalnit cu vali si cu andreutza, o printesa scumpica foc!!! o frumoasa de fetita!!
iasminei nu ii mai fac papa speciala ci papa din papa facuta pt noi. la mare la fel am procedat. are 9300 gr la 8 luni!!
cristina, multumim pt urari!!
petro, iti dau detalii pe mess despre hotelul unde am stat.
in legatura cu papucei, iasmi are papucei-sandalute cu sprijin pt glenza. la mare a mers doar desculta prin nisip si prin apa.
ma retrag ca sunt obo, dupa 12 ore de mers cu masina!!!
pupiciii!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Roxxy80 spune:
Salutare!!!
ANK!!!!!!!!!!!!!!! Ne tii in suspans? Deci, e roz sau albastru??????????/
Am vazut poze superbe cu Bea si copiii Lalei.
Ramo, Bea este atat de frumoasa si chiar nu-i trebuie sa fie mai grasa. Tu esti f f frumoasa si slaba (apropo, cum reusesti asta?)
Lala, m-am inmuiat total cand i-am vazut pe puii tai. Sunt superbi. Mi-a crescut si mai mult dorinta de a mai avea un bebe. Ce bine ar fi fost sa am si eu pe cineva care sa ma ajute, ca acum m-as fi pus pe treaba. Dar in momentul de fata mi-ar fi imposibil cu inca un copil mic.
Stefania, ma bucur ca ai mai intrat. Mi se facuse dor de tine 
Revin: RGE, ANACAMI, SHERI, DANY007??????????YUUUUUHHHHUUUUU?????+multe alte fete care lipsesc de ceva vreme....unde sunteti?
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
Roxxy80 spune:
Bine ati revenit!!! ne era dor de voi!
Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine. Banuiesc ca simti ca a trecut super repede saptamana asta petrecuta la mare.
Ai fata mare: merge in picioruse, mananca mancarica de oameni mari... va prindem noi din urma
.
Vrem poze!!!!
quote:
Originally posted by bb_yasmi
seara buna!!!
azi am ajuns si noi de la mare!! a fost superrrrr, am prins 8 zile cu vreme superbaaa. iasminutzei ia placut la nebunie, plangea cand o scoteam din mare si s a imprietenit cvu toti copii de pe plaja!!! a dormit bine, a papat bine si a fost cuminte.
toata ziua vrea numai sa mearga de manutze, vorbeste intr-una si zambeste la toata lumea.
ne-am intalnit cu vali si cu andreutza, o printesa scumpica foc!!! o frumoasa de fetita!!
iasminei nu ii mai fac papa speciala ci papa din papa facuta pt noi. la mare la fel am procedat. are 9300 gr la 8 luni!!
cristina, multumim pt urari!!
petro, iti dau detalii pe mess despre hotelul unde am stat.
in legatura cu papucei, iasmi are papucei-sandalute cu sprijin pt glenza. la mare a mers doar desculta prin nisip si prin apa.
ma retrag ca sunt obo, dupa 12 ore de mers cu masina!!!
pupiciii!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Eu am congelat piure de legume, continea si cartof, si la decongelare, nu mai era cremos, se facuse faramele.
Cred ca din cauza cartofului.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Imi pare rau sa va dezamagesc ...dar am intrat la eco si aveam vezica plina..
... si la intravaginal unde sigur s-ar fi vazut nu a putut sa se uite deloc din cauza la pisu meu
...iar abdominal nu s-a vazut... oricum aveam eu un feeling ca nu aflu azi,dar am programare pe 28 iulie la morfo... pana atunci nu voi sti nimic...
.Sapt asta merg sa imi fac TT...Imi pare rau ca va tin in suspans... daca vreti facem pariuri... sa vedem procente... cat roz cat albastru ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
pet.cost2005 spune:

Multumim de voturi fetelor ... si mai asteptam altele
. Suntem pe locul 2 !!
miha - da, cred ca te-ai enervat destul ca am crescut deodata ca Fat-Frumos ... intr-o zi cat altii in 10! 
bb - astept atunci sa-ti revii dupa drum si discutam pe mess. Inseamna ca ati avut o vacanta frumoasa din ce povestesti ... pupic la yasminuca mica !!!
adra - aha, zici rude importante la Focsani? Se poate spune? Pe la Focsani nu vii in vara asta?
Asteptam din nou voturi la http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3231 (stergeti spatiile dupa www. si ro)
Multumim !!!!
Petronela si
Nasturica
mariussimiuc spune:
Pupici multi pentru Bea si copilasi dragalasi de Lala! 
BB,bine ati revenit! Asteptam pozele cu interes! ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...