Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ramonel, mai innoieste si tu pozele de la semnatura sa vedem si noi printesuca!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ramonella,necesarul de somn al unui bebelus e de peste 14 ore pe zi.La unii mai mult,la altii mai putin.Daca ai ceva dubii mergi si vorbeste cu un medic,fa o evaluare a sanatatii,dar nu spune ca Bea cea dulcica e inapoiata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ramonella, exact asta vorbeam cu Cristina pe mess, ca Raducu si Eva dorm foarte mult (separat, nu impreuna, ca sunt cam mititei).
Miha, Eva doarme peste 14 ore, cam 16 ore/zi. In legatuta cu votarile alea, ma gandesc ca se uita la IP si nu la adresele de mail
Cristina, spanacul a fost un esec total.
Fetelor voi pastrati mancarea bebelusului la congelator? Adica, pregatiti mai multa si mai congelati? Am incercat si eu, dar mi s-a parut ca si-a cam modificat consistenta.
Eni voi ce mai ziceti?
Mykidutza, sigur ca ne aducem aminte de tine, ce mai face Robert?
Eva picteaza cu caisa (i-am dat o jumatate la dracie) si isi trage si un vopsit de par + masca faciala. Pe mine ma dispera la mancatul asta, ca baga si ea manutele si apoi isi baga prin par.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Adra cred ca EVA e o dulce.Eu nu ma mai satur de Robert cand il vad tot numai mancare.Il pup de-l zapacesc,iar lui nici nu-i place,se alinta de parca ar fi pisoi.
Eu zic ca e bine Robert,toata lumea care l-a vazut a spus ca arata super pt varsta lui,acum ce sa zic...sunt eu cam pusa rau pe ganduri,medicul de familie mi-a spus sa-i dau 3 picaturi de vigantol pe zi ca are fruntea cica bombata de la lipsa de calciu, iar medicul lui pediatru imi spune ca nu cumva sa-i dau vigantol,doar vit D3,recomandata de ea si ca nu are lipsa de calciu.Sunt intr-o mare dilema iar in orasul asta e jale cu doctorii.
El a papat spanac dar acum nu mai gasesc pe piata,papa fructe la 10 dimineata dar de cand a descoperit banana vad ca incepe sa refuze alte fructe,iar banana ii dau doar o data la 3 zile .In locul fructelor am obs ca prefera biscuiti sa-i molfaie el ca o babutza...e tot numai biscuiti...dar asta e ,asa mai papa si mami bisc adunati de pe el

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Ramonella, exact asta vorbeam cu Cristina pe mess, ca Raducu si Eva dorm foarte mult (separat, nu impreuna, ca sunt cam mititei).
Miha, Eva doarme peste 14 ore, cam 16 ore/zi. In legatuta cu votarile alea, ma gandesc ca se uita la IP si nu la adresele de mail
Cristina, spanacul a fost un esec total.
Fetelor voi pastrati mancarea bebelusului la congelator? Adica, pregatiti mai multa si mai congelati? Am incercat si eu, dar mi s-a parut ca si-a cam modificat consistenta.
Eni voi ce mai ziceti?
Mykidutza, sigur ca ne aducem aminte de tine, ce mai face Robert?
Eva picteaza cu caisa (i-am dat o jumatate la dracie) si isi trage si un vopsit de par + masca faciala. Pe mine ma dispera la mancatul asta, ca baga si ea manutele si apoi isi baga prin par.

Printesa
Citeste o poveste

imi pare rau ca nu a mancat...ce altceva a prestat???

legat de caisa..stie fata sa se faca frumoasa (masti...etc..)

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Mykidutza, vigantolul este de fapt vitamina D3. Am si eu niste verisori in Focsani, familie cunoscuta p-acolo, dar nu am fost decat o data in oras. Probabil sta la fel de prost cu medicii cum sta orice orasel de provincie, vezi Giurgiu. Pe noi ne salveaza Bucurestiul ca este aproape, dar totusi, nu poti sa te duci la pediatru in Bucuresti.
Cristina, a mancat cam 10 lingurite de spanac si vreo 5 de piure d-ala de legume, dezghetat. Apoi a pictat cu caise, acum se stropeste cu apa si o astept sa ceara lapte.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare...

N-am mai scris demult,dar va citesc...
Noi suntem bine.Am vazut ce mari progrese fac bebeii vostrii.Eu sunt putin ingrijorata...Bea mea n-are nici dinti...de abia sta singurica in fund...ce sa mai zic de umblat???Are 6200 la aproape 8 luni...nu stiu ce sa mai cred...e foarte vesela,nu da semne ca ar fi bolnavioara sau ceva..
Cu papatul stam asa si asa,cateodata papa bine,cateodata nu...
Acum papam asa:
-la 7-180 de lapte
-la 11-cam 50 de fructe,in special banana amestecata cu piersica sau avocado si biscuite sau cereale
-la 3-200-220 lapte
-la 5-cam 50 de legume
-la 7-140 lapte
-la 9-100 fructe cu cereale si gris de noapte de la Hipp

Si doarme noaptea de la 9 la 7 dimineata,de la 8 la 10,30,de la 12,30 la 3 si seara cam o ora jumate...Oare nu doarme prea mult???Asa mi-a zis cineva,ca poate are ceva...

Nu stiu ce sa mai cred,oare copilul meu o fi putin inapoiat???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

mai, eu nu prea inteleg mesele...fructe 50 - cam putin, apoi la 3 lapte? de ce? nu era mai bine cu legume? iar seara vad fructe? ai intrat mai rar in ultimul timp si cred ca nu stiam de programul asta de masa..

- si nu spune inapoiata- fiecare copil are un ritm;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

BIANCA - ANA a intrecut-o pe Alessia la fructe!

ADRA -eu congelez papa, nu am obs ca si-ar fi schimbat consistenta.

eu azi am luat branza milli si o crema de branza de le marion- asta e mai gustoasa; as incerca una la 18, e ok? pe care? nu mai vreau sa fac eu branza...

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

ADRA - tu ziceai ca papa eva caisa? mie mi-e cam teama sa ii dau bucati s tina in manuta sa nu se inece; voi dati si biscuite? eu am incercat sambata cu 1/2 caisa si ciresa, tinute de mine sii sa vezi ce musca din ele, eu i-am mai scos din gurita de frica; cred ca-s cam disperata cu asta...

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Ellis, papa caisa la sita d-asta. Eu am congelat piure de legume, continea si cartof, si la decongelare, nu mai era cremos, se facuse faramele.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput