Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

gata, am plecat la bunci cu mica...
mai am si o verisoara care da saraca bac-ul acum in spital...,am treaba si p-acolo

O ZI FAINA S-AVETI!!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Aaaa ... si participam din nou la concursul NN ... la semnatura sunt detaliile, daca vreti sa ne votati. Multumim frumos!

Am incercat sa votez si-mi zice ca a aparut o eroare in sistem si nu s-a putut inregistra votul.Incerc mai tarziu.
Care e faza cu numarul total de voturi stii? De ce e mai mare totalul decat voturile primite?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ce nemernici... Am incercat sa votez din nou si-mi zice ca de la adresa s-a mai votat deja o data... Mama lor! eiii...ce m-am nervat! Las' ca le arat io lor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

V-a toropit caldura? Pe unde sunteti?
Ramonele adica Ramonica si Ramonella?
Amy26??Kiva, Eni, Softurela, Ggaby?

Fii-mea doarme de 2 ore, m-am plictisit! Si ieri a dormit la fel de mult. Are cateva reprize de somn, vreo 3 de cate o juma de ora-o ora, si una mare de 2 ore. O fi normal?

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rxandra spune:

buna tuturor

eva are 2 reprize de somn pe zi, una de 1 ora si jumatate - 2 ore, si una de 2 - 3 ore. asta daca nu ne deranjeaza nimeni (de ex vecinii care tot dau gauri in pereti). dimineata se trezeste pe la 8, chiar si muuult mai tarziu, si seara se culca pe la 10.30 - 11.

acum se joaca in piscina cu bile, pe la 15 mananca legumele si apoi are program de somn.

ruxandra si eva (25.11.2007)

Mergi la inceput

Petro,m-am 'nervat indeajuns?
Diseara ma mai 'nervez si cu vreo 2 adrese de mail,de-ale sotului . M-as nerva acu da' n-am parolele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare...

N-am mai scris demult,dar va citesc...
Noi suntem bine.Am vazut ce mari progrese fac bebeii vostrii.Eu sunt putin ingrijorata...Bea mea n-are nici dinti...de abia sta singurica in fund...ce sa mai zic de umblat???Are 6200 la aproape 8 luni...nu stiu ce sa mai cred...e foarte vesela,nu da semne ca ar fi bolnavioara sau ceva..
Cu papatul stam asa si asa,cateodata papa bine,cateodata nu...
Acum papam asa:
-la 7-180 de lapte
-la 11-cam 50 de fructe,in special banana amestecata cu piersica sau avocado si biscuite sau cereale
-la 3-200-220 lapte
-la 5-cam 50 de legume
-la 7-140 lapte
-la 9-100 fructe cu cereale si gris de noapte de la Hipp

Si doarme noaptea de la 9 la 7 dimineata,de la 8 la 10,30,de la 12,30 la 3 si seara cam o ora jumate...Oare nu doarme prea mult???Asa mi-a zis cineva,ca poate are ceva...

Nu stiu ce sa mai cred,oare copilul meu o fi putin inapoiat???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare...

N-am mai scris demult,dar va citesc...
Noi suntem bine.Am vazut ce mari progrese fac bebeii vostrii.Eu sunt putin ingrijorata...Bea mea n-are nici dinti...de abia sta singurica in fund...ce sa mai zic de umblat???Are 6200 la aproape 8 luni...nu stiu ce sa mai cred...e foarte vesela,nu da semne ca ar fi bolnavioara sau ceva..
Cu papatul stam asa si asa,cateodata papa bine,cateodata nu...
Acum papam asa:
-la 7-180 de lapte
-la 11-cam 50 de fructe,in special banana amestecata cu piersica sau avocado si biscuite sau cereale
-la 3-200-220 lapte
-la 5-cam 50 de legume
-la 7-140 lapte
-la 9-100 fructe cu cereale si gris de noapte de la Hipp

Si doarme noaptea de la 9 la 7 dimineata,de la 8 la 10,30,de la 12,30 la 3 si seara cam o ora jumate...Oare nu doarme prea mult???Asa mi-a zis cineva,ca poate are ceva...

Nu stiu ce sa mai cred,oare copilul meu o fi putin inapoiat???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

cum sa fie inapoiat...
vezi ca nu citesti cum trebuie...mai sunt si alti bebici care dorm f mult (cum e al meu)...care nu maninca...care nu stau in fundulet...etc...
ti-a spus dr ca e mica, ca ar avea vreo problema????

mamica ingrijorata

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Buna dragele mele,
Nu stiu daca va mai amintiti de noi...dar e vina mea...nu am mai intrat de vreo 2 luni cred...
Am obs ca ati scris ffffff mult si sper sa reusesc sa citesc si eu...dar nu cred...caci bebe meu ma cam tine ocupata.Ieri a implinit 7 luni.
Va pupam pe toate si pe toti bulgarasii si sper sa citesc numai de bine despre voi.
Mi-am adus acum aminte...nu am mai intrat de cand RGE isi descarcase sufletul...spre sa fie totul ok .
Geta mamica lui Robert Gabriel

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput