Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Shose si noua ne-a zis doc sa nu-i mai dau cereale si ca papa cam mult ca la 6 luni trebuia sa aiba 7,5 kg si ea avea 8,3 kg(mai ales ca ea a plecat de la 2 kg) da e si mai lunga decat media are 70 cm,deci nu e prea grasana;si ce sa-i fac la fata?sa-o tin nemancata?doctori astia...
Vaccinul l-am facut ca de obicei in piciorus...
fetele frumoase

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!!!

Hmmm...toata lumea face sau ati iesit la o ?

FETELE, PLOUA!!!! In sfarsit!!! Credeam ca nu mai vine ploaia asta, mi se parea din ce in ce mai cald, ultimele doua nopti am dormit cu aerul cond deschis in sufragerie, si asa a fost temp mai suportabila in casa...

Azi am fost o busy bee : am gatit ciorbita, am pus rufe la spalat, acum am pe foc piept de pui (il fierb si pe urma il calesc putin), orez basmati si niste bibe . Maine se anunta strabunica Sofiei in vizita si ea nu prea a vazut mostre ale maiestriei mele culinare :-))

Azi la noi toate bune: micuta a papat cateva lingurite de piure de morcov fara mare interes, dar si fara mofturi, iar dupa-amiaza am dormit amandoua cate 3 (trei!!!) ore...vai ce bine a fost...

Lala_20 si Shose, am vazut pozicile frumoase de printese dolofanici...Biencuta m-a impresionat ca de obicei, si ador ochii aia mari-mari ai ei!, iar Pipetelu la petrecerea de botez aproape-aproape ca avea concurenta pe mami si gasca ei de prietene

Roxana, tin pumnii sa nu mai fie nevoie de internare...mi-e tare mila de Adeluta, dar important e sa se faca ea bine, ca din fericire nu tine minte ce i se intampla acum. Fii tare, mamico!

Fetele uitati peste ce a dat sotul meu intamplator, pe un blog: pe mine m-a impresionat...ce frumos...mereu ma emotionez cand aud de nasteri si bebiti mici: http://insomnia.ro/work/sara/ E si cu sonor :-)

Apropo de "Sare", Miki, mai puneti de-o intalnire? Stiu ca mai multe fete ziceau de IOR, eu mai propun Cismigiu desi nu e prea mare dar e central sau of course aici la mine in Tineretului :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Stancutza, Lala20, Madalina, Gatta,Ceska... multumesc si voua fetelor, pentru urarile de La Multi Ani!!
Va doresc si voua numai bucurii si impliniri.

Ioi.... eu nu stiu ce sa iau cu mine in bagaj. Imi vine sa mut toata casa in masina.

PS: I've been shopping,today. Si... m-am ales cu 3 rochite de vara, pe care-am dat 100 $. Una din ele Vera Wang... la reducere...50$. Treaba e ca, am s-o duc inapoi caci... nu mi se pare ca merita banii. Mi se pare mult prea banala , la banii astia. Gasesc eu sa-mi iau alte 2-3 chestii de..50 $, he he.

Edit: Grati....sora-mea sta in Paris. Daca vrei, iti dau ID-ul ei de messenger sa vorbesti cu ea, poate stie sa-ti recomande ceva relativ ieftin si de buna calitate.

La Multe lunite si multi ani!!!! clopotei frumosi: Lulua si Pupi!!!

Am fugit.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Stancutza multumim de laude...tie si restu fetelor care ne-au mai laudat...sugur aici s-au strans cei mai frumosi clopotei
mai e cineva pe aici?

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

Mergi la inceput

gata,stancutza vaz ca voi mai sunteti logate...era si miri da a disparut sau mi s-o fi parut mie

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

Mergi la inceput

se pare ca aveti treaba...atunci eu va zic noapte buna fug la somn

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Multumesc din suflet tuturor pt urarilr de LA MULTI ANI si scuze ca abia azi am reusit sa va raspund, dar noi am fost plecati din loc si ne-am intors in seara asta. Am spalat printesica, am culcat-o si acum citesc din urma. Va pup

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala , eu stau logata aproape toata ziua , dar intru doar cand am cate un moment liber.

Azi a venit si tati de la Bucuresti si am petrecut seara in familie , pe terasa , cu un spritz de vara , iar acum ne-am retras in casa ca s-a facut rece , sunt 18 grade.

Nu stiu ce sa mai cred...am cantarit-o mai devreme pe Sara si avea cu 180 g mai putin decat sapt trecuta . Mie nu mi se pare ca a slabit , dar am facut proba cu un kg de zahar pe cantar si-mi arata fix 1010 g , probabil ca 10 g are ambalajul. Sara are 6500 g la 65 cm lungime.Daca ar fi sa ma iau dupa grafice este sub greutatea normala la 6 luni , insa mie nu mi se pare slaba ...are falcute , un pic de pulpite ...nu-i atarna sunculitele dar nici nu i se vad coastele. La manute are niste muschiuleti f. bine conturati , probabil de la atatea flotari cate face zilnic atunci cand sta pe burta.
Probabil ca seamana cu mine si are oasele f. mici , de aceea cantareste putin.Toata lumea care o vede zice ca arata f. bine , ca e lunguta si nu arata slaba deloc. Eu insa sunt stresata de greutate , si acum , cand am vazut ca are mai putin ca saptamana trecuta , chiar intru la idei. Luni cred ca ii iau o proba de urina si merg sa-i fac o urocultura , ca sa fiu sigura ca slabitul asta nu se datoreaza vreunui crocobaur.
Maine avem invitati ca e ziua lui tati ( Sf. Petru ) ...o sa fie balamuc mare , asa ca mai bine merg la nani , ca voi avea o gramada de treaba .

Pupici si noapte buna !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala ptiu, mare se facu clopotzika noastra. Doctorii astia au uitat cum e cu copii sau habar nu au. Ce sa le facem? sa`i infometam?
Noua si primul si asta ni l a facut in manutza...habar nu am de ce.
fetele

Stancutzule multumim ca ne`ai placut. Apropo de gascha care face concurentza. Imi luasem si io toaleta misto pt botez... am ajuns pana la Bucu sa mi`o iau, dar cand am plecat de acasa am zis sa plec mai lejer - asa cum sunt in poze sa nu dea Pipetu laptic pe mine sa ma murdareasca, urmand sa iau rochia cand incepe partyul. Ei... pai am mai putut? Ma simteam asa comod... si fetele toate au conchis ca am cel mai tare "accesoriu" din lume... in persoana donsoarei P... incat oricum le eclipsez. Asa ca.... port rochia alta data.

Gatta nu arata slabutza deloc Saratzica.Chiar ca are falcutze. Sanatsi sa fie ei, kg conteaza mai putzin. Io cica am fost silfida toata copilaria...dar sanatoasa tun.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

se pare ca aveti treaba...atunci eu va zic noapte buna fug la somn

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

si eu sunt...mai arunc cate un ochi ca invat..
gatta am vazut pozele si sara arata foarte bine, eu zic sa nu te stresezi!!nu arata deloc ca ar fi sub greutatea normala, din contra!pupam fetele frumoase si norocoase ca sunt la aer curat si se simt bine!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput