Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Moni insomniaco. Ce faci? Io nu pot dormi si mai "navighez" putzin. Ce face bb Robert?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Shose

Moni insomniaco. Ce faci? Io nu pot dormi si mai "navighez" putzin. Ce face bb Robert?

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

am uitat sa mai dau refresh si n-am vazut mesajul :) doarme piticu mai tresare in somn...o sa-l astept cu masa de 4...sper sa rezist...
nu m-ai stiu daca ti-am zis...da m-am uitat de 2 ori peste pozele de la botez!noroc cu ele ca in celalalte esti cam scumpa la vedere cu asa mamica frumoasa nu putea sa nu iasa o minune de fetita!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

asta http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/2581331107/ si asta http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/2527663252/ imi plac tare mult!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Pup Moni; asa e, am intrat rarutz....dar acum ma razbun ca ma ajuta mama mult si am timp liber....
Mi era asa dor de toate fetele si de toti clopotzeii...!
u si bb somnorici

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

quote:

Pup Moni; asa e, am intrat rarutz....dar acum ma razbun ca ma ajuta mama mult si am timp liber....
Mi era asa dor de toate fetele si de toti clopotzeii...!
u si bb somnorici

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

ce noroc pe tine ca ai ajutor...eu m-am certat seara asta cu mama...am licenta peste o saptamana si ea prefera sa faca curatenie etc..mereu isi gaseste altceva de facut decat sa ma ajute...dac o rog imi zice ca are treaba imediat..si ui asa trece ziua...daca zic cuiva ca am bebe si ca locuiesc cu mama care e pensionata sigur m-ar invidia...cand colo...i-am tot zis si se simte jignita ca are atata treaba...la altii nu stiu bunicile cum sa stea mai mult cu nepotii eu trebuie sa ma tot rog...si e vorba de o saptamana..dupa care nu mai am treaba...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetele,am pus 3 pozici cu Andrew...AICI:

http://community.webshots.com/album/563940928ydmhJB

Avea inca 3 lunite in poze... asadar si albumul e numit Andrew la 3 luni.
Am o gramada de poze cu el , dar inca nu le-a incarcat sotul SI pe calculatorul meu.
Enjoy.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

`netza fetelor!

ieri mi-am facut de cap!!! au venit ai mei in vizita si in sfarsit am vazut ce mult inseamna sa ai un ajutor! am apucat sa ies si eu cu sotu` in oras...lucru pe care de 4,5 luni nu l-am mai facut...Am avut o zi de respiro, dar Doamne ce mult inseamna!!!terapie nu alta...N-am apucat nici sa "recuperez" posturile de ieri.Dar promit ca citesc azi...
Pitika e bine, o cam doare burtica de cand am introdus sucul de morcovi, parca ar avea din nou colici si-n plus o sacaie si un dintisor...Azi mergem din nou la spital sa vadem daca a trecut de tot otita.
Fetelor, la cat timp dupa introducerea morcovelului pot sa-i bag si sucul de mar?

pupici de la sinaia si sarbatoritilor de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!

Ema, a fost o prietena de-a mea in turcia, cu avionul, cu bebe mic (are 8 luni), alaptata inca. nu i-a dus nimic in afara de haine, pampersi si doua linguritze. tzitzi era la purtator. in rest, fetita a mincat de la restaurant, in general supe crema diet si fructe. n-a avut nici o problema, s-au distrat de minune si mai vor sa mearga. drumul n-a fost obositor, a durat numai citeva ore.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Gratiela, depinde si de buget.
noi am fost anul trecut, a stat la Hotel Etap-Porte de Vincennes.
super pret, mic dejun inclus (am rezervat eu pe net). conditii ok. camerele au pat dublu+unul suspendat pt copilas.
e la 2 minute de statia de metrou care te duce la toate obiectivele (M1 - care e cel mai curat, fara drogati, cersetori etc ). sa-mi zici daca vrei mai multe detalii.

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor ce stati sau ati fost prin Frantzia...vrem sa mergem la Paris - formula completa (mami tati Ozi si Dudu)la inceputul lui sept si vrem sa stam la un hotel/apt cat mai aproape de obiectivele imp...imi puteti recomanda ceva bun??????? Obs: tati are treburi asa ca eu voi face trasee prin Paris cu copiii....stam 6 nopti

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Elena, si Stefan are pe ambele miini, pe git si un pic pe spate. e de la caldura. nu par sa-l deranjeze. eu l-am lasat in pace. de fapt am si eu chestii asemenatoare pe miini...in fiecare vara.

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor

bitzi are o iritatie urata pe brat si pe antebrat .. niste punctulete rosii dar sunt in piele nu la suprafata. pe mana stanga sunt multe. pe dreapta are o zona mica iar pe spate are tot asa cateva puncte. o fi de la caldura???

grati am niste prieteni care au fost de curand la paris si au stat langa louvre. ii intreb pe ei si iti spun.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Povestea Nasterii

Mergi la inceput