Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)
Raspunsuri - Pagina 6
Marunzika spune:
Of ce incet se misca Dc!
A inceput sa ploua si la noi, deci Yaia vezi ca ti-am trimis caldura
!
Nu am sunat socrosenia, am zis sa fiu mai "duamna" decat ea, dar azi am facut o vizita scurta si am tot intepat-o
!
Am fost la oftalmo cu Yannisa si nu are strabism, mai mergem in iulie sa vada de tre' sa poarte ochelari si inca o data in sept pt strabism.
Azi am fost la dr de familie pt mine....mai aveam putin si cadeam din picioare de ameteala si el mi-a luat tensiunea si mi-a facut programare pt analize pe 27.iulie....i-am spus aleia la receptie ca pana atunci ma ingroapa de 2x daca nu-mi da ceva buline. Astia-s nebuni aici!
Gata s-a trezit Puppi si tre sa manance!
Multumim pt urarile de ieri si la multi ani sarbatoritilor de azi!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
adimercedes spune:
Betty,
. Pup pe viteazul Mario si urez multa sanatate
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
La multi ani pt. miaunici , mami25_7 si navicula ! 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by luy
Eeee, am vazut doi papanashi frumosi si aventurosi, Tudorsi Stefan
Si pe mamicile lor, gatite, aranjate , foarte coolmi-au placut tare mult
Am remarcat si eu asemanarea izbitoare dintre Tudor si Yaia, de Stefan si Sim nici nu mai zic, ca de multa vreme o stiam. Cred ca ar trebui sa faceti si cate o fetitza, sa fie si tatii ferciti ca au o copie in miniatura
Multumim muuuult!
De cat te-a platit tati de Stefan, nu vreau sa intreb, ca nu e treaba mea, dar berbantu' meu cat te-a platit sa pui o vorba buna sa facem si o fetita?(Pentru cele care citesc rar, asta e gluma, Luy nu face bani din 'vorbe'. Inca! {speram noi})
Problema e ca daca iese tot baiat? Ce ma fac eu cu 3 baieti in casa? (intrebare retorica)
Pupici ochioasei si mamicii ei.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Al meu sotz a zis ca mai vrea un baiat, chiar daca va semana tot cu mine
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by papanash
Buna dimineata !
Adi, incearca iaurt cu fructe ( banane, caise, cirese, etc, ce-i place mai mult) .Nici al meu nu vrea branza dar acum papa in fiecare zi un iaurt, la inceput nu voia decat cu fructe dar acum vrea si simplu. Si tot din cand in cand ii mai pun cate o lingurita de cas in piureul de legume ( care poate contine orice daca are si conopida)
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Papanash, o sa mai incerc iaurt. Pe o vreme manca si 200g de iaurt la o masa (de obicei dimineata) si cel mai mult ii placea iaurtul simplu - manca oricand ii dadeam, chiar si intre mese. Si cand i-a fost rau prima data, a mancat doar iaurt toata ziua. Insa i-am dat zilele trecute si nu a vrut. A mancat putin doar, vreo cateva lingurite.
I-am dat si branza de vaca facuta de mine cu lamaie si amestecata cu zucchini aburit, dar a dat afara absolut tot si apoi a fost cam molicica cateva ore bune dupa. Zucchini mai mancase si in alte combinatii, deci nu era de la el.
Azi i-am adaugat la legumele cu orez putin lapte in care am fiert somonul si a mancat la amiaz tot bolul, iar acum seara doar jumatate. Dar sotul i-a cumparat acum seara www.kraft.com.au/Products/ProductList/S/Singles.htm" target="_blank">Kraft Swiss Singles si i-am dat ei in manuta si a mancat o felie jumatate. Acum sta cu grija ca nu cumva sa ii fie rau, desi nu ar avea de ce. Branza asta e bestiala. E felii subtiri, cam de 3-4 mm si e moale. E asemanatoare cu branza topita. O sa ii dau asa felii la orele de snacks.
Si o sa mai incerc cu iaurt cu banana. Ca banana ii place asa simpla, dar o sa o adaug la iaurt, sa vedem daca o sa pape. Zilele astea a refuzat orice daca nu era baby rice cu mar aburit.
O intrebare: ii amesteci tu fructele in iaurt sau il iei de gata?
Multumesc

Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
adi - galbenus de ou mananca?
Gabitz, nu prea i-am dat dupa ce i-a fost rau f urat de la tofu cu galbenus si cu zucchini (era bestial, l-am gustat si eu, dar ei i s-a facut rau dupa 2 ore).
O sa incerc sa ii amestec cu legume. Tu cum il dai? In ce combinatii?
Lisa
sim_stoian spune:
Mami25_7, Navicula 
Miaunici
cu intarziere 
sarbatoritilor zilei
cu pupici speciali pentru Maria de Luy si Maria de Tomasa
Yaia, mi-a placut Tudor cum se odihnea dupa piscine si jacuzzi, e mortaaaaal! Si zici ca e bun quark-ul? Am vazut pe la Real, dar nu i-am dat mare importanta. Ia sa incerc si eu.
Adi, si la noi e slaba miscarea cu branzica, dar macar papa iaurt si lapte formula. Nu stiu ce sfat sa iti dau, asa ca tac malc.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Adi, eu mixez fructele, le pun in castronul lui si pun iaurtul peste. Amestec putin cu lingura si i le servesc. Iaurturile alea pt bebe cu fructe in ele au cam multe in compozitie...parerea mea.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
cecilia L spune:
La multi ani!
mami25_7
navicula
Si uite asa au trecut 10 lunite pentru papanasii si dulcetelele e aici.
La cat mai multe lunite

sarbatoritilor de azi

si multi 
pentru ochioasa Maria si Stefan.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Adimercedesa, (apropo, de unde numele de telenovela?) eu ii dau seara cereale cu iaurt sau branza (quark de fapt, o branza dulce mai pufoasa).
Fac o jumatate de portie de cereale (pt. 60 ml de apa), pun 3 masuri de cereale cand combin cu branza si 4 masuri cand combin cu iaurt. Iese ca o budinca pufoasa si Tudor o adora.
O data am combinat branza cu un avocado. Parca Lisa papa avocado. Stiu, eu nu as manca asa ceva, dar Tudor a papat totul cu placere. Fetele mai combinau branza sau iaurtul sau ambele cu mamaliga facuta mai subtire. Am incercat si eu o data, dar fara succes mare. Poate nu am facut mamaliga destul de subtire...
Sa stii ca Tudor ziua papa un biberon cu formula, dupa-amiaza devreme (pe la 3). Asta nu-l impiedica sa ma tzitzileasca la greu seara si dimineata, plus ca acum sta ca belferul pe pleasca lui si se delecteaza singur cu laptele si suntem si mai mobili (asta pt. shopingareala!)
Bafta cu lactatele!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia, multumesc pt idei. O sa caut si la noi quark (initial vroiam sa te intreb daca ii dai si lepton :P) - trebuie sa gasesc. Tu cam cata branza pui la cereale?
Mamaliga inca nu am incercat. Dar o sa incerc, ca trebuie sa ne diversificam, nuh?
Formula nu i-as da. Daca i-as da ar fi pur din considerente de balansare a nutrientilor. Pe afara e happy sa snackuiasca banana, sa roada biscuiti sau orez expandat (il adora). Deci nu imi fac probleme.
Am vazut pozulicile voastre. Sunt superbe. Sunteti o familie frumoasa si Tudor chiar seamana cu tine. Seamana si cu tati, dar cu tine mai mult - cred ca e un truc al naturii

Lisa

si Stefan