Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
LaLa_20 spune:
SARBATORITILOR DE AZI
CESKA nu am decis inca sa raman sau nu...am avut probleme super mari cu parintii mei...si am decis sa vin acasa,ii ofer sansa sa nu ne piarda,dar divortul il continuii si daca ma coving il suspend pe rol si la cea mai mica greseala procesul se reia din puntul in care s-a suspendat...
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
creata2008 spune:
Tu vorbesti serios la ambele raspunsuri?? Ma rog, evident ca nu glumesti, dar sunt extrem de mirata. De ce sa fierbi legumele o ora jumate'? Ca din cate stiu eu, isi cam pierd din proprietati. Sau poate plita electrica se incinge mai repede si mai tare... nu stiu ce sa zic. Ca de fierte, sunt fierte, mai ales morcovii si le fierb cam 20-25 minute, hai maxim 30 minute. Pe plita eletrica.
Cat despre Bitzi... nu sta nicio clipa singurica? Pai si tu ce faci? Cand mananci, cand te duci la toaleta? Sau o lasi sa urle? D-asta ziceam ca ma mir tare-tare, dar poate m-am obisnuit eu prost si nu ma gandesc ca alti copii sunt altfel, cu toate ca tot timpul spun asta. Mariuca sta singura in patut, se joaca, vorbeste, o pun in leagan, o las in carut afara, eu stau in casa... Da, avem cateva reprize de exercitii pe zi si de jucat, dar in restul timpului, fiecare trebuie sa isi vada de ale ei. Ea se joaca si discuta cu jucariile sau cu desenele de pe pereti, iar eu gatesc, intind rufe, ma ocup de flori, stau pe net. Exceptand perioada cu iesitul dintilor.
Deci imi retrag cuvintele... Stancuta si Elenuta.
Cat despre intalnirea in Moghioros, e clar ca ma bag si eu, dar daca mai anunta astia canicula, nu vin. Si-asa azi nu am iesit deloc-deloc. In casa e super bine, sunt doar 28 grade jos, in living. Dar sa ies la 37 la umbra... nooooo way, nu ma bag. Nu mi-e bine mie, mai ales pentru Mariuca!
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici cand e intalnirea la moghioros????????? cum procedam pe caldurile astea?
creata mie doc mi-a spus sa fierb legumele o ora jumate .. nu le voi fierbe atat, desigur. eu o sa le fac intr-un aparat de gatit la aburi, se fac si mai repede si ies si mai bune. cat despre timp .. nici eu nu stiu daca as avea timp .. eva ma solicita foartew mult, nu sta singura, plange daca nu o iau in brate .. solutia ar fi s-o las sa urle si eu sa-mi vad de treaba ...
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
grati.ela spune:
bebelutilor ce s-au serbat ieri! Sa fiti sanatosi si fericiti puiutzi mici!
si sarbatoritilor de astazi! La cat mai multe lunitze pline de veselie!
Multumim pt felicitari...ei dar Dudu nu zice Ozi ci doar un ooo lung si asta dimineata cand vrea sa socializeze si ea doarme. Asta noapte am avut sedintza de doua ore cu flacaul...vroia sa-si spuna pasul si dupa ce ma-ma-ia si pa-pa-ia acolo a inceput deodata sa lege ta-ta-ta...a si cantat cu o voce de magarush...2 ore in cap - de la miezul noptii pana la 2...pana la 3 am prins tzantzari si la 7 m-am trezit ca-mi sugea bluza...am facut curat pana la 9, am spalat piciul, am facut teme la engleza cu Ozi, am bantuit prin oras (pe 45 de grade - atat arata termometrul de la masinuca) cu radiografii si tratament la dintisor, am facut piata scurt, am adapat bebeul, am culcat fata, am distrat bebeul, am facut mancarica pt Ozi, am culcat bebeul, fac bagaje pt maine si acush ca-mi trag si eu sufletul ma suna sotzul sa ma-ntrebe de ce n-am depus dosarul pt CIC? i-am zis aparent calma ca mi-a fost somn si am dormit toata ziulica si sa nu ma mai deranjeze cu telefoane de astea...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
kalosalina spune:
Ellenuta ce mi-ar place sa mergem si noi la munte, dar sotul are treaba in we.... Cat despre intalnirea din Moghioros mi-ar place mult sa venim si noi, dar as prefera o zi mai racoroasa (nu ca astazi) si sa fie dimineata, ca dupa amiaza e groaznic traficul spre Drumul Taberei.
Tinna imi pare rau pentru puiu mic. Ce tembela si soacra ta sa-l tina asa mult cu cacuta in pampers!
Laura niste idioti cei de la nunta...si eu am o burta de toate zilele, zici ca sunt in 5 luni cel putin, dar deocamdata nu s-a gasit nimeni sa-mi faca observatie (in afara de cumnatica mea iubita )
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
emabucuresti spune:
Am sms-uit cu Ginnette si mi-a spus ca Adela face in continuare kk moale si aseara a facut febra 39. Uf, saracuta. O s-o sun sa o intreb cum au iesit analizele.
Elle asa as pleca si eu din Buc! Cum e la Moeciu, este testat hotelul/vila? Eu nu am plecat cu baby de acasa pana acum, singurele 10 nopti dormite in alta parte au fost in spital, uf. Mi-a fost si imi e frica de schimbarea de mediu sa nu raceasca in alta parte unde nu pot controla eu totul. De-aia mi e frica si cu concediul.
Uf, ce de cazaturi pe capul bebicilor nostri! Pupici rostogolilor!
Lavi asa e, de aceea am luat o pauza la suc, bagam doar apita.Si peste o luna si ceva asa, incercam cu suc de morcov indoit bine cu apa. Pupici lui Conrad si sa fiti sanatosi!
Creata, mai ce te invidiez ca ai asa copil cuminte. Sincer imi doresc si eu sa fie asa independent al meu, dar tare-i mai place societatea, tipa dupa noi una, doua. Oricum am facut si noi mari progrese, de la tinut in brate non stop de pana mai deunazi. Acum sincer, am constatat ca mai tine si de firea copilului, nu doar de cum il obisnuiesti. Am vb de ex cu o tipa -are fetita mai mare si baietel de varsta cu Milan. fetita era super cuminte si adormea singurica, asta micu e terorist rau, nici in parc nu sta in carut, acasa e si mai si. O alta prietena,cu fetita, nici nu stie ca are copil in casa,cand are treaba. Si nu e genul care sa nu se ocupe de copil, dar fetita mai sta si singurica, isi face de lucru cu jucarelele etc. Si asa a fost de nou-nascuta.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
grati.ela spune:
Tinna infectie urinara a facut ca are animalutze (strepto, stafilo...) prin preajma...l-ai sters de la funduletz spre penis...era posibil sa faca kk noaptea si pana te trezeaai sa treaca ceva ore...acum sanatate multa si pace-n casa cu mama soacra!
Ce ma fac fetelor ca eu de la mare merg direct la BV si tre sa iau haine pt ambele locatii (bashka si de chef de 20 de ani de la terminarea liceului la sotz)...am deja 3 geamantane, carutz, pat pliant, scaunul auto, loc de joaca, cortuletz cu protectie UV...un troller e al lui Dudu, unul al Ozanei, sotul a ocupat si el unul iar eu am ciucit ceva pe unde am apucat (la cata sunt nu-mi vine sa ma eleganterisesc). Ce sa mai iau???????????????????????????????
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI
MATEI
AMANDINE
SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
rodicamarza spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.sa creasca mari si cuminti ca frumosi sunt
dragele mele citesc tot mai putin dar am retinut ceva.clopotei parasutisti care cad din patobrajorii lor si pt mamicile speriate caci si eu am trecut prin asta.
alti clopotei(scuze dar nu am retinut numele)bolnaviori.SANATATE si sa se vindece repede
mamici cu probleme in familie-speranta si tarie sa aveti.noi nu prea ne vedem cu sotul care e mai mereu plecat(avem firma de transport international)dar cred ca daca ar fi toata ziua acasa as face cu nervii.pt.ca l-am obisnuit rasfatat rau iar acum asta mica imi rapeste tot timpul.
acum sa va spun si eu una|:azi fetita lu mama s-a ridicat in fundulet si inca unde:in vanita plutind in piscina(ca mi-era frica s-o bag inpiscina cu apa nu tocmai calda).
sa vedeti voi ce barcuta de vanita roz si ce mai bataia fie-mea din cur si manute.si i-a placut tare ca maine iar o bag mai ales ca a dormit rupta dupa 10 min de balaceala
paula mica(26.12.2007)
mary_mary spune:
buna zuzici,
la cat mai multe luni implinite clopoteilor amandine si matei.
eu azi mi-am tuns baiatul, il puteti vedea aici inainte aici, cand era tuns , si aici gata tuns.
o zi buna,
mary-mary
Radu Stefan (26.12.2007)
miki_baby spune:
Buna, fetelor!
Am terminat si eu cu licenta..intr-un final si acum am timp de re;axat! Yupii!
Ieri am ajuns la Medlife cu Saara pentru ca nu facuse pipi timp de 24 de ore, dar nici numancase. Am dat peste un doctor...varza! Ma intreba pe mine ce cred ca tre sa fac:)) Bine ca i-a facut o radiografie la rinichi si vezica si era ok. Nu bva spun cum i-a luat asistenta ai proba de urina..nu purta manusi, a saters-o la fundulet cu hartie, nu cu comprese sterile si i-a pus si punga gresit sia facut pe langa! In concluzie Sunt DEZAMAGITA de MEDLIFE. Nici nu stiu unde sa ma duc daca se intampla ceva(undeva cu plata).AA..si sa va zic de doctorul minune...ii zic sa-mi dea o foaie de observatie pt casa de asigurari..si el mi-a scris pe un Flyer cu Medlife...vai de capu' luyi. Nu i-am zis nimic ieri ca-i venise o urgenta dar l-am sunat azi sa-i zic ca trec joi sa iau o hartie oficiala.
Intre timp Saara a inceput sa manace mai bine si sa faca pipi.
Apropos de intalnire de JOI din MOGHIOROS. Eu zic ca dupa amiaza este bine..pe la 5. Dar sa vedem cum e si cu caldurile astea..ca noi stam ascunsi in cadsa la aer conditionat.
Pupici
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga