Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ceska777 spune:
Mary mary,
cat curaj! Si ce baiat cuminte, nu a scos un mucs asa cum se vede in poze? Si unde anume in Timisoara l-ai tuns? Eu cred ca am ratat momentul in care ni te-ai alaturat la odisee sa iti zic bun venit mai ales ca esti ca si mine din Timisoara, inca nu aveam nici o zuza timisoreanca. Luna viitoare venim in Timisoara pt botez si daca ma tund eu ( imi pica parul in nestire si parca nu am incredere decat in coafeza mea de acasa sa ma tunda scurt fain) poate il tund si pe Benji. Lui i-a cam cazul parul cel mult pe care l-a avut la nastere, la ceafa si urechi a dat unul nou e e scurt dar in crestet si frunte avem niste suvite f lungi ii pot face mot. Cand transpira sau dupa baie se fac inele-inele dar tati nu il vrea pletos ci cu o freza cuminte....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mary_mary spune:
buna Ceska
mi-am tuns baiatul la salon Palomino, in soarelui, la sfarsit a inceput sa planga putin, dar in rest a fost cumite.
M-am alaturat voua anul trecut prin mai, dar am stat in umbra.
o zi buna,
mary-mary
Radu Stefan (26.12.2007)
LaLa_20 spune:
Doar din curiozitate,ca eu chiar de as vrea nu as avea ce sa-i tund Biancai,copilul nu se tunde pana la botez sau pana la mot?Sau sunt superstitii in care nu credeti?
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
creata2008 spune:
Doamneeee, cat de scump si haios este! Bravo pt noul look!
quote:
Originally posted by mary_mary
eu azi mi-am tuns baiatul, il puteti vedea aici inainte aici, cand era tuns , si aici gata tuns.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
creata2008 spune:
Te rog sa ne tii la curent cu starea Adelei. Spune-i ca suntem alatri de ea.
Multumim ca esti invidioasa!!! Mda, eu sunt convinsa ca nu tine numai de mama, pe modelul "cum il cresti, asa il ai". Am descoperit la Mariuca ca are o personalitate puternica, exact ca ale noastre. Cand nu vrea ceva, de exemplu suc de fructe, si eu tot insist, o vad cum se "nervozeaza", si daca continui, incepe sa planga pana plec cu lingurita/biberonul de langa ea. La lapte, in schimb, isi lateste toata fata intr-un zambet si isi trage biberonul spre ea, cu ambele maini.
quote:
Originally posted by emabucuresti
Am sms-uit cu Ginnette si mi-a spus ca Adela face in continuare kk moale si aseara a facut febra 39. Uf, saracuta. O s-o sun sa o intreb cum au iesit analizele.
Creata, mai ce te invidiez ca ai asa copil cuminte. Sincer imi doresc si eu sa fie asa independent al meu, dar tare-i mai place societatea, tipa dupa noi una, doua. Oricum am facut si noi mari progrese, de la tinut in brate non stop de pana mai deunazi. Acum sincer, am constatat ca mai tine si de firea copilului, nu doar de cum il obisnuiesti. Am vb de ex cu o tipa -are fetita mai mare si baietel de varsta cu Milan. fetita era super cuminte si adormea singurica, asta micu e terorist rau, nici in parc nu sta in carut, acasa e si mai si. O alta prietena,cu fetita, nici nu stie ca are copil in casa,cand are treaba. Si nu e genul care sa nu se ocupe de copil, dar fetita mai sta si singurica, isi face de lucru cu jucarelele etc. Si asa a fost de nou-nascuta.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
creata2008 spune:
Ieeee, inotatoarea noastra mica!!! O viitoare Camelia Potec, ce mai! fetele!
quote:
Originally posted by rodicamarza
acum sa va spun si eu una|:azi fetita lu mama s-a ridicat in fundulet si inca unde:in vanita plutind in piscina(ca mi-era frica s-o bag inpiscina cu apa nu tocmai calda).
sa vedeti voi ce barcuta de vanita roz si ce mai bataia fie-mea din cur si manute.si i-a placut tare ca maine iar o bag mai ales ca a dormit rupta dupa 10 min de balaceala
paula mica(26.12.2007)
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
creata2008 spune:
Asta nu ar fi o mare problema, pentru ca si ei transpira mult in perioada asta... dar bine ca te-ai dus la medic cu Saara. Daca nu vrei sa mai nimeresti la Medlife, poti incerca la spitalul Euroclinic.
In ce sens ai terminat cu licenta, ai dat-o sau ai terminat-o de scris?
Voi la ce ora aveti programare la studio, joi? La 4?
Daca nu sunt calduri mari, pe yahoo imi spune ca joi vor fi 33 grade, venim si noi, dupa cum am spus mai devreme. Sper sa nu fie asa ca azi, ca sa ne putem vedea.
Nu am reusit sa vad poze nici de la intalnirea de vineri, nici poze cu baietii lui Miri. Aveti careva un link, pe-aproape?
Grati, concediu placut si vreme buna! Eu zic sa iei cat mai multe cu tine, mai bine sa ai in plus, decat sa iti lipseasca ceva.
Laurici de Piatra, lipsiti de tact acei domni, dar eu ma indoiesc ca e chiar asa de grav precum au spus-o. Iar cu cezariana la activ, eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji.
quote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor!
Am terminat si eu cu licenta..intr-un final si acum am timp de re;axat! Yupii!
Ieri am ajuns la Medlife cu Saara pentru ca nu facuse pipi timp de 24 de ore, dar nici numancase. Am dat peste un doctor...varza! Ma intreba pe mine ce cred ca tre sa fac:)) Bine ca i-a facut o radiografie la rinichi si vezica si era ok. Nu bva spun cum i-a luat asistenta ai proba de urina..nu purta manusi, a saters-o la fundulet cu hartie, nu cu comprese sterile si i-a pus si punga gresit sia facut pe langa! In concluzie Sunt DEZAMAGITA de MEDLIFE. Nici nu stiu unde sa ma duc daca se intampla ceva(undeva cu plata).AA..si sa va zic de doctorul minune...ii zic sa-mi dea o foaie de observatie pt casa de asigurari..si el mi-a scris pe un Flyer cu Medlife...vai de capu' luyi. Nu i-am zis nimic ieri ca-i venise o urgenta dar l-am sunat azi sa-i zic ca trec joi sa iau o hartie oficiala.
Intre timp Saara a inceput sa manace mai bine si sa faca pipi.
Apropos de intalnire de JOI din MOGHIOROS. Eu zic ca dupa amiaza este bine..pe la 5. Dar sa vedem cum e si cu caldurile astea..ca noi stam ascunsi in cadsa la aer conditionat.
Pupici
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
MATEI
AMANDINE
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
creata sa fii bucuroasa ca ai copil cuminte. eu nu am .. asta e, imi port crucea. asa am invatat-o .. macar nu mai sta cocotata tot timpul la mine in brate. se multumeste sa ma aiba si spectator ..
ema noi mergeam la moeciu de sus la regina muntilor .. eu zic ca e ok, mai ales ca eu ii dau doar fructe .. astea se fac usor, iar laptele e la tzitzi. conditiile sunt bune. mai vorbesc cu sotul sa ne decidem ce facem.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
zuzici ..
http://babyspa.ro/
e cam scump dar cred ca o bag pe bitzi ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE