Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
creata2008 spune:
Nu stiu de ce s-a blocat mai devreme, am vrut sa editez mesajul, ca numele Ceskai nu aparuse rosu, ca am pus in plus in caracter, si nu m-a lasat. Ma rog, vad ca acum merge.
Ceska, ce am gasit eu pe net nu sunt considerate tabu. Pana la urma, conteaza mult si ce preot veti avea, cred eu. Daca el accepta nasi si de alte religii, atunci nu vad unde ar fi problema.
In rest... am citit ca si voi sunteti toti raciti. E cam nasol. Bine ca Benji se simte mai bine azi. Si Mariuca a avut muci cateva zile la rand, dar nu a facut febra. Iar pana in 38 rectal, din cate stiu, nu e considerata temperatura. Deci poti sta linistita.
Am mai vazut ca Ginette cu mica Adela sunt in spital, ma rog pentru voi, fetelor, sa nu fie nimic grav.
Tinna, in loc sa vii cu vesti bune dupa absenta, tu vii cu de-astea. Hmmm... sincer, m-a cam apucat furia cand am citit posibila-logica-probabila cauza a infectiei. Pentru o neglijenta grava din partea dansei (cum sa lasi copilul kkt tot pana la gat timp de 3 (TREI) ore????!), voi veti trage acum cateva zile bune, cu antibiotic, analize si alte cele. Oooooof, iar ma enervez! Sper doar sa treaca repede si usor pentru Luca.
Angelique, daca nici in poza asta nu esti frumoasa, eu nu stiu ce sa mai zic! http://family.webshots.com/photo/2182532300065968642EcqIAh
Hai, capul sus, ca va trece si perioada asta mai grea! Si te vei simti din nou frumoasa, normala, curata, vopsita, manichiurita si Femeie.
Stancuta, stiu ca poate par cuvinte mari, dar eu cred ca asta cu "nu exista timp" e putin exagerata. Nu da, ca nu zic cu rautate!! Adica... supa nu se fierbe 2 ore. Ca nu faci ciorba cu carne. Toate legumele se fierb repede. Luam asa: 10 minute sa cureti 2-3 morcovi, un cartof, o telina si ce ii mai pui acolo, maxim 20-25 minute sa le fierbi (cred, dar ma gandesc ca o ora fierbe o ciorba) si apoi pusa la racit in apa rece - inca 10 minute. Hai sa zic ca intr-o ora termini cu totul. Iar la fiert nu trebuie sa fii acolo tot timpul, ca nu se prinde nimic, iar la racit, poti pune olita intr-o oala mai mare si sa o lasi acolo. Eu cred ca prinzi macar juma' de ora libera, in care Sofia doarme. Si pana la urma, chiar sa fie asa, Sofia sa nu doarma deloc pe timpul zilei, te trezesti cu o ora inainte de trezirea ei de dimineata si tot o rezolvi. Hai ca poti!
Dar eu una nu as tine atat de mult supa in frigider, 3 zile! Nici noi nu mancam dintr-o mancare decat 2 zile maxim. Eu sucul de fructe i-l pregatesc in fiecare zi. Si cu supica voi face la fel.
Succes!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Ah, am uitat sa va spun ca ieri am dat iama-n Z .... Am luat o gramada de chestiute, printre care unele mai mult sau mai putin utile... Cel mai mult imi place o salopetica d'aia cu capse-ntre picioare, de bumbacel, alba cu portocaliu, by Zinedine Zidane
...
Ema, am citit ultimele tale mesaje, de unde constat ca l-ai testat pe grasunel cu suculet de portocale, iarta-ma ca am fost asa ciudata in Herastrau, si eu imi facusem schema proprie si personala tot cu suculete la inceput, am zis ca sunt caldurile care sunt la noi vara, plus ca nu voiam sa il "confrunt" pe C. direct cu noi consistente, voiam sa priceapa mai intai ca exista si alte gusturi pe lumea asta... Dar acum sucurile de fructe mi se par foarte acide si pentru ca el are problema asta cu stomacul... Si vad tot ce e mai acrisor ca acidul sulfuric! Adica parca imi inchipui stomacelul lui mic in care intra suc si sfaraie si scoate fum in urma arsurii Stiu ca exagerez, dar ma tem tare mult, ca l-am vazut cum se chinuia si cum scotea pe fundulet toata mucoasa aia blestemata... In fine, dupa ce ne "dregem", bagam si noi sucuri, initial indoite cu apita, cum ai spus tu, apoi din ce in ce mai concentrate... A, parca tu ma intrebai cum mi-am dat seama ca a facut bronsiolita... Pai, cum sa imi dau... Intr-o buna zi, adica dimineata foarte devreme, pe la 4 - 5 a inceput sa tuseasca cu horcaieli, direct tuse d'aia productiva, adica se rupea si el parca se ineca daca statea pe spate... Si tusea din ce in ce mai des, din ce in ce mai sec, pana a devenit tuse d'aia usacata si piuitoare (avea wheezing)... Si uite-asa am ajuns la doc., apoi la spital.... Cam asta a fost... Si inca mai e putin...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Hello!
Intai sa zic clopoteilor: Matei (Ereena) si Amandine (Micsunea)
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am revenit si noi dupa ceva timp...
S-au intamplat asa multe...Sa-mi amintesc ce nu v-am povestit...Deci:
Va spusesem ca Dariei i-a iesit infectie urinara. I-am refacut urocultura la doua laboratoare diferite si a iesit sterila. Asa ca i-am facut si vaccinul (de 4 luni) la 5 luni fara o saptamana. Am fost la mama la tara, am stat aproape 2 saptamani, ne-am bronzat, Daria este neagra pe picioare , toata lumea se mira ce bronzata este...
Sambata s-a intamplat si inevitabilul: a cazut Daria din pat . Sunt si acum socata. Nu stiu ce a fost in capul meu sa o las in patul nostru nesupravegheata, ca mereu o puneam in patutul ei...Am mers la baie sa ma pieptan sa iesim afara si deodata am auzit busitura si planset. Am avut totusi noroc ca nu a cazut cu capul unde era noptiera ca cine stie ce tragedie se mai intampla si a cazut si pe o mocheta din aia pufoasa si groasa...ooooffff, greu...inca nu mi-am revenit.
Ieri am fost la un prof chirurg de la Gr. Alexandrescu sa vedem ce ne zice de hemangiomul de pe frunte si ne-a trimis la un alt dr la sedinte cu laserul. Am fost astazi si i-am facut prima sedinta. Mi-a zis ca rezultatele se vor vedea cam peste o luna si ca va fii nevoie de 2,3 sedinte. Acum sa vedem...Ma rog sa fie bine si sa fie sanatoasa. Cam astea despre noi.
Aaa, pe 14 iulie incep si eu serviciul si de saptamana viitoare incepem si diversificarea.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Aud de clopotei bolnaviori... . va doresc sa va faceti bine repede repede.
Noi suntem bine, dupa cum stiti am inceput diversificarea, adica am introdus de ieri si supa si pireu de legume, ca sucuri de fructe i-am dat mai devreme. Deocamdata se simte bine, papa bine, azi dim i-am dat 2 pere+2 lingurite de cereale de orez si m-am mirat ca a papat tot ca el de obicei abia manca un fruct.Si dupa a mai cerut si tzitzi ,da la vreo juma de ora, cred ca i se facuse sete.Nush mie mi se par cam dulci cerealele astea de orez de la nestle, cu 3 fructe.Oare de aceea le-a papat asa de bine?
Si mai am o dilema: oare nu-l constip daca ii dau si pireu de morcov si cereale de orez in acceasi zi? ca el mititelu si asa face kk o data la 2 zile, el care facea si de 3-4 ori pe zi.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
ceska777 spune:
Mitsu,
ce descrii tu acolo a fiind bronsiolita avea Benji zilele astea. Tuse ca la oameni mari, ca o horcaiala ca se ineca stand pe spate, si dupa ce a baut lapticul a tusit atat de groaznic ca a vomat tot. Maine dim suntem la dr si ma lamuresc! Domane apara de ce e mai rau! Chiar mi se parea ca nu mai tuseste asa des azi ... si nu asa rau
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
kalosalina spune:
Am citit de Adeluta lui Ginette ca e in spital. Ma rog sa se faca bine si sa se intoarca cat mai repede acasa. Stiti cumva ce temperatura a facut de a ajuns la spital?
Am vazut poze si filmulet cu Bruno si Sacha. Sunt superbi amandoi! Si asa haiosi...
Pati si Tudor va trimit si voua cate un pupic ca sunteti copilasi mari si deja vorbiti
Mitshu il pup si pe Conrad ca a cazut si el saracutzul!
Cam atat am reusti sa citesc... Incerc si eu sa dorm putin ca Daria deja doarme de vreo ora. Poate reusesc sa mai intru pe seara.
Aaaa, si apropos de timp, si eu simt ca trece prea repede si nu reusesc sa mai fac nimic. De multe ori nu reusesc sa stau jos, sa ma odihnesc putin, decat cand ii dau Dariei sa pape.Cred ca se observa ca nici pe DC nu am mai intrat de mult
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
LaLa_20 spune:
Helo!helo!V-a fost dor de noi?!!
Sunt multe de povestit,da sa facem un rezumat:
La Bucuresti am plecat cu taty pana la urma,am facut controalele si Bibi e foarte bine,am scapat de suflul de la inimioara,la ochisori nu avem nici o problema si doamna doctor de la pediatrie s-a mirat de noi,a zis ca de data asta chiar ca i-am adus al copil.
Cu taty ne-am impacat din mai multe motive,o sa le spunem pe cele mai importante:1 Mai aveam nitel si ajungeam la Din dragoste si pt ca ai mei mi-au dovetit inca o data ca nu ma pot baza pe ei au inceput cu niste aberatii ca eu nu sunt in stare sa-mi cresc copilul si ca or sa se duca in instanta sa-l ceara ei(aici e poveste lunga,cand aveam 18 ani vara cateva luni mi-au tras una din bataiele cu care ma obisnuisera,cei drept facusem ceva destul de grav dar si bataia a fost mult peste masura,aveam tot corpul plin de vanatai.Si eu atunci am fugit de acasa ca ei ma si tineau inchisa si am mers la protectia copilului,dar surpriza psiholoaga era prietena cu mama si intr-un final am ajuns pe la pshiatru si mi-a dat tratament care ma faceam "sa gandesc cum vroia mama" si evident ca exista niste acte).Fetelor va jur nu sunt nebuna,da astia ai mei nu sunt in toate doagele cand isi propun ceva.Sunt mai rau ca-n filme.Degeaba am sperat eu ca au terminat cu prostiile si ma bucuram ca ma vor ajuta.
Si apoi vorba vine ca m-am impacat cu taty,doar ne-am intors acasa divortul il continuam si daca ma conving ca merita il suspend pe rol.
Am citit din urma da nu am retinut mai nimic,sorry.
Sper ca nu v-am plictisit.
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
hello
Doamne cat e de cald .. bitzi e tare agitata, nu papa bine, noaptea se cam zvarcoleste .. cred ca weekendul asta ne bagam la un munte, poate la moeciu. mai se baga careva?? .. mai scapam de canicula asta.
tinna imi pare rau ca puiu mic are infectie urinara. las ca trece si asta, sanatate multa.
laurici ce nesimtiti aia de la nunta .. puff .. ce le-as fi spus. esti foarte bine cum esti, sa stii. despre baba lui thea .. sa-ti spun una .. baietelul sorei mele are 8 luni si spune mama DAR .. dupa ce spune mama, zice BABA .. asa e de scumpic.
zuzici cand e intalnirea la moghioros????????? cum procedam pe caldurile astea?
creata mie doc mi-a spus sa fierb legumele o ora jumate .. nu le voi fierbe atat, desigur. eu o sa le fac intr-un aparat de gatit la aburi, se fac si mai repede si ies si mai bune. cat despre timp .. nici eu nu stiu daca as avea timp .. eva ma solicita foartew mult, nu sta singura, plange daca nu o iau in brate .. solutia ar fi s-o las sa urle si eu sa-mi vad de treaba ...
alina imi pare rau pentru cazatura dariei .. si eu acum sunt cu ochii in 4 si n-o mai las singura in pat sau canapea.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ceska777 spune:
Ura! Sa ma bucur sa nu ma bucur?! Dupa o pauza de diversificare de 1 saptamana (balonari crunte si dureri de burtica cu plans peste masura) am reluat morcovul azi. Aa papat aproape un borcanel de 125g!
Deseara la 18:00 mai incercam iar grisul cu lapte banana si para. Poate acuma ca avem 6 luni implinite sa pasim cu dreptul in diversificare si sa ne lase crampele... Sunt curioasa ce ne povesteste maine nenea dr despre diversificare ca acum 2,5 luni cand ne-a vazut ultima data inca nu era cazul. De azi dimineata am baut intre mese abia 20 ml de apa. Ii ofer mereu si trage "o dusca" apoi nu mai vrea. Voi cum faceti sa bea clopoteii lichide intre mese?
Lala20,
ma bucur ca dai un semn. Nu stiu daca sa ma bucur pt decizia ta de a ramane cu tati dar sper ca tu stii mai bine ce faci si cat poti sa suporti. Si cu tati al nostru avem probleme, munca de lamurire dar niciodata nu a ridicat macar o pana asupra mea si nu avem alt gen de probleme (financiare, alcool etc) decat ca se implica prea putin in viata familiei, oricum mai putin decat speram eu.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra