Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Grati, felicitari pentru 'papa' stiu ca tu povesteai de mai demult ca o recunoaste pe ozi si ii spune 'pe nume', vad ca pe zi ce trece isi 'diversifica' vocabularul.

Ceska, eu zic sa il lasi sa doarma, ii mai verifici temperatura in somn, ii pui mana la ceafa, eu asa imi dau seama cel mai bine daca e febra. si 37,7 nu e febra, e posibil sa fie incalzit, e si vremea asta....

noapte buna de la noi!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor,

dau si eu buzna aici dupa ceva timp... iar am lipsit o perioada...
N-am apucat sa citesc mai nimic din urma... Sunt tare suparata... Se pare ca puiul meu mic are infectie urinara...
Cel mai probabil va trebui sa ii dau un antibiotic puternic... Offf...
De cateva zile tot facea febra 38 dimineata, si azi i-am dus pishu' la analize si l-a vazut si pediatra... Urocultura e gata de-abia maine, dar i-am facut si sumar de urina si i-au iesit f f multe leucocite, are infectie sigur...

Sa vedeti de la ce cred ca ni se trage infectia asta... Saptamana trecuta am avut treaba f multa la facultate... Intr-o dimineata mi-am dus copiii la soacra mea, si am plecat la facultate sa ma intalnesc cu studentii aia care au licenta la mine... faza e ca am uitat sa ii duc pampersi... Socru-meu era plecat in oras cu niste treburi, si l-a sunat soacra-mea sa ii zica sa cumpere de la o farmacie si cativa pampersi la bucata pentru asta mic. Asha... Dupa vreo 2 ore ma suna soacra-mea, sa-mi zica sa vin mai repede acasa ca puiul a facut kk imdeiat dupa ce am plecat eu, si socru-meu inca nu venise acasa cu pampersii... M-am intrerupt din treaba cu studentii, i-am chemat mai tarziu, si am plecat sa caut repede o farmacie, am cumparat niste pampersi si apoi m-am dus la soacra-mea acasa sa-i duc... Una peste alta, bb a stat cu kk la fundulet (si bineinteles ii ajunsese si la putza) vreo 3 ore... Mi-a venit rau cand am vazut... L-a lasat soacra cacacit, in loc sa-l spele si sa-l lase mai bine in putza goala... Offf... Se pare ca de-aici se trage infectia...

Altfel e atat de vesel si jucaus...Nici n-ai zice ca e bolnavior... Si totusi in ultimele zile a fost mult mai agitat ca de obicei...

Cam astea sunt vestile despre noi...

Va pup,

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Miha, eu cred ca acel kinetoterapeut s-a grabit cu diagnosticul! Sunt sigura ca vizita din iulie va spulbera grijile pe aceasta tema! Sa ne mai spui, cand ai timp, ce mai face Mateiu: ride la voi? are jucarii preferate? cu surioara lui cum se intelege?

Ginnette, Imi pare rau de internare...parca asa se intamplase si la Gatta, nu? Febra cateva zile la rand, si nu era raceala ci o pacatoasa de infectie urinara. Orice ar avea buburuza, sa se faca repede-repede bine, ca sa va puteti intoarce acasa!

Ange, cat te inteleg...senzatia de urata/grasa/murdara o am si eu des. E din cauza oboselii, sa stii. Altfel, noi suntem niste frumoase si (foste) slabe hihi, iar cu spalatul, sunt sigura ca am trece examenul la igiena :-))) Dar te inteleg. Viata de mamica este extraordinar de frumoasa, si ne primim zilnic rasplata pentru eforturile noastre, dar iata ca si al naibii de grea. Devine mult mai placuta si usoara dupa trei ani, imi spunea o prietena buna. Pana atunci, orice pauza mica ne prinde bine...daca ai de unde sa faci rost de un ajutor, daca ai cum sa platesti pe cineva sa te inlocuiasca doua-trei ore zilnic, fa-o. O alta prietena era tot asa fara ajutoare si imi spunea ca in momentul in care si-a luat bona a fost ca o gura de aer proaspat. Cred si eu, oricat i-am iubi, zi dupa zi in fundul lor mic si pretios te stoarce de vlaga...Hai curaj, si spor in aplicarea sfaturilor lui Doculet cel intelept!!!

Grati, mai ce Dudusor precoce ai tu acolo! Zice si mama si papa, si nici cinci lunite nu are! Eu citisem undeva ca de multe ori primul cuvant spus de copii este "tata", deoarece este cuvantul auzit cel mai des de la mama ...

Ceska, Benji nu are febra la 37,7. Dar daca face, poti sa-i dai un antitermic potrivt pt copii. Daca poti, trezeste-te periodic sa-l verifici. Iar intre a lasa niste mucisori antipatici sa prolifereze si a suporta niste urlete doua minute, eu as alege urletele...nici Sofiei nu prea-i place batista cu pricina, de obicei faceam operatiunea in tandem, eu o tineam in brate si tati manuia aspiratorul. Dar am descoperit ca NU urla daca o pun pe masa de infasat si ma uit in ochii ei, ii explic ce fac pe un ton vesel etc. Cel mult mai intoarce capul.

Alina, si eu Stefanita rasfata! Nici tu n-ai viata usoara cu ea, dar la gabaritul ei mi se pare normal sa se trezeasca si noaptea sa pape hihihi...E frumoasa tare, am vazut pozele, si ce bine iti seamana...Hai rabdare, o sa treaca perioada asta mai grea!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

Salut fetelor,

dau si eu buzna aici dupa ceva timp... iar am lipsit o perioada...
N-am apucat sa citesc mai nimic din urma... Sunt tare suparata... Se pare ca puiul meu mic are infectie urinara...
Cel mai probabil va trebui sa ii dau un antibiotic puternic... Offf...
De cateva zile tot facea febra 38 dimineata, si azi i-am dus pishu' la analize si l-a vazut si pediatra... Urocultura e gata de-abia maine, dar i-am facut si sumar de urina si i-au iesit f f multe leucocite, are infectie sigur...

Sa vedeti de la ce cred ca ni se trage infectia asta... Saptamana trecuta am avut treaba f multa la facultate... Intr-o dimineata mi-am dus copiii la soacra mea, si am plecat la facultate sa ma intalnesc cu studentii aia care au licenta la mine... faza e ca am uitat sa ii duc pampersi... Socru-meu era plecat in oras cu niste treburi, si l-a sunat soacra-mea sa ii zica sa cumpere de la o farmacie si cativa pampersi la bucata pentru asta mic. Asha... Dupa vreo 2 ore ma suna soacra-mea, sa-mi zica sa vin mai repede acasa ca puiul a facut kk imdeiat dupa ce am plecat eu, si socru-meu inca nu venise acasa cu pampersii... M-am intrerupt din treaba cu studentii, i-am chemat mai tarziu, si am plecat sa caut repede o farmacie, am cumparat niste pampersi si apoi m-am dus la soacra-mea acasa sa-i duc... Una peste alta, bb a stat cu kk la fundulet (si bineinteles ii ajunsese si la putza) vreo 3 ore... Mi-a venit rau cand am vazut... L-a lasat soacra cacacit, in loc sa-l spele si sa-l lase mai bine in putza goala... Offf... Se pare ca de-aici se trage infectia...

Altfel e atat de vesel si jucaus...Nici n-ai zice ca e bolnavior... Si totusi in ultimele zile a fost mult mai agitat ca de obicei...

Cam astea sunt vestile despre noi...

Va pup,

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Tinna, hai nu fi necajita, desi, ce naspa...se pare ca soacra ta a uitat cum e cu igiena bebeilor, cu sau fara pampers...Lasa ca puiul mic o sa ia antibiotic si o sa se faca repede bine. Si nu-ti fa griji, multe din bolile care pe noi ne pot necaji destul de rau, la puii mici se manifesta mai silentios. Mi-a zis pediatra ca de ex in cazul infectiilor urinare ei nu au senzatiile neplacute de vezica plina si usturime care apar la adulti. De aceea nici nu par bolnaviori. Hai da un mare lul Luca din partea mea!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Elenuta
Gata si cu nunta A fost frumos, dar obositoooor! Noroc ca nu a fost noaptea, ci a inceput ieri la ora 14 si la 1,30 noaptea eram acasa (in pat am ajuns abia la 3, dupa dush si muls sanii tari, iar la 3,40 m-a trezit Thea intr-un plans pe care l-am stopat doar cu sanul). Promit sa-mi fac timp sa pun si poze de la mare si de la nunta.
Ginette, ooofff, imi pare rau ca ati ajuns in spital!!! Multa sanatate si sa va intoarceti repede acasa!
Tina multa sanatate si voua!
Ceska si Thea are frecvent 37,6-37,7. Nu-mi mai fac griji, mi-a spus dr ei ca p[oate avea twemperatura mai mare de felul ei. In schimb, la mare a avut intr-o seara 36,2 Asa m-am speriat! Cred ca i-a fost un pic frig, era seara si am dus-o pe plaja pt aerosoli in port-bebe. Probabil i-a fost frig la picioruse cum statea cu ele atarnate.
Grati chiar ca-i precoce Dudu al tau Felicitari pt cuvintelele spuse: deja si mama si papa si Ozi??? Eu ii repet mereu Theei MA-MA, MAMA! Si ea rade la mine De tata m-am hotarat sa-i zic mai putin, n-are decat sa fie mai mult pe acasa ca sa-l pomeneasca, nu? Acu' la culcare a zis BABA, dar nu cred ca se referea la mine, sper??!!

La mare a invatat sa tzipe...asa de tare de ne tahuieste de cap, dar e simpatica foc! Si face niste vocalize de-mi vine sa-i pap guritza

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Eu ii repet mereu Theei MA-MA, MAMA! Si ea rade la mine De tata m-am hotarat sa-i zic mai putin, n-are decat sa fie mai mult pe acasa ca sa-l pomeneasca, nu? Acu' la culcare a zis BABA, dar nu cred ca se referea la mine, sper??!!

La mare a invatat sa tzipe...asa de tare de ne tahuieste de cap, dar e simpatica foc! Si face niste vocalize de-mi vine sa-i pap guritza[/green]

Laura, bine v-ati intors, si, ti-am mai spus, imi plac mult postarile tale, mereu ma amuz! Ce-am ras la faza cu BABA! Stai linistita, sigur nu se referea la tine! Despre tine vorbea atunci cand spunea mai pe spaniola NINIA, adica: mami esti ca o fetiscana, :-)))

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

[green]Stancutza asa m-am gandit si eu atunci cand a zis NINIA Ca o fetiscana sau nu, la finalul nuntii au venit vreo 2 perechi care mi-au urat sarcina usoara Mi-a picat fatza, serios! Si le-am zis ca nu au vazut ca am copil de 5 luni si jum???!!! Nu sunt gravida! Si ei de colo: "a da, dar chiar va laudam ca aveti copil de 5,5 luni si sunteti iar "!!! Macar daca-si cereau scuze intr-un fel, sa dreaga busuiocul, cum s-ar zice, da' nik! Imi povesteau cum credeau ei ca-s gravida, parca voiau sa ma convinga si pe mine Ufff, tre sa ma duc cu mai mare spor la sala (am tras chiulul 2 sapt).
Esti o draguta si ma faci sa rosesc

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , stiu ca s-a scris mai demult dar cred c-as innebuni daca m-as apuca sa caut ... ce este nevoie pentru botez dupa ritul ortodox ? Ca sambata e marele eveniment si eu sunt in plop si plopul in aer , doar biserica e rezervata . Help , please ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , stiu ca s-a scris mai demult dar cred c-as innebuni daca m-as apuca sa caut ... ce este nevoie pentru botez dupa ritul ortodox ? Ca sambata e marele eveniment si eu sunt in plop si plopul in aer , doar biserica e rezervata . Help , please ?????

Iti spun ce stiu eu: nasa cumpara totul, adica: hainute pentru bb, fasa, panza pt botez, prosop si sapun pentru preot, lumanarea, marturii (daca vreti). La capitolul hainute unii aleg doua costumatii - una de mers la biserica (luata de mama) si alta dupa botez (de nasa) sau se poate si imbracat direct de nasa de la inceput (eu asa am facut).
La baita de a doua zi nasa mai ia un rand de hainute, iar mama ii ia nasei prosop si sapun. In apa se pun petale de flori, un banut de argint, lapte, miere, etc.
Sper ca-i bine. Va doresc petrecere frumoasa si sa creasca mare viitorul crestin.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
suntem iar singurei, tati la lucru, cutu facut covrig pe hol, afara a tras o plaoie cu tunete si fulgere zdravana, am vb acasa in Ro cu ai mei care nu au dat ieri de noi sa ne felicite (pica mereu tel si netul)! Si am trecut cu bine de noaptea trecuta, acuma dimineata avem 37,4 dar nu mai tuseste asa, aproape deloc. De 2 ore tot trag cu urechea si nu mai stranuta, nu mai tuseste! Ciudat nu? Asa brusc? Ma simt si eu mai bine si sunt mai optimista ca Benji nu are probabil nimic doar muci care ii vin in gat: dar studiez modul de operare al batistei bb-ului si incercam sa vedem poate am uitat ca nu ne place.
Gris de dimineata nu a vrut, sper sa nu aiba rosu in gat! Reluam faza mai incolo caci aseara i-a placut!
Ginette,
sper ca nu e nimic grav cu buburuza si ca sunteti din nou acasa!
TinaS,
trebuie sa fie nasol cu Luca bolnavior dar trece. Si eu sunt alarmata zilele astea stiu doar ca martea trecuta urina si sangele erau in parametrii perfecti, sa nu fi facut de atunci ceva.
Docdecap,
ce pacat ca nu pricepe al meu sot romaneste sa ii dau la citit mesajele tale... pana nu demult as fi incercat asa bolnava cum sunt sa ma adun sa fac treaba din casa... azi nu fac decat ce pot (am pus deja rufe la spalat) iar dl sot a zis ca dupa ce vine acasa mai strangem pe aici, facem ordine. Sper sa nu uite iar si sa fie prea obosit de stat la birou! Incerc sa ii explic ca nimic nu imi place mai mult sa fac pe lume decat sa fiu sotia lui si mamica lui Benji dar asa cum el isi acorda pauze si timp liber si relaxare merit si eu si cand spun ca e greu nu ma plang ci fac o constatare care ar trebui sa il indemne sa dea o mana de ajutor! Doar a promis sa impartim si bune si rele, nu??? Acuma a tusit Benji, fug sa vad daca vrea sa bea ceva lapte si apoi trecem la instrumetul de tortura! Intai inia o pauzam mucii cu solutie salina, nu???? De cateva ori de la tuse asa din adanc de piept a vomitat o masa intreaga de lapte...brrrr!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput