Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 6
sim_stoian spune:
Mirela, si la mine a fost f mare copilul, am facut testul respectiv la Elias si a iesit OK. Nu aveam nimic in afara de un urias in burta Iti tin pumnii.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
magghyc spune:
Mirela,
2800g nu e asa de mult, dar e mai bine sa faci testul sa fii sigura...
Mai am 1 luna pentru ca practic de maine intru in 35 de saptamani, si fiind cezariana nu cred ca stau pana la 40 de saptamani..mai ales dupa o nastere prematura,la 36 de saptamani...
Nu stiu cum procedeaza Tutunaru, dar banuiesc ca o cezariana se cam face in saptamana 38, maxim 39...(depinde si de starea mamei si a copilului, evident)
Sim,
Vad ca lista e valabila din iunie 2008, asta o fi motivul pt care fiecare stie altceva. Desi nu inteleg cum au trecut acum pe lista de gratuite un medicament care NU se mai gaseste..sau poate de aia???
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
mirella76 spune:
Sim chiar ma gandeam la tine, imi aminteam de la odisee ca ai fost in aceeasi situatie si ma gandeam daca si pe tine te-a trimis Tutu sa faci testul ala...
Magg ...Acum am inteles ....
Mirella 16s
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
sim_stoian spune:
Magg, era si pe listele C3 mai vechi. Descarca, de ex, lista valabila la 03.01.2007 si ai sa vezi ca e tot acolo. O posibila explicatie ar fi ca MF nu se obosesc sa mai caute si in C3 sa vada daca e gratuit sau nu Eu am un medic de familie destul de bine informat, chiar am noroc in privinta asta.
Mirela, eu eram cu testul. Cum ti-am zis, a fost OK rezultatul, iar la ceza la 38 sapt a iesit cu 4220 g si 54 cm .
sim_stoian spune:
Magg, eu imi luam Pregnylul 5000 de la City Pharma, dar atunci nu era asa de greu de gasit. Parca si la Sensiblu il gasisem. M-am uitat pe site la City si nu il au decat in Craiova, Iasi, Tulcea, Tg Jiu si Ploiesti
kid2003 spune:
Magghyc, da, ne-am intors luni. A fost f frumos, ne-am simtit bine. Burta a crescut ca deh, la cat tzatziki si musaca am ingurgitat era si normal Ne conversam cum nu?
Mirella, prima data am citit 2,800 kg si la semnatura ta 16 saptamani si m-am socat rau!!! Ma gandeam ca bebe a mea avea vreo 500 de g atunci, apoi am citit cu atentie si am vazut ca esti in sapt 34. Nici mie nu mi se pare asa de mare...Mie mi-au zis si Tutu si Iosup ca bebe va depasi 3.800 la nastere (dupa ecografiile lor din sapt 36) si a avut 3,100, asa ca mai greseste si ecograful asta.
Deci doar 2 paciente la usa lui? Hmmmm, ce bine ar fi sa se apuce serios de programari si sa dea afara toate femeile care vin fara programare. Uite la Iosup ce bine e...Hai ca starnesc aici polemica de pe forumul de aspirante- tutunarese. Dar zau ca au dreptate si fetele de acolo!
bb2
mirella76 spune:
Neata fete
Nu ma sperii prea tare si baiatul a avut o perioada de crestere mai rapida si apoi in ultima luna a luat foarte putin, asa ca nu cred sa ating 4.000 kg...Dar nu mai e mult si voi vedea; dar oricum merg sa fac testul ala sa fiu prevazatoare...
Nu am mai intrat de mult pe forum, deh copil mic, serviciu, o noua sarcina si din aceasta cauza nu mi-am actualizat profilul personal...
Pupici si o zi buna....
Mirella 34s
Albert Raul 01.09.2007
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
felicic76 spune:
cu scuzele de rigoare, postez aici, nu shtiu daca este tocmai bine, nouatati despre Elias, presupun ca majoritatea vor nashte cu Dr.T la acest spital
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123523&whichpage=19
Vasile
24+
bibinika
D'ale gravideniei
madau spune:
Monica suntem ok ca sa zic asa, Miruna e bine, face numai traznai cat e ziua de lunga, ne pregatim intens pt scapatul de pampersi pt ca la toamna incepem gradi, in rest....sa zicem ca incercam sa ne pastram optimismul si sa speram ca vor trece toate cu bine.
Kid, Magg eu am fost la ora 14.45 acolo, de obicei ma duc asa mai devreme ca sa nu prind aglomeratie in oras cand ma intorc sid e fiecare data era ok, adica gol.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Mirela,
2800g nu e asa de mult, dar e mai bine sa faci testul sa fii sigura...
Mai am 1 luna pentru ca practic de maine intru in 35 de saptamani, si fiind cezariana nu cred ca stau pana la 40 de saptamani..mai ales dupa o nastere prematura,la 36 de saptamani...
Nu stiu cum procedeaza Tutunaru, dar banuiesc ca o cezariana se cam face in saptamana 38, maxim 39...(depinde si de starea mamei si a copilului, evident)
Sim,
Vad ca lista e valabila din iunie 2008, asta o fi motivul pt care fiecare stie altceva. Desi nu inteleg cum au trecut acum pe lista de gratuite un medicament care NU se mai gaseste..sau poate de aia???
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
Eu am nascut acum un an cu el, aveam indicatie de cezariana si am ajuns pana in sapt 39. Eu cred ca T asteapta sa se declanseze nasterea naturala ca sa faca operatia (adica cel putin sa se rupa apa). La mine asa s-a intamplat. Ma tot amana, pana mi s-a rupt apa. Acum probabil depinde si de caz, daca sunt probleme poate programeaza operatia din timp. De asemenea, depinde si de cat de aglomerata e maternitatea. La mine si asta a contat; erau f aglomerati si nu prea aveau paturi. Multa bafta.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)