Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Magg pt gat si tuse...HOMEOGENE, cate 1 pastiluta pe ora, si vitamina C cu propolis. Sirop STODAL. Cam astea ar fi

Pregnyl-ul a fost compensat cand eram eu gravida cu Miru, in limita a 300.000 de lei..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uitasem sa va zic...tocmai am venit de la Tutu, am fost intr-o vizita "de lucru", si erau doar 2 gravidute la usa, boierie nene...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Madau,
Sar'mana...o sa imi iau azi si Homeogene, am luat Chorizalia, tot homeopat si..nimik. Am tusit toata noaptea pana la 5 dimineatza cand m-a luat si pe mine somnul...
Acum sunt la job, incerc sa imi adun neuronii si sa vad ce mai trebuie facut ca maine, gata, le zic "adio".
Merit si eu 1 luna de pauza pana nasc, nu?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Magghyc, foarte bine, chiar o luna e putin...eu planuesc sa mai merg saptamana viitoare si gata, o luna jumate stau acasa.
Deci Madau, secretul este sa mergi mai dupa amiaza? Chiar? O fi lumea in concediu? ca nu am mai vazut doar 2 paciente la usa demult...La ce ora exact ai fost? Ultima oara cand am fost eu (acum doua saptamani) erau 30 de femei la usa la ora 17.00 si vreo 10 la ora 19.00...Crunt.
Iar dr asta chiar nu incurajeaza programarile...eu il intreb mereu cand vin data viitoare si el imi zice "Vino cand vrei"...ufff, ce sa mai zic, daca il sun sa il intreb imi zice tot vino cand vrei asa ca o iau pe ghicite, noroc ca stau aproape de cabinet. Mai incerc intr-o zi, daca e prea aglomerat a doua zi, plec si ma intorc eventual seara dupa 19.00 si ma simt vinovata ca il tin peste program (nu-i vorba ca dupa mine curg inca femei si la ora 20.00)

Aaah, si ce inseamna "de lucru"? Te-ai hotarat sa scoti Mirena ala?

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Kid, te-ai intors!

Cum a fost in concediu?
Legat de T - eu am fost ultima oara fara programare - aveam contractii si eram speriata - si mi-am luat-o de la T - am ajuns f tarziu la cabinet, pe la 7, m-a certat - avea dreptate, ar fi trebuit sa il sun nu sa ma duc ca o floare la usa lui la ora aia...
Asa ca m-am linistit brusc si ..am revenit la facutul de programari, cum procedam de obicei.
Mi-a raspuns azi Ramona din prima la tel, m-am programat pt 14 iulie.

Kid, pai daca stai acasa ne mai conversam si noi ca tot o sa avem subiecte comune :-)

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare tuturor!
Nu stiu ce se intampla in ultimul timp la Tutu ca este foarte liber.
Nici eu nu am gasit ultimile dati decat 1 sau 2 gravide.
Maghy dar de ce mai ai doar o luna??? Ca si eu tot in sapt.34 sunt...
Cum mai rezisti pe caldurile astea???

La mine bebelina e foarte mare 2.800 kg si m-a trimis Tutu sa fac o hiperglicemie provocata; sper totusi ca totul e ok.O sa hotaram cand vin cu rezultatul ce facem...

Mirella 16s
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magg si mirella, nasteri usoare si la termen!!!
Madau, ce mai zici, esti mai bine? Ce face Miruna?
Eu am pe 8 morfo de 20 sapt (de fapt sunt 21 sapt, ca atunici am gasit loc) si pe urmam erg la Tutu. Sper sa fie totul ok, ca si pana acum.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu am luat Pregnylul gratuit, cu reteta de la MF. Pentru gravide stiu ca se poate, chiar o sa caut lista de medicamente sa vad cum mai e.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Am dreptate, e pe lista C3 de gratuite, gasiti lista pe http://www.casmb.ro/lista_medicamente.php , descarcati ultimele liste si deschideti Lista C3, gasiti Pregnylul la linia 317 in Excel sau dati cautare in doc dupa PREGNYL 5000.

Edit: eventual, cand mai mergeti la medicul de familie, sugerati-le in ce lista sa caute

Mergi la inceput

Mirela, asa putin mai ai?

Magg si Mirela, nasteri usoare!

Mergi la inceput