Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Pina la urma pe 8 iulie este aici T? Ca si eu tot atunci fac eco morfo. la Iosup...sper sa nu mai imi dea pregnyl sa fac..pentru cine face pregnyl este pe lista de gratuite...ca altfel pe 6 fiole dadeam 3,5 mil lei!

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Loren,
Te contrazic, nu sunt pe lista de gratuite asa daca tie ti s-a dat reteta ai avut noroc si sper ca dr sa nu aiba probleme cu Cas. La mine a verificat dr de familie de 2 ori, chiar vroia sa mi le dea gratuite, insa nu a avut cum - ar fi trebuit sa minta cum ca nu lucrez si doar asa se putea...ceea ce mi s-a parut jenant si am refuzat.
Nu stiu daca T este sau nu pe 8 aici..poate fetele de la celalalt subiect al lui T sa stie, ele sunt mai active decat noi...

Edit: 6 fiole de pregnyl sunt 120 de lei. Nu asta e problema lui, ci ca nu se prea gaseste...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Loren@ , si eu stiu la fel , ca nu se compenseaza pregnilul , sau nu se mai... dar se compensa odata . Cat despre pret , o fiola costa 18 lei , max 20 , depinde de farmacie , insa se gaseste ff greu acum ! deci nu inteleg de unde trebuia sa le iei tu....cu 3,5 mil - 6 fiole , cand 6 fiole costa ceeeel mult 1,2 mil ! Chiar m-am mirat....
Eu una mi-am facut provizii de pregnil , am stoc la frigider (mi-a ramas de la sarcina pierduta , cand aveam injectiile in tratament).
Si eu sunt pacienta lui Tutu , insa stau mai mult la celalalt forum , la "paciente optimiste..." . Deocamdata...!Insa va citesc si pe voi , zilnic aproape .
2 cuvinte despre mine , daca intereseaza...
In 6 luni de zile , am facut cu Tutu laparo , histero , 2 IA -nereusite , a 3 a reusita , insa s-a oprit din evolutie sarcina la 7 saptamani . Am uter septat , si Tutu s-a hotarat sa mi-l opereze , apoi voi continua (de la urmatorul cm ) cu IA number 4 ! care sper sa fie si ultima !
Va pup si va doresc o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Loren@ , am uitat sa-ti spun , dr nostru va fi plecat din tara in perioada 4-7 iulie , la un Congres ! Deci pe 8 , cred ca il gasesti la cabinet .
Succes !

Mergi la inceput

Eu am facut la 14 sapt. pregnyl si l-am luat gratuit...daca intre timp s-a schimbat nu am habar! Si lucrez! E adevarat ca se procura foarte greu, din pacate!
Ana deci probabil ca pe 8 va fi la cabinet..Doamne ajuta sa nu fac 2 drumuri! Sotul s-a dus la farmacie..nu stiu la care si de acolo i-a zis de pretul asta..probabil ca farmacista era aiurita...pregnylul era de 5000 ui..Succes cu bb...si nasa fetitei mele a mers 3 ani la T pina a ramas, dar uite ca s-a produs si minunea si acum are o fetita incintatoare!

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Anaconda,
Sa dea Dumnezeu sa fie cu bebe in curand! Eu va citesc in fiecare zi pt ca imi sunteti dragi si pt ca sunteti unite si active - ceea ce mi se pare ff frumos. Sper sa aveti cat mai multi bebei la topicul vostru. Important e sa ganditi pozitiv si sa nu va dati batute.
si apoi, sunteti pe maini bune...

Eu am fost ieri la T.Bebe e OK, are 2300 grame, e cu capul in jos, totul pare in regula...Eu eram cam cu morcovul in pt ca de 2 zile am contractii serioase, si mi-era teama sa nu ma pasca o nastere prematura - deocamdata sunt ok, nu e nimik care sa indice acest lucru....

Restul gastii? Vesti, ceva?
PS: mai dati-mi si mie vreun remediu naturist pt gat si tuse...sunt deja la pamant cu nervii, am gatul praf. Iau clasicul sirop de muguri de pin...lamaie...miere..altceva?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ma bag si eu in discutie.Si eu am luat pregnylul gratis cu reteta de la medicul de familie.Acum nu stiu daca am avut eu noroc sau ce s-a intamplat.

Magghyc eu pt gat am luat niste pastilute homeopate,nu-mi amintesc acum numele lor,daca intrebi la farmacie stiu fetele sigur.Altceva nici la mine nu a functionat.Sanatate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput

Musette, Loren,
Nu pot decat sa ma bucur...la cat de putine avantaje avem pt ca platim asigurarile de sanatate, orice avantaj e bine venit.
Dar substanta respectiva nu e pe lista celor care se pot fi compensate, sau s-o fi schimbat legea, cert e ca atunci cand am verificat eu - adica prin februarie, nu era....

Monicabo,
Eu aveam nevoie de Pregnyl, l-am gasit, uite ca s-ar putea sa mai raman cu fiole nefolosite si sa il vand :-). Deocamdata mai stau sa prind si consultul de 36 de saptamani (cam peste 2 s), si daca nici la ala nu mi se recomanda Pregnyl, o sa il dau...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Magghyc pastile de git..homeovox si pastile de propolis cu vitamina C! sanatate!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Musette, Loren,
Merci frumos de sfaturi!
Sper sa functioneze - vreo 3 nopti nu am dormit ca tusea Nichita si ii era rau, acum, de 2 nopti, Nichita doarme tun si tusesc eu . Bine ca nu s-a nascut inca sora-sa sa tuseasca si ea....

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput