Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

felicic76
Multumim pentru informatii ! Am citit cu interes.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Fetelor,
Ce ati zice sa ii facem si noi lui T un dosarel cu bebelusii nostri? Nu neaparat pt el, dar cred ca ar conta muult pt fetele care inca nu au bebe si ajung la cabinet..Ma gandeam sa "adun" de la voi o poza de bebe cu numele lui (cel mic sau intreg, cum vreti), data nasterii si o poveste pe scurt de istoric medical - cat daca o viitoare mamica ajunge sa citeasca sa stie ca nu e prima care are probleme si ca se poate...
Practic as pune poza pe 1/2 A4 si povestea pe cealalta jumatate de A4 si le-as da un print.
Nimik complicat..dar ma gandesc ca poate iesi ceva dragutz si optimist.
Daca sunteti de acord, dati-mi pe yahoo (mail) 1 bucata poza si 1 bucata "poveste". Incerc sa ma ocup zilele acestea de print, iar un dosar in care sa le strangem nu e greu de gasit, ma descurc eu...
Va pup, ma duc la birou cu tot cu Nichita si ma intorc.
Sa imi ziceti pls daca vi se pare o idee buna sau nu, ca numai povestea mea nu are sens sa i-o dau lui T, vreau sa strang macar 20 de bebelusi...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, ar fi interesanta ideea...
Incerc sa-mi fac timp zilele astea...da-mi adresa te de mail, aici sau pe PM, cum preferi tu si trimit ceva... povestea oricum in linkul de la semnatura si o poza iti trimit eu....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Monica,
Super, adresa mea de e-mail e magghyc@yahoo.com.
Si eu zic ca ar fi bine, cel putin pt fetele care au probleme similare - cred ca dupa ce noi am trecut prin furcile caudine ar fi bine sa lansam un mesaj de incurajare pentru cele care de abia incep drumul asta..

Ma rog, asta nu inseamna ca cine a nascut cu T si a avut o sarcina perfecta e exclus - as vrea ca fiecare sa scrie ce vrea, cum vrea, sub protectia anonimatului sau nu. Dar mi-ar fi drag daca ajung la al treilea copil sa vad ca initiativa a prins si e plin de mutre de bebelusi dosarul acesta...

Si sa va spun de ce incerc sa fac asta: la Giulesti, cand eu eram traumatizata cu Nichita - nu stiam daca va trai sau nu, pe perete era o poza a unui copil, la 1-2 ani - nu imi amintesc exact - grasun si dulce foc ..sub poza scria ceva de genul "alex, fost prematur, nascut cu atatea grame...).
Copilul meu nu avea o problema cu greutatea,nu era prematur mic, deci nu aveam de ce sa ma identific cu cazul respectiv si totusi psihic, pe mine acea poza m-a ajutat - era un fel de mesaj ca viata merge inainte, ca pana la urma oricat de dura e incercarea prin care treci, exista ziua de maine...
In fine, eu-s gravida si sensibila, ati priceput voi ideea, astept feed-back.

Felicic,
super link, multumim! Iti dai seama ca suntem ahtiate dupa povesti de nastere la Elias, na, ca doar se apropie momentul...

Gravidutza,
Merci de informatie, nu stiam ca T asteapta sa ti se rupa apa..stiu ca Eliasul are o mare problema cu locurile, sper sa am un dram de noroc si sa nu prind "varf de nasteri".
Kid,
Bine ai revenit!

Intrebare de final: as face la cezariana - daca oi avea bafta sa imi aleg anestezia, doar rahi, fara epidurala. A mai facut cineva asa ? Cum a fost?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Magghyc,
Mi se pare o SUPER IDEE.
Poti sa scrii si la celalalt capitol poate vede mesajul si acolo vreo tutunica mamicutza.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Super idee Magghyc ...
Eu sunt un exemplu de dubla reusita; dupa ce am pierdut o sarcina gemelara enorm dorita si apoi m-am chinuit un an sa raman din nou gravida, iata ca aproape voi putea spune ca am "gemenii" mult visati; este adevarat cu o diferenta intre ei de 11 luni; dar este atat de mica diferenta ca nu va conta prea mult...Chiar daca in suflet a ramas o cicatrice fericirea de acum este atat de imensa incat uneori spun ca a meritat chinul prin care am trecut....Ei si eu sunt gravida si sensibiloasa...
Promit sa imi fac timp sa iti trimit cele necesare...

Mirella 34s
Albert Raul 01.09.2007
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna tutunici.
Am si eu o intrebare, disperata fiind: ati avut sangerari in sarcina? Eu la 5 sapt am avut scurgeri maronii care au trecut dupa a doua injectie de pregnyl. acum am rozalii si deja am intrat in panica. Prima sarcina asa am pierdut-o, a inceput cu maro, apoi roz si dupa aceea rosu. Ce e drept atunci nu mergeam la dr T si nu faceam tratament, abia cand am avut sange roz am luat utrogestan si atat. Am mare incredere in tratamentul pe care il fac dar la Rares in afara de contractii nu am avut probleme la inceputul sarcinii. Ce este drept ca acum nici nu ma pot menaja prea mult, Rares ma solicita tare mult, il mai iau si in brate din cand in cand ca nu am incotro, ieri am facut si cam multa treaba, aseara am spalat si pe jos si mi-a fost rau toata noaptea.
Poate nu e nimic grav, dar paranoia mea ca si primele doua sarcini le-am pierdut la 7-9 saptamani e la maxim, iar eu acum am 8. Va dati seama in ce crize sunt.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, multumim de initiativa, v-ati gandit foarte bine! Ne-ar ajuta foarte mult, pe noi care inca ne zbatem in incertitudinea infertilitatii, sa vedem reusitele voastre! Eu sper ca dosarul pe care intentionati sa il faceti sa ajunga un biblioraft cu mii de pagini!

Mai trag cu ochiu si la voi la subiect ca imi place la nebunie sa va citesc povestile fericite si sper sa ajung si eu curand sa o spun pe a mea!

Felix

Mergi la inceput

Tanima,
Am intrat sa te cert. Dar si sa te incurajez.
Eu am avut hemoragie la sarcina cu Nichita, dar hemoragie pe bune, la 7 saptamani eram intre aeroporturi (veneam in tara) si la un moment dat mi-am pus serios problema daca sa raman sa ma internez in Munich sau sa vin acasa pt ca credeam ca o sa lesin in avion- ma rog, a fost ingrozitor.
Deci hemoragia in sine nu e o problema, mai ales daca ai tratament de sustinere, dar nu inteleg de ce te soliciti fizic atat de mult?
Eu zic sa nu te mai joci cu focul, sa il iei pe cel mic in brate DACA e cazul si in rest sa pui stop. Ia-ti o menajera daca poti macar 1 zi pe saptamana, si incearca sa te odihnesti. (eu am stat in pat mare parte din sarcina, si sa stii ca a contat)
PS: Intrebarea cheie e de ce sangerezi? Daca ti s-a mai intamplat, e posibil sa avem aceeasi "buba" si atunci de baza e Pregnylul...

Felix,
Stiu de lupta voastra sa fiti mamici, si sunt absolut sigura ca veti reusi. Cred ca daca iti doresti ceva din tot sufletul e imposibil sa nu obtii - indiferent cat de greu iti e...

Referitor la condica zisa "povestile berzei" Si eu sper sa imi scrie cat mai multe fete - de fapt cele care au deja povestea pe forum si sunt de acord sa o dea asa imi pot da doar linkul poovestii si poza.

Eu zic asa - rugaminte la toata lumea- daca stiti bebelusi de-a lui T sau gravidutze , rugati-le sa imi dea pe yahoo una bucata poza si una bucata poveste. Dar nu mai tarziu de o saptamana, ca sa reusesc sa le aranjez un pic , sa le dau un print si sa pun intr-un dosarel.
Sper sa ii placa si lui T ideea si sa gasiti acest dosar in sala de asteptare de la cabinet sau clinica??.
Important e sa iasa ceva frumos si optimist. Pt ca, pana la urma cu toatele aveam nevoie de putina incurajare, nu? (eu - sincer- pe masura ce se apropie data nasterii mi se face o fricaaa...da, na, acuma eprea tarziu sa mai dau inapoi , nu pot decat sa sper ca bebe va fi sanatos)

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Azi am fost la Iosup, la morfologia fetala, este totul in regula cu bebe, se dezvolta normal, misca...
Am vrut sa intru apoi si la Tutunaru, insa nu este in tara pana joi (vineri am inteles ca ar fi la cabinet), asa ca trebuie sa ma mai duc o data... sper sa intru repede, avand in vedere ca doar trebuie sa se uite peste niste date, si sa ma programeze pt urmatoarea vizita, sa-mi spuna cand sa vin.

Mirella, wow, 11 luni intre copii! Super!, m-ai luat si pe mine, cu diferenta de 1 an si 4 luni. Ce este al doilea bebe, fetita sau tot baiat? Noi vom avea 2 fetite! Oricum ar fi fost era super bine. Speram sa ne descurcam cu amandoua.

Felix, ne vom ocupa de dosarul respectiv, iar daca asta va ajuta dpdv psihic si pe voi, cu atat mai bine. Inca o data va spun ca va admir, si TREBUIE sa le dati de capat problemelor, in lupta voastra. Si veti aprecia darul parca mult mai mult...

Magghyc, deci: povestea sarcinii si a nasterii este in linkul de la semnatura, o poti printa de acolo, iar o poza sau doua, sa vad care e mai reprezentativa ca avem sute de poze, ti-o trimit pe mail. Deci urmareste-ti mailul, ca trimit acum o poza, ceva, si ne poti pune la dosar.

Tanima, sarcina usoara, si aveti grija de voi. Fa-i o vizita lui T de vineri in colo, cand revine....chiar nu merita sa risti, mai bine sa te vada.

Pupici!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput