Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Magghyc, in momentul asta ti-am trimis un mail.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 21+ Ana Maria
magghyc spune:
Monica,
Andreea ta are onoarea de a fi bebelususl nr.1 la dosar.
Cine doreste sa fie nr 2?
Nichita al meu va fi ultimul, ca de cate ori revin sa stiu cati bebelusi noi s-au adaugat , ca sa zic asa las dosarul "mostenire"...
Deci???
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
magghyc spune:
Fetelor,
Am deja 5 promisiuni de povesti .
Dar la cate paciente are T mi se pare puuutin...
Insa si daca vor fi doar atatea, eu dosarul tot il fac...s-o gasi cineva sa il mai 'dezvolte' dupa mine...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
felix76 spune:
Magghyc, chiar daca dosarul va ramane la cabinet, pe prima pagina cred ca ar trebui facuta o invitatie scrisa fetelor care il rsafoiesc acolo, sa isi scrie povestea. Pentru ca eu sunt convinsa ca putine dintre pacientele lui Tutu intra pe net sa afle de initiativa aceasta extraordinara!
Ar putea fi scris ceva de genul: Pacientele lui Tutu care au ramas gravi natural sau prin diferite proceduri (inseminare, FIV, monito) le rugam ca la urmatoarea consultatie sau la cea de 6 sapatamni sa isi aduca contributia la realizarea istoriei noastre frumoase!
Io nu prea am talent la chestii din acestea literare dar poate scrie vreo fata mai priceputa inceputul! La continuare sper sa particip si eu, cu drag si o poveste emotionanta si incurajatoare!
Pupici pe burtici,
Felix
magghyc spune:
Felix,
Ai dreptate, mi se pare o observatie corecta - pana la urma nu vrem sa dam senzatia de club exclusivist, ci dimpotriva de initiativa "open" pt toate cele care doresc sa scrie...
Astept idei pt first page, daca nu o sa fac eu un text si gata...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
felix76 spune:
Mi se pare nemaipomenita ideea de a infiinta dosarul reusitelor, sper sa scrie cat mai multe fete acolo, va fi un fel de carte de vizita a lui Tutunaru in care, sper eu, sa ne regasim cu toatele pana la urma cu povesti fericite!
Iti urez succes si sper din suflet sa il gasesc pe masa, la loc de cinste cand voi veni in septembrie din nou la inseminare sau poate gravi, cine stie? Si sa se adune cat mai multi bebei acolo!
Sarcina usoara va doresc la toate!
Felix
magghyc spune:
Felix,
Iti multumesc mult de sustinere. Si te astept cu vesti fff bune in toamna....
Monica,
Iti dau mail cu macheta. Am printat deja pagina pitacei tale, dar o reprintez daca ai observatii.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
madau spune:
Trimit si eu..dar zilele viitoare ca acum sunt prinsa tare cu operatia sotului de maine..ma asteptati si pe mine?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Madau,
Sanatate sotului si refacere grabnica.Sper ca nu e nimik serios...
Pe tine te astept oricat (ma rog, trebuie vorbit si cu donsoara Sara, dar cred ca e de acord...)
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
mihaela_ce spune:
Si eu as vrea sa-mi spun povestea,daca ma asteptati putin sa ma adun.De un an si trei luni ma chiunui sa ma mobilizez si nu reusesc.Acum consider ca este ocazia perfecta sa o fac.