Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mihaela,
spor la scris...
Eu-s putin ingrijorata...cam am contractii iar bebe e coborat destul de jos - mi s-a "lasat" burta daca stiti ce vreau sa zic
Nu imi dau seama daca e doar paranoia sau sunt semne de nastere...

Dar am 2 probleme:
1. Sotul m-a implora ca vrea fetita Leoaica- asta inseamna 21 iulie, nu?
2. Asta ma doare pe mine: cand ziceati ca vine T in tara?Si cand vine nu mai pleaca, daaa? (saracul om, daca ar fi dupa noi nu i-ar mai trebui nici casa, ar trebui sa doarma numai in spital)
Uf, eu sper sa mai stea bebe cuminitica, e cam devreme...si aveam planuri sa stau 1 luna acasa, am stat 2 zile pana acum....

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

In cate saptamani esti acum, Magg?
Da, cam pe 21 iulie incepe "leul". Tu cand ai avea DPN-ul?
Dar, daca iese racusor, eu zic ca e tot ok
Maine ne serbam si noi de 1 an.... Daca aveai termenul zilele astea, poate nasteai la fix un an dupa Andreea

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Azi am 35 de saptamani fix.
Asta inseamna ca de maine intru in 36...Eu sper sa ma stea la copt bebe, e inca mik...
PS: La multi ani pt ratusca ta frumoasa!!!!! Sa cresteti maari si fericiti!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monica fiecare cu ce-l doare ..voi va serbati de 1 an...eu de 30 ..tot maine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Asea..deci daca nasc maine pe cuvant de-mi pare rau
Desi eu inca sper ca nuuuu

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magg si Madau, merci de urari!
Da, sara mai trebuie sa stea in burtica
Madau, ce coincidenta..La multi ani si tie!
Doamne ce repede a trecut 1 an din viata Andreei de emotie

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Magghyc ce coincidenta si eu m-am trezit azi cu dureri si contractii, dar eu stau mai rau ca tine ca sunt cu o saptamana in urma am exact 34 saptamani( adevarat ca suntem crescute cam de 37s).Am rezolvat pina la urma cu 2 no-spa si odihna pina la 12.00.
Si sotul meu vrea fetita leoaica pentru ca el e leu (27.iulie-sper sa nu io fac cadou de ziua lui)si anul trecut la Albert am trecut pe langa pentru ca desi aveam termen 15-20 el s-a nascut mult mai tarziu; asa ca iti dai seama cata dezamagire pentru el daca nici fata nu o sa fie leoaica.

Mihaela ce-si eu care credeam ca nu mai eu ma adun greu si nu mai reusesc sa scriu povestea nasterii lui Albert...Deci nu sunt singura si da poate e momentul sa o facem...
Acum ori niciodata...

Monicabo "La multi ani!" pentru micuta Andreea Ioana sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita...

O seara racoroasa

Mirella 34s
Albert Raul 01.09.2007
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Madau "La multi ani!" si tie si tot ce-ti doresti...Petrecere frumoasa....30 de ani e o varsta care trebuie udata bine...

Mirella 34s
Albert Raul 01.09.2007
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani fericiti si senini, fara urma de nori, Madau!!!

Magghyc, eu zic ca mai sta fetita ta, hai ca mai sunt doar 11 zile pana la Leu!!!Trebuie sa stea.

Eu stiam ca Dr T. s-a intors azi si maine e la spital/cabinet.Mai pleaca pe undeva?
Noroc ca ma programeaza la ceza pe mine, ca daca stateam cu frica in san ca nasc si el nu e pe aici...asta mai imi lipsea.

La multi ani si gargaritei Ana, Monica! Si sarcina usoara in continuare!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va salut,

Am si eu o ? La morfofetala de trim II (sapt 21) se mai fac analize de sange? Sau doar la dr T cu rezultatele? Imi trebuie si rezultatele de la morfofetala de la 14 sapt?
Multumesc !!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput