Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

machus, te duci la morfo de trim 2 (la Iosup, nu?), si apoi treci si pe la T. sa vada rezultatele, sa-si dea si el cu parerea ca si medic gineco. Atat, nu-ti mai trebuie rezultatele de la 14 saptamani, decat daca ti-a zis T. de ele in mod expres, ceea c nu prea cred, ca le-a vazut la vremea potrivita, nu?
Analize de sange (cele uzuale la medicul de fam) + streptococ B din secretie, o sa-ti zica sa faci la 28 si 36 saptamani.
Atat.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Machus,
Daca a fost ceva in neregula la eco de 14 s, ia-o cu tine. La mine s-a uitat Iosup peste ea (a remarcat ca o am) din curiozitate sa vada cum au evoluat IR-urile...Daca nu as fi avut problema asta nu avea de ce...

Kid-ule,
si eu sper sa prind cezariana programata..dar am putin paranoia nasterii premature.

Madau,
La multi ani!

S-a marit cercul mamicilor care vor sa trimita povesti pt 'croinicile berzei". Sper sa apuc sa le printez pe toate inainte sa nasc.

Mirella,
Deci tot Leu vrea sotul? Eu sincer nu am nici o preferinta, insa sotul ar fi extrem de fericit sa aiba o leoaica in casa (nu stie ce-si doreste..)

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Multumesc fetelor,
A vazut si dr T rezultatele de la morfologica de 14 sapt si a zis ca e foarte bine.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Da, la Iosup merg.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor daca la 28 de saptamani analiza pt streptococul B a iesit negativa o mai repet si la 36 de saptamani?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Musette,
Da, mie asa mi-a cerut T, luni vreau sa merg sa o refac.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Magg, stai asa ca trimit si eu povestea si poza.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alooooooooooo, unde va grabiti asa cu nascutul? Stati usurel, ca mai e vreme.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc pt urari

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monica sa-ti traiasca Andreea, sa creasca mare, sa fie fericita si plina de noroc. Asteptam poze de la turta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput