Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 11
magdita spune:
Buna fetelor,
E prima data cand va scriu, insa va citesc regulat. Va felicit pentru ideea cu "Cronicile Berzei", sper sa prinda contur si sa citim toate acele povesti fericite. Mai prindem aripi.
Madau,La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta. Ti-am citit povestea nasterii Mirunei si mi-au dat lacrimile de emotie. Sper sa traim toate fericirea de a fi mamici, mai devreme sau mai tarziu.
Monica, sa iti traiasca Andreea, sa fie sanatoasa si sa va umple vietile de bucurii.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
monicabo spune:
Multumim pt urari!
Madau, si tie inca o data La multi ani, sa fiti fericiti cu totii! Si Miruna sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Magg, sper sa aduni multe povesti
Cu strptococul, da, se face si la 28 si la 36 de saptamani, indiferent cum iese la 28...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 21+ Ana Maria
Androix spune:
Ieri am aterizat si eu din concediu si am o intrebare: care-i treaba cu cronicile berzei?
Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Aha, am citit din urma si m-am lamurit. Vreau si eu sa trimit, pot sa fie povestile pe care le-am publicat aici pe dc?
magghyc spune:
Androix,
Da, evident, poate sa fie ce poveste/povesti vrei tu..
Astept poze si povesti sa iti dea barza nr de bon!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
Androix spune:
Ok, am inteles, e bine sa trimit luni cel mai tarziu?
Pupam tutunicile!
tanima_i2002 spune:
Fetelor, ce stitide dr T? Eu am sangerari. Aseara am sunat si nu a raspuns. Am vb cu Bogdan pana la urma. Azi ma gandeam sa il sun. La spital o fi pana luni? Maine dimineata oare va fi? Stiu ca avea obiceiu sa se duca dim ptr monitorizari.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
anasia spune:
vrem si noi , pana cand tb sa trimitem povestea? suntem in vacanta si acces limitat la net;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica