Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Anasia,
Pana miercuri cel tarziu...pe cat posibil...daca nu, o sa fac si "sarja 2" de povesti, le adaug mai tarziu la dosar...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Multumesc pt lamurire!!!!!

Tanima cum esti?ce ai facut?ai dat de dr?Sper ca esti ok!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

SALUTARE! Revin, va tot urmaresc si sunt alaturi de voi , am motive ...am 28 saptamani, astept un baietel...Am facut laparo acum ceva timp la dr T, am avut probleme multe pana sa aflu si sa-l descopar pe dl dr., dar minunea s-a intamplat datorita LUI!Ma intereseaza si pe mine bagajul ptr spital, ptr mine si bebe??? Voi aveti probleme cu constipatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

auzi magg, e vreo sansa sa vedem cronicile inainte de a le duce la cabinetul lui tutu? sa le salvezi ca poze paginile respective si sa le pui pe vreun site? as fi si io curioasa si la usa lui tutu nu mai ajung prea curand.
dianaf citeste la capitolele din urma unde eu una am povestit ce am luat la mine, ce mi-a folosit si ce nu.
pupici la burticoase si aspirante!

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Magg,si eu vreau sa-ti trimit povestioara si foto!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

magghyc, vezi ca ti-am trimis si eu o scurta povestioara si o poza cu Dari

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

maine trimit si eu...pozele cu Miru sunt la mama pe comp, pe laptop n-am nici una..si abia maine ajung la ea

Asteptati-ma si pe minee...plliiizzzz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Hello, fete frumoase,
Cu Dariana si Teodora am vb pe mail, multumesc de povesti si poze!

Madau - si restul gastii de mamici care mi-a scris ca vrea sa trimita povesti - va pot lasa pana maaaxim duminica seara.
Sper sa fie ok. Cine trimite dupa, o sa incerc sa le adaug la dosar dupa nastere - ca tot voi mai ajunge macar o data dupa la T la cabinet, nu?
Dosarul insa i l-as da pe 28 iulie, cand merg la ultimul control....

Ralu, buna ideea sa le punem si on-line, dar cum deocamdata nu sunt multe povesti finalizate - doar 6, in schimb am vreao 14 mamici care vor sa trimita, eu zic sa mai stam un pic, sa se mai stranga, si poate le pune madau chiar la link la prima pagina de la topic - evident, cu acordul fetelor respective. Dar, cum ziceam, as mai astepta sa strangem mai multe si sa le si organizez, ce zici? ...

Dianaf,
Da un capitol in urma si gasesti info despre bagaj...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Magg

Auziti mamici si burtici...cand punem de-o intalneala intre Tutunarese?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

magghyc, multumim si noi ca te ocupi

as vrea sa ajung si eu la T la un control, tot asa aglomerat este? cine imi da si mie adresa de la cabinetul asta de langa eias ca eu acolo nu am ajuns niciodata, intradevar, 'multa vreme au trecut' si tre sa recunosc ca nici la control dupa nastere nu am mai fost, dar acum chiar trebuie sa merg ca am 3 teste puternic pozitive si gretzuri din plin, nu mai am incotro!

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput