Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

La multi ani KMI!!!

La multi ani ,Iunia

Buna fetele,n-am mai dat nici eu nici un semn de viata de mult,dar io stiu ca nu m-ati uitat
Am ajuns si noi in Romania sambata seara (Sibiu),am venit cu avionul,mi-am facut multe griji cum o fi cu David,daca i-o fi rau...etc.Totul a fost bine pana la urma...aproape bine ca abia l-am tinut in brate 2 ore....am si zis,ca mai bine vin singura cu autobuzul 24 de ore decat 2 ore cu el cu avionul...In fine a trecut,m-oi descurca si la intoarcere cumva...

De scris nu scriu ca nu gasesc niciodata timp destul,dar citesc zi de zi.Acum am intrat sa vad ce mai faceti si am vazut ca KMI vine la Sibiu...Asa ca KMI,daca ai timp si chef,mie mi-ar place sa mergem la un suc sau cu copii in parcul Sub-arini.
daca vrei schimbam nr de tel sa vedem cum ne intalnim

Roxi,pe unde umbli?
Daca vi la Sibiu da un semn,

Acum ma duc ca ma asteapta tot familionul la usa sa mergem la plimbare

Va pup pe toate

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

buna fetele

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MUUULTE BUCURII ALIONA,KMI,IUNITA.SA VA DAE DOMNU TOT CE VA DORITI.

Eu sunt varza cu carne tocata....sunt vraiste...daca nu as avea mult de lucru la noul job as lua-o razna fara Victor.Seara nu-mi gasesc locul in casa.Nu am chef de nimic.Vineri cand am ajuns la el sa lipit de mine si fara exagerare 1 ora nu sa dezlipit.Era asa de emotionat ca la apucat sughitul.Imi inghiteam lacrimile sa nu ma vada asa...Nu l-am dezlipit nici la masa unde incerca sa-mi dea el sa mananc si il tineam pe un picior iar el imi baga furculita in gura apoi imi baga paine...sunt terminata fara el.Toata ziua sun la socrii sa aflu ce face.Azi a plans dupa noi si ne striga prin casa si l-am auzit.M-a busit iar plansul.Era mai bine in feudalism cand stateai cu copilu'acasa si banii veneau singuri.......Acum mai pun poze.Mi se pare stupid...poze din 21-22.06,poze din 27-28.06...ce mama masi de viata e asta...Fetele care aveti copii departe cum rezistati mama?...fumati,beti,faceti "rele"?Zau mai in gluam mai in serios eu nu sunt om fara copilul meu in casa si nu stiu daca o sa-mi revin.

Am vazut poze cu veverita,cu Sophia,Vlad,Rares jumuituuu,cu Delia care numai e motata,Timeea dulcineea,Petru cel frumos de Rein...muuulte poze care de care mai frumoase si mi se face un dooooooooor.

Ca sa mai treaca timpul de saptamana viitoare initiez ziua mamelor fara copii acasa...CARE VRETI SA NE INTALNIM LA O BERE SA NE INNECAM AMARUL DATI UN SEMN SI ALEGEM LOCUL....rinichii mei au voie bere asa ca ma fac "ambetata" macar miercurea,joai mahmura si vineri fuga la copil.Si pentru marti ma gandeam la un teatru...sa nu zica lumea ca sunt total denaturata.E ce ziceti?

de tantari nu dau cu nimic.soacra nu are plase...aici aveam....

CONCEDIU PLACUT pentru cei ce au concediu.Om reusi si noi sa ne luam masina lun asta si la inceputul lui sept poate iau 3 zile si eu sa duc copilu la mare....depinde de sefu ca sunt nou....hmmm

pun poze si revin.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

fetilii sa mai puneti si voi poze,da?
ca eu am pus iar

28-29.06 cele mai noi poze cu raza mea de soare

intrebare
Ce dati la copil daca face kk moale si f urat mirositor dar doar 1 scaun pe zi?.Am vorbit cu soacra si a zis ca a facut doar o data dar mirosea a ou clocit si era ff moale....nu febra,nu varsatura...doar asta...eu am zis smecta dar mai e vreun alt remediu pentru asta?sper sa nu fie nimic grav....

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

martutza hidrasec e mai bun si incearca si niste biotics....dar ai grija !

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu zic ca daca a facut o singura data asa poate fi de la ceva ce a mancat. Eu lui Alex i-am dat Enterol, dar el avea diaree sau oricum, aproape diaree (mai multe scaune pe zi, cam lichide si urat mirositoare). La el de fapt a fost de la masele...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

LA MULTI ANI IUNITA !!!
LA MULTI ANI KUMI!!!multa, multa sanatate si tot ce va doriti voi sa se implineasca!!!
In legatura cu KK daca e o data si moale nu dau nimic doar am grija la regimul alimentar,adica merg pe orez,banane,branzica...
Concediu placut,la cele care merg in concediu!!
Noi suntem bine si nu prea,in legatura cu auzul lui Bogdan facem investigatii...vom merge si la Tm pentru ca acolo au aparate mai evoluate.Acum sunt pe nicaieri...
va mai spun....mai incolo...ce si cum....
sanatate!!!ca-i mai buna decat toate!!
AVETI NISTE COPII GROZAVI!!TOTI SUNT FRUMOSI,UNUL SI UNUL!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Marta ai mei au facut asa (o data pe zi, imprastiat, urat mirositor) cateva zile la rand, dar nu le-am dat nimic.... a fost de la maselute cred eu... ca au facut si un pic de febra.. pana in 38 (rectal)... dupa ce si-au revenit, a revenit la normal si kk...

Am fost aseara la eco si se pare ca au asta vreau sa le marchez pe toate... Chistul e mai mare decat la control (si cred si decat spera dr. sa nu fie, adica sa se fi inselat la control)... are vreo 7cm in diametru... e plin cu lichid si poate oricand sa se sparga... in afara de durerile crunte, nu e tocmai ok sa se sparga si sa se imparstie "zeama" aia peste tot... Asa ca astept cu interes sa merg sa-l scoata, luna asta... probabil peste vreo 10 zile... Refacerea cica-i usoara, rapida... dar la bafta mea ma astept la orice
Ma pun pe cautat si citit despre... pana acum am refuzat sa ma gandesc la operatie... acu trebe
A... si ma intreba ca, daca tot ma gaureste stanga-dreapta... daca vreau sa-mi lege trompele, sa scpa de sterilet etc. Dar 95% e NU ... mi se pare prea drastica varianta... chiar daca teoretic nu mai vreau bb-ei (cel putin nu acum, nu in situatia data)... nu se stie niciodata...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!
poftiti la cafea ... capuccino ... ceai ... nes!

zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI! pt KMI si IUNIA!!

ma bucur ca au mai dat semne si alte fete ... cum ar fi mihael@. pupam pe stefi mica si cocheta!
o asteptam si pe stefanya!

marta curaj ... curaj ... curaj! primele 9 luni e mai greu (atat a trecut de cand il avem noi pe matei la mama ). dupa asta este greu si f greu. in concluzie: mor cand plec si el ma pupa si imi face cu mana, mor cand vb cu mama si il aud si pe el lalaind sa o acopere pe ea ... DAR ... mor de dragul lui cand il vad bronzatel si cand stiu ca toata ziua e in curte si se joaca si alearga si RESPIRA. eu ma sufoc pana ajung la serviciu, iar seara cu tot aerul conditionat tot murim de cald in casa.
si pe langa asta eu sunt singuuuraaaa ... atat de singuuuuraaaa. sotul e mai tot timpul in delegatii, asa ca ma canta cucii in casa (cred ca ma repet ... dar vreau sa-ti spun ca se poate si mai rau ). oricum, am intalniri de 2-3 ori pe saptamana cu dentistul, ma mai vad cu cate o prietena ... si gata!! se face vineri!!!
eu i-am spus sotului ca asta ar fi momentul ideal sa-l insel! si mi-a zis sa mai dorm si eu!

elyana multa bafta, iti tinem pumnii! oricum ... cat optimism!!! sa te gandesti ca poate o sa mai aveti inca un bb ... sau poate inca o pereche!

si am vazut-o si pe timeea!!!

va pupacesc!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 3 luni si jumatate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eliana, am avut si eu un chist cu lichid, acum cativa ani, m-au trimis de la un medic la celalalt si pana l-au verificat .... l-au spart. Am stat cu pumnul de medicamente si cu teama ca cine stie ce se poate intampla. Din fericire nimic, dar mai bine fugi si il scoti.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

La multi ani, KMI si Iunia! Dea Domnul sa aveti parte numai de bucurii!cate un pentru fiecare.

eliana, e cam mare domnul chist! mai mici se resorb cu tratament, dar asa...la doctor, si repede!

martutza, mirosul urat e dat in general de un virus. ar fi bine si un pic de regim, zic eu. cred ca lupti greu cu dorul...

Io sunt varza! Nu cred ca dorm mai mult de 3 ore puse cap la cap pe noapte. Luca a mai terminat cu nervii ziua dar tot plange in somn de durere, face kk moaaaaaale si cam de 4 ori pe zi. Pe deasupra mi-a facut si febra 38,5 si nu cred sa fie doar de la dinti. Ma gandesc la un rosu in gat, ca altceva...ai vostri au facut febra peste 38 de la dinti? I-am dat alternativ panadol si nurofen la 6 ore (mai putin noaptea ca e imposibil! m-ar sti tot cartierul) plus ca bietul de el il tin iar la regim. Sper sa trecem mai repede peste perioada asta ca nu vreau sa plec in august in concediu cu asa copil! Numai concediu nu ar fi. Sunt cam stresata de situatie, recunosc!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput