Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uf, uf! Ce greu trebuie sa fie, Martuza! Poate e o solutie terapeutica sa va intalniti mamici cu copii departe sa va mai mai alinati amarul.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Eliana, da' chiar ca stau toate pe capul tau anul asta! Las' ca scoate nenea chistul rau si tu te faci bine.
Legatul trompelor mi se pare si mie o solutie cam drastica, chiar daca nu planuiesti sa mai ai alt bb, totusi, impactul psihologic nu cred ca e de neglijat.

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Acum si despre Theuca mea care a vomat duminica seara in jet si s-a mai intamplat odata duminica noaptea, dar nu in jet. A facut de duminica seara pana azi 2 kk mai aposi si 3 kk legati, dar moi. I-am dat cateva picaturi de Metoclopramid si vad ca n-a mai vomat si azi dimi chiar ceru laptele. I-am dat Smecta si Hidrasec. Am trecut pe lapte HN pe care il prepar cu zeama de morcov fiert. Am incercat si niste orez cu morcov si carne de vita, dar mai mult de 10 lingurite nu a vrut aseara, iar azi abia daca o facui sa guste 2 lingurite. Pana acum nu mai facu kk sa vad cum mai e. Febra nu a facut, asa ca banuiesc o expunere la soare in piscinuca sau niste mere de la tara care au fost stropite sau o salata de rosii sau o lubenita. Vad cum se comporta si azi, dar nu cred ca mai are sens sa o car la dr. I-a revenit, cel putin, pofta de lichide. Oricum, sper sa treaca matusa-mea azi sa o vada.

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Mihaelaa Roxi e plecata la tara saptamana asta, asa ca nu stiu daca vede mesajul tau. Da arata-ne si noua pozite cu David la Sibiu sa vad cum il imbraci tu pe acolo. Ca vrem sa ajungem si noi i naugust si nici nu stiu ce haine sa ii iau. Ca acum m-a izbit ideea ca la munte e racorita.

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Si noi il avem pe Petru la parintii mei, la Valenii de Munte. Am fost numai duminica sa-l sarbatorim si ne mai ducem maine sa il luam inapoi. Sincer l-as mai fi lasat, avantajele fiind mai importante. Arata foarte bine, a luat in greutate dupa cum se simte la mana vreo 700gr, acolo sunt 5 persoane care il solicita tot timpul si si-a dat drumul la mai multe cuvinte, are o culoare foarte sanatoasa si nu intra in casa decat sa doarma.
Aici e groaznic de cald, nu pot sta cu aerul ca ma ia cu stranut, mancare nu am chef sa fac pentru ca am oaresce greturi (pt cine nu-si aminteste, greturile reprezinta un fenomen des intalnit in primul trimestru), curat abia-abia iar de lucru la domiciliu cat cuprinde.
E adevarat ca e prima data cand sta atata departe de noi si nici nu se mai intampla prea curand. Ne-ar fi tare greu daca am fi obligati sa-l ducem saptamanal.
A, tot in perioada asta, am profitat si noi si am iesit in fiecare seara la restaurant ca nu mai iesisem ca doi porumbei de 1an si jumatate. Ce bine a fost!(parinti denaturati)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

cu intarziere pentru Aliona, KMI si Iunia s[]

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati din plin de printesele voastre!!!

Se pare ca toate mamicile si-au cam luat vacanta. Noi am fost saptamana trecuta la tara, a fost minunat sa scapam de caldura din apartament dar mai ales de cea din oras. Maya a zburdat toata ziulica prin curte si gradina, intrand in casa doar ca sa doarma. Deci Marta, gandeste-te la asta. Stiu ca e cumplit de greu sa stai acasa fara minunea ta, timpul trece foaaaaaaaaarte greu si nu-ti gasesti locul intr-o casa pustie, dar copilul tau zburda in voie prin curte, la aer curat si din partea noastra.

Eliana - tinem pumnii sa treci cu bine si peste beleaua asta . Si dupa ce incepi serviciul sa-ti atentionezi teroristii ca nu au voie sa se imbolnaveasca decat 14 zile pe an. Atat ai dreptul la concediul medical pentru ingrijirea copilului teroristii frumosi si pe surioara. Fotomodel trebuie sa o faci ca prea-i frumoasa .

Am vazut foarte multe poze, toti niste frumosi si dulci.
Avem si noi cateva poze noi . Si pentru ca n-am mai pus de mult poze avem multe din luna a 13-a si de la
1 mai

O dupa amiaza placuta tuturor si sanatate tuturor bolnaviorilor.

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Haideti la o limonada rece!!
Om mai reusi sa ne racorim un pic...
Kk mirositor a ou clocitam patit-o si noi, cu cateva zile inainte sa sparga caninii.
Si temp mai mare de 38.5 tot de la dinti poate fi(parca duamna Karla intreba). Si ca sa elimini posibilul rosu in gat, da-i cateva fasuri (cate unu' pe fiecare amigdala) de tantum verde.In cateva ore se vede diferenta.
Sanatate multa bolnaviorilorsi celor carora tre' sa le iasa dintii...sa nu mai fie asa chinuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna fetele!
va multumesc din suflet pt urari.
planuisem sa intru aseara sa va raspund, ca va citisem d ela serv..dar n-a fost sa fie. Eu mi-am serbat ziua cu panadol, nurofen, novocalmin, dusuri si sosete cu otet.. caci iarina mi-a facut cadou o febra de 39,3 care s-a tot fatzait spre 38 de dim. Acum doarme... la ultima masuratoare avea 39,5 ....
Am fost la medic.. gatul putin rosu si amigdalele inflamate, gingiile varza.. poate fi orice, pot fi amndoua,poate fi o otita...
trat cu antitermice + antibiotic fromilid 5 ml / 12h ..
daca pana la ora 21 in seara asta nu scade considerabil merg la garda la medlife, sa vedem ce zic si aia

mai am un pont de la marta cu frectie cu otet+spirt.o sa incerc si asta.

Daca e intr-adevar infectie ing at la cat timp dupa antibiotic ar trebui sa vad diferenta?

gata, ma duc sa vad ce face si sa mananc ceva... va pup si inca o data multumesc de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Iunia la fimiu dupa 2 zile a scazut febra si s-au vazut ameliorari la pofat de mancare

Ioana,Carmenefr,Crina ...stiu ca vreti sa ma simt mai bine si voi incerca numai ca fimiu NU ARE CURTE UNDE SA ALERGE ...toata curtea cu casa cu tot e pana in 200mp si e in oras,in orasul in care sambata dupa furtuna aia mirosea in casa a gaz metan de la Brazi si de la Vega.

Va multumesc pentru raspunsuri legat de kk moale si puticios.Azi a facut moale dar nu diareic,galben deschis si numai mirosea prea tare si doar 1 scaun.O fi fost de la faptul ca sambata a mancat caise???? pentru prima data...

Elyanne mult curaj.esti puternica si rezistenta si vei trece usor si peste "acest fleac".

Phili sper ca va fi bun rezultatul la Tm pentru puiul tau.

Elpower sper ca la Theuta sa nu fie grav cu voma aia.Aveti grija de voi

O seara buna tuturor.
Mai revin.Pupilici la toti si multa sanatate.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Antibiotice

Aceste preparate cu ac#355;iune antiviral#259; sunt indicate în cazul unei largi serii de afec#355;iuni virale. Cele din seria tetraciclinei sunt utilizate mai ales în tratarea infec#355;iilor de gât, nas #351;i urechi. Ele nu-#351;i mai fac efectul în cazul în care sunt combinate cu lapte, brânz#259;, sau iaurt. Ac#355;iunea lor antiviral#259; este redus#259; sau poate chiar disp#259;rea, c#259;ci ele se combin#259; cu calciul din lapte. Astfel, apar ni#351;te forma#355;iuni noi, care nu mai pot trece prin peretele intestinal pentru a ajunge în sânge, ci vor fi digerate.

De evitat
Dou#259; ore înainte #351;i dou#259; ore dup#259; ce a#355;i luat antibiotice evita#355;i produsele lactate!

Interac#355;iuni
Când lua#355;i medicamente pentru înt#259;rirea oaselor sau tablete cu fluor pentru înt#259;rirea din#355;ilor, nu le lua#355;i cu lapte

Mergi la inceput