Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Cu intarziere, La multi ani Kmi!!

si pt astazi, La multi ani Iunia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani cu sanatate, fericire si noroc Iunia!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

La multi ani Kmi!!

La multi ani Iunia!!

Va dorim multa multa sanatate, fericire spor in toate si liniste alaturi de cei dragi voua.Sa fiti fericiti alaturi de printele voastre.Un pupic duulceeeee dulceeeee si de la veveritapoze veverita
P.S Maine vine Kitty cu familionul la mine --de abia astept, parca am si emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

MULTI ANI TRAIASCA IUNIA NOASTRA DRAGA! SANATATE, FERICIRE SI NOROC!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Cu intarziere, La multi ani Kmi!! si La multi ani Iunia!!sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre.

Noi suntem bine. Avem un program incarcat si ne mai si pregatim de plecare. Cu cardurile de asigurat europene e o mare porcarie. trebuie sa demonstrezi ca ai fost asigurat in ultimii 5 ani deci tb sa le duc hartii d ela facultate, de la serviciu si decizia ca sunt in concediu si dureaza 7 zile lucratoare eliberarea. Am uitat s ava spun ca acel card e valabil numai 6 luni deci la anul aceeasi distractie. prin urmare facem asigurari ca si pana acum.

Maria e o dulce, zice cateva cuvintele si sunt tare mandra de ea... ne iubeste (mai ales pe taica-su si pe o fetita cu care ne plimbam des), se cocoata pe unde poate, e inebunita dupa jucariile altor copii. le da si ea pe ale ei ca oricum nu mai sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

IUNIA! si tot ce-ti doresti tu!!!!

Dupa cum va spuneam ieri am fost la Bazna cu domnisoara, a fost forte incantata de apa asa cum ma asteptam i-a placut si in bazinul cu apa sarata si calda dar si in piscina exterioara; am facut si niste poze dar nu cu aparatul nostru, deci mai dureaza;
timeea incerca sa-si bage fata in apa si a reusit cu toate ca o tineam cu greu pt ca apa era sarata dar ea nu avea nici o treaba; am dat-o si intr-un topogan cu apa pt copii in piscina exterioara, mai intra si cu capul in apa dar nu s-a plans deloc, a fost o mare fericire pt ea asa cum ma asteptam de aceea am si vrut sa o duc ; in schimb mie mi-a fost greu, o clipa nu statea intr-un loc, singura nu m-as fi descurcat cu ea;

maine mergem la sibiu pana sambata , sa-si mai petreaca si ea timpul cu bunicii si verii insa acolo nu vom avea internet

o vacanta placuta si linistita le doresc si eu celor care sunt plecati!!!!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI fericiti, sanatosi si iubiti IUNIA!!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Iunia, Kmi!!
La multi ani celor care au sarbatorit de Sf. Petru!
Pun si eu 3 poze cu aniversarea de la tara.

va pup

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare, dar nu de la mare...hm ce bine ca puteti merge.

La multi ani KMI si IUNIA!!!

Am venit sa dau raportu...am scapat de examene, dar nu stiu inca rezultatul.
Adrian e bine, sanatos, atomic, nazdravan, etc, restul il stiti si voi.
Avem 6 dintisori, 4 canini, ne mai trebuie maselele si inca 4 dintisori dar inca nu se zaresc.

Subscriu si eu la ideea ca baietii mai greu vorbesc.Al nostru vorbeste pe limba lui, imita de la noi chiar si intonatia dar o tine tot pe a lui.Spune mama, tata, papa, bum-brum(masina), da , apa , ham, ham, si cam atat.A, si cand il intreb cati ani are imi arata un degetel si spune, nu mereu, unu...
Pentru tantari nu ii dau cu nimic pe corp, folosim in casa raid si altele de gen.

Am fost cu el la Albota si a fost foarte incatat de apa, pestisori si tot ce era pe acolo..
Va pupam, mai scriu cand mai am timp...

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput