Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

va multumesc mult de urarile de bine si sa aveti parte si voi de tot ce e mai bun si copiii vostri de asemenea; ma bucur ca v-ati gandit la mine;
n-am facut chef mare odata cu schibarea prefixului asa cum poate ar fi trebuit ci doar cu familia si cativa prieteni mai apropiati;
Are Cami si pentru voi o felie de tort si un pahar de ce vreti voi!

Va pup mult !

Maine ma duc la Bazna si cu Timeea ca tot e inebunita dupa apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna!!
REMEMBER ME?

Noi suntemin schimbari majore.Eu am inceput munca, de fapt acum am un training si de sapt viitoare gata.Am schimbat domeniul , tot, am terminat cu invatamantul sper sa fie sw bun augur dar e mult de treaba.
Alexia e la slatina la ai mei si va ramane aici o perioada buna pana ma acomodez si eu si rezolv situatia cu ea.Daca rezist fara ea mai mult tp o las pana in sep cd o dau la cresa, dc nu, vedem ce facem bona, ceva.
E o nastrusnica si jumatate.nu sta nici un mom cuminte.A innebunit-o pe mama si e aici numai de o sapt.Ma bucur ca e sanatoasa, asta e imp.Varicela i-a trecut complet.Am tinut-o in casa o sapt doar.A inceput sa spuna vorbite, multe, repeta orice aude, sunt schimbari majore de la o zi la alta.
imi cer scuze ca nu o sa maii pot sa va fiu alaturi mai des, dar am o gramada pe cap, asta e.Oricum periodic revin eu cu vesti.
Uram tuturor albinutelor si bondareilor multa sanatate si la cat mai putine prostioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

gata, ca plec. Plec la tzara, cu catel cu purcel. Luam si pisica ca e cacacioasa si nu o pot lasa asa singura acasa. O sa fie mare distractie in masina.

http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna16/photo#5217034266727980994
aici 3 poze cu costumatia care mi se parea funny. Acu in poze nu mi se mai pare.

Hai, va pup din mers.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Va pup de la mare, nu pot sa stau sa va scriu mai multe ca nu ma lasa familionul,

La multi ani Kmi si Alionushca, tot ce va doriti sa vi se implineasca! imi pare rau ca nu v-am urat cand si cum ar fi trebuit, astea sunt conditiile!

Am mult de recuperat, cam pe vineri sunt acasa si beau o cana mare de cafea si stau noaptea pe net la citit din urma!

Pup toata lumea!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Cu o mica intarziere,

Kmi.

Ieri ne-a vizitat ex-ul, dupa doua luni de absenta, si iar mi s-a defctat busola, asa ca n-am avut chef de forumit. Oricum, am capul mare deja de idei, ganduri si scenarii, asa ca....

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by ane2200

Cu o mica intarziere,

Kmi.

Ieri ne-a vizitat ex-ul, dupa doua luni de absenta, si iar mi s-a defctat busola, asa ca n-am avut chef de forumit. Oricum, am capul mare deja de idei, ganduri si scenarii, asa ca....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Iunita

Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de multi ani fericiti alaturi de Iarina si Laurentiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neatza!

Cu intarziere: LA MULTI ANI !!!! KMI sa fi sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!!

Si nu in ultimul rand: LA MULTI ANI !!!! IUNIAAA !!!!-
sa fi fericita, sanatoasa si norocoasa!!!!!! sa iti traiasca familionul si sa iti aduca numai bucurii!!!!! (of ce tanara esti!!!!)

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI IUNIAAAA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE IARINA SI SOOTTT!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuuulti ani, Iunita!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput