Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Kmi78!!!! sa fii sanatoasa si fericita.

sper ca ti-a trecut pasa proasta si sarbatoresti cum se cuvine

Timeea e superba

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI KMI!ITI DORESC TOATA FERICIREA DIN LUME!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani cu sanatate deplina si fericire Kmi!

Frumoase tare fetele noastre din stup Timi, Sophia si Ana.

Cum e mai fetelor din Constanta sa te poti duce la mare cand vrea muschiul vostru? Foarte frumosssssssssssss! Ce m-as balaci si eu...dar mai ales Vlad.

Ptr tantari folosim...plase la geamuri - nu tu miros, numa bune. Cand nu aveam plase am folosit baygon.

Pupici de la Vlad care momentan, din lipsa de mare, face baie in nisip
.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani, Kmi!

Tot mi se blocheaza calc. intr-o veselie... ma lasa nervii cand vad... asa ca nu prea mai scriu nimic... ca sa nu-l blochez... bine ca pot citii

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor, apropos de vorbit: am intalnit azi o fetita pe care nu o mai vazusem de cateva luni desi stam aproape. Acum are 1 an si 7 luni si mi-a spus (stalcit e adevarat) toata poezia cu 'O furnica duce-n spate..'. A fost delicioasa si nu m-am abtinut sa n-o pup bine de tot.
Al meu abia daca imita cateva cuvinte si alea din cele mai simple... Cred ca totusi fetele sunt mult inaintea baietilor la vorbit, asta e numai parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by rein

Fetelor, apropos de vorbit: am intalnit azi o fetita pe care nu o mai vazusem de cateva luni desi stam aproape. Acum are 1 an si 7 luni si mi-a spus (stalcit e adevarat) toata poezia cu 'O furnica duce-n spate..'. A fost delicioasa si nu m-am abtinut sa n-o pup bine de tot.
Al meu abia daca imita cateva cuvinte si alea din cele mai simple... Cred ca totusi fetele sunt mult inaintea baietilor la vorbit, asta e numai parerea mea.

rein

Draga rein, al meu abia daca zice cateva cuvinte gen mama, tata, apa, baba, bao si....cam atat. Ce sa repete frate dupa mine? E un berbec incapatanat!
Subscriu ca este si parerea mea ca baietii is mai puturosi la vorbit decat fetele. Da nu generalizez....va rog mamele de vorbitori masculini sa nu ma.

O zi faina va doresc tuturor iar celor care deja sunteti pe sezlong la mare va doresc concediu linistit si dihnitor, cu copilasi cuminti si ascultatori si, mai ales, sanatosi!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mi-am revenit... simt si eu ca am gat acum ! tuturor fetelor care mi-au dat sfaturi!
Tantarii ii contracaram si noi cu Raid cu rezerve lichide dar deocamdata, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, nu prea avem tantari... habar n-am de ce dar nu prea sunt...
Despre vorbit... nici Luca nu sta f bine la capitolul acesta si subscriu si eu celor care spun ca fetele vb mai repede decat baietii... am vazut asta in experienta apropiatilor mei... dar, desigur, mai sunt si exceptii. In schimb Luca este maestru la vorbit in "limba lui"... incerc sa intru si eu in conversatie cu cuvinte obisnuite iar el zambeste (D-zeu stie ce gandeste ) si dupa o scurta pauza incepe din nou. Nu vrea sub nici o forma sa repete dupa mine vreun cuvint pe care-l spun... e de o incapatanare cumplita.
Cat despre copii-minune, cum le zic eu, de genul fetitei care spunea poezia la 1 an si 7 luni... eu am intalnit o fetita (tot fetita! ) care la 1 an si jumatate mi-a cantat un cantecel... ce sa zic, m-a blocat dar nu m-am grabit sa-l invat pe Luca "Desteapta-te romane" din acest motiv... Eu cant, dansez prin casa ca poate s-o prinde si de el ceva... Deocamdata, nu!
Si, nu in ultimul rand...
La multi ani sanatosi si fericiti Kmi!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Roxi, pusesi poze cu Raresu' in costumatia de care ziceai?... ca ma apuc de vizionat poze...

Pozele noastre
Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

Roxi, pusesi poze cu Raresu' in costumatia de care ziceai?... ca ma apuc de vizionat poze...

Pozele noastre
Varsta lui Luca

nu, n-am pus ca oricum lipsiti cu desavarsire si nici nu a stat la pozat :p

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by Rebiana27

Pozele noastre
Varsta lui Luca

nu, n-am pus ca oricum lipsiti cu desavarsire si nici nu a stat la pozat :p

hmmm... cineva e suparata tareeee... ... io am stat pe-ailea doar-doar l-oi vedea pe Rares... da' roxi nu si nu ... glumeam... sper sa stea la pozat data viitoare

Pozele noastre
Varsta lui Luca

Mergi la inceput