Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Mitsu, de data asta nu vine..e inca in Finlanda si ajunge aici miercuri. Poate ne mai vedem prin Moghioros si o sa-l cunosti. E un simpatic si un timid.
Intrarea este cea de la arcul de triumf si ne vedem undeva in partea dreapta, la umbra. Daca vii cu 41, mai bine cobori la manastirea Casin si apoi vii pe jos. E mai aproape decat daca cobori la capat.
Pupici

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

rodica join the club ca sa spun asa. putem infiinta clubul copiilor urlaciosi care nu vor nimic.

ufff .. si a mea era tot asa ... SLAVA DOMNULUI ca de doua zile e mai cuminte, sta in carucior and plecam si venim din parc, doarme in parc, sta in scoica .. s-a potolit singura.

si mie imi venea sa-mi iau campii .. sa fug de acasa .. nu mai puteam, dar cu rabdare si stoicisim trecem si peste astea.

fata si pe paula urlacioasa

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

dupa vreo ora de fitze,smiorcaieli si leganaturi a adormit si doarme de 15 min.doamne daca mai imi simt bratele din nou.........nici sa tastez nu mai pot ce sa mai zic de muncit ceva.si cand o mai aud pe soacra mea"doamne tu rodi ce copil cuminte poti sa ai eu am crescut doi si 4 nepoti dar niciunul asa de cuminte"imi vine sa-i dau.ea e dealtfel o femeie de milioane dar eu sunt cu nervii varza

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

raca, nu fi supi tocmai iti scriam ca nu te-am uitat si ca am vaz pozele cu Razvaniciu tau. E un scump, a crescut foarte frumos si imi place cum doarme acolo langa suzi lui.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

mai fetelor acum cand pot si eu sa netuiesc in voie nu e nimeni? vai vai ce ghinion am eu.ei na ca s-a trezit monstruletul urlator.o luam de la capat.grea 'meseria'asta de mommy dar si placuta
paaaaaaaaaa mai vb cand ma mai lasa ca a inceput concertul

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Ceska, sa ne luam de mana si sa dam inainte cu elefantii... daca vrei iti pot furniza versurile (proprii, ca originalul era prea scurt) de la "taranul e pe camp". La mine aici, la tara , se potriveste, nu stiu la tine.

quote:
Originally posted by Ereena

aoleuuuuuuuuuuuuuu , de ce or fi spus ca sunt din Romania?????? penibile

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Eu deja urasc melodia In padurea cu alune.... pe care am facut-o infinit de lunga cu toate animalele de pe planeta asta care vin si zic "vreau sa stau si eu aici" Oricum are un succes nebun... rade si mananca, oricat de suparat ar fi.

Azi am avut o zi super.... am avut tata de serviciu si m-am relaxat la shopping si.... 2 ore la coafor!!!!!! vopsit, tuns, aranjat!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Creata am aruncat si eu un ochi la pozicile tale si mi-au placut fff mult.Vreau si eu casaaa!! Eu inainte sa il am pe razvi, uram ideea de a sta la casa, dar acu cand vad ca nu are unde sa zburde sa se joace k lumea, of ce-as mai vrea o curte maaaare si ingrijita frumos, ca si a ta.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ramona multumesc si pe tine si pe Razvanel cel dragalas.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

La noi are succes "Du-ma acasa ,mai tramvai".Eventual mai si dansam , in timp ce mami canta nesarat rau de tot.

Am avut cred, pentru o saptamana succes cu "In padurea cu alune", pe cand avea AJ vreo 2 saptamani. Pe la 3 saptamani, de cate ori plangea si incepeam sa cant, el tipa mai tare. Iar eu cantam tipand, ca sa-l acopar pe el.Pana la urma am renuntat.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

quote:
Originally posted by Nour

ANGELIQUE... sunt si in constanta Magazinele Z?? Unde anume?! Vreau si euuuuuu...

CREATA Mariuca e o frumoasaaaaa... sa ii papi obrajiori ei mumosi.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

In complex Tom - Carrefour, ne vedem luni?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Daaaa... unde, cand, cum?!?! Off... trimit pe mailul comun datele mele de contact si ramane sa vb. Fug la somn ca sunt capiata dupa ziua de azi... a mea pisica nu vrea nene sa stea deloc, de unde atata energie?!! Eu as dormi rupta de as fi asa... Io cred ca nu-i a noastra ca si eu si tasu suntem cu somnul

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput