Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

multumesc mult fetelor pentru sfaturi. sorei mele i s-a stricat caruciorul si cauta acum unul bun. pe lista sunt cel de la hauck speed sun sau espirit, cel de la jane energy, un brevi grillo, graco citysport sau Cocoon CitySport si alte vreo doua. se va decide ea.

zuzici .. maine la 16 va fi extrem de cald si foarte aglomerat in partea aceea .. nu stiu ce sa fac .. eu oricum trebuie sa ajung la serviciu sa-mi iau adeverinta ptr cic (la casa presei libere). poate totusi ajung.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

nu am apucat sa citesc prea mult din urma ca a mea mogaldeata urlaaa de faci cu nervii nu alta.nu mai sta nicicum nici in picioare ,nici in fund nici culcata nu mai stiu ce sa-i fac ca nu mai am voce de la atata cantat fetelor.sper sa iasa odata dintii aia daca de la ei e asa ca nu mai pot.si sunt si singura acasa de o saptamana ca sotul a tulit-o in italia.imi iau campii ca de doua saptamani e asa.miorlaie in continuu si jur ca daca nu mi-ar fi asa de draga asa as tipa odata la ea.ma lasa balamalele

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

rodica join the club ca sa spun asa. putem infiinta clubul copiilor urlaciosi care nu vor nimic.

ufff .. si a mea era tot asa ... SLAVA DOMNULUI ca de doua zile e mai cuminte, sta in carucior and plecam si venim din parc, doarme in parc, sta in scoica .. s-a potolit singura.

si mie imi venea sa-mi iau campii .. sa fug de acasa .. nu mai puteam, dar cu rabdare si stoicisim trecem si peste astea.

fata si pe paula urlacioasa

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor ... am fost aseara la o super terasa in regie, chiar langa piranhia. se numeste vanity... e super. cu piscina in mjloc si mese in jur .. cu muzica buna, parcare, lcd*uri ptr meciuri si ... heineken rece ca gheata .. am papat si pizza tare tare buna.

v-o recomand, e tare rau. numai ca o sa stati ceva pana veti gasi masa.

EDIT: si tortul vanity e de mare senzatie .. cu inghetata, caramel, nuci caramelizate, blat insiropat de cacao ...

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Nour

ANGELIQUE... sunt si in constanta Magazinele Z?? Unde anume?! Vreau si euuuuuu...

CREATA Mariuca e o frumoasaaaaa... sa ii papi obrajiori ei mumosi.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

In complex Tom - Carrefour, ne vedem luni?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzicute.

Ne-am trezit si noi de vreo 3 ore... ne-am jucat/certat cu jucariile, am ras si gangurit cu mami , am papt ... ne-am plimbat pe-afara, am zis "buna dimineata" pasarelelor, iar acum suntem in bouncer. Am dormit cam... 30 min... si acum stam cumintei ... in timp ce mami mai citeste pe-aici.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Intalnire placuta maine, fetelor.
Sa faceti pozici multe multe si cu voi si cu clopoteii nostri dragi.

Am citit de tratamentul cosmetic. Uffff, de ce te-a lasat sa pleci asa? Eu de cate ori am mers (in Germania, caci aici n-am apucat inca), mereu ..dupa ce ma curata, imi punea o masca si o lasa sa actioneze cam 20 minute. Apoi venea si-mi facea masaj facial.
N-am plecat niciodata rosie de-acolo.

Am vazut o Mariuca razacioasa. Pup eu pe ea de frumoasa dulce.
Cretzulina, am vazut ca le ai cu gradinaritul.Am sa vin la tine pentru sfaturi, sa stii. Anul asta n-am facut nimic ...am plantat doar niste tufe de trandafiri..si-atat. Au inflorit in aprilie...acum sunt uscate frunzele. De fapt si iarba e uscata.
Rau domne cu caldurile astea.

Auch, le-am vazut si eu pe Indigo-aice. Mai baby.... pai ce figuri aveau. Dar m-a uimit faptul ca british guy-ul le-a dat totusi o sansa. Ca de obicei el e cam ciufut...baby.

Am citit tot... dar.. n-am ramas cu nimic in cap. Vai de neuronul meu atrofiat.
Ma duc sa...recitesc....ha ha.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pentru ca Romania este o tara exotica pentru americani, pentru ca David Hasselhoff a fost in Romania de mai multe ori si pentru ca aduna puncte in acest fel: puncte pentru Dracula, pentru prezentarea aia de femei usoare, care prinde la barbati de un anumit fel etc. Daca spuneau ca sunt din Anglia, pierdeau puncte, pentru ca Anglia e o super-putere, nu o tara amarata "in the middle of... who knows where?!".

Ellenuta, sincer iti spun... am vazut mai multe reprezentatii d-astea la "american idol", ele sunt chiar bune.

Ema, multumim de aprecieri, ma umflu in pene pentru Mariuca.

Azi am avut o zi... d-aia misto. Cu urlete, trezit din somn urland... Circ total. NU stiu care din ei iese acum, avem cel putin 4 posibilitati. Si nu m-am uitat foarte bine la ea in gurita, pentru ca nu m-a lasat. A mancat la masa de la 12 - 10 ml, la aia de la 3 - 20 ml si acum, la 6, a ras biberonul cu 210 ml.

Ceska, sa ne luam de mana si sa dam inainte cu elefantii... daca vrei iti pot furniza versurile (proprii, ca originalul era prea scurt) de la "taranul e pe camp". La mine aici, la tara , se potriveste, nu stiu la tine.

quote:
Originally posted by Ereena

aoleuuuuuuuuuuuuuu , de ce or fi spus ca sunt din Romania?????? penibile

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, intru si eu pe fuga un pic un pic, C. e putin mai bine, tot tuseste, na...

Ellenuta, daca as fi stiuuuut! Eu aseara eram in Piranha, langa Vanity, hihihi, chiar vorbeam cu prietena cu care am fost (era si C. cu noi ) sa mergem la Vanity, dar nu stiu de ce nu am facut-o.. Poate pentru ca eram amandoua imbracate de strada... Cat despre carut, eu o sa ii iau d'ala de max. 5 kg, din fash, cu 2 pozitii ale spatarului, cam ca asta http://www. bebelusul tau .ro/detalii.php?cod=BV09 , atentie la spatii...

Pana la urma am inteles ca intalnirea a ramas la 16:00? Despre care intrare vorbiti voi, fetelor? Eu o sa vin cu 41... Pana la P-ta Presei Libere... Pe unde intru? mikiiii, nu vine si Timozaurul?! Tare mi-ar fi placut sa il cunosc... Mi se pare fascinant ca tatic...

P.S.: M-au dat pe spate tipele de la Indigo, intr-adevar, penibile, dar de un tupeu formidabil, eu nu as putea sa fac asa ceva... Nu stiu ce sa zic, pe de o parte sunt muta de admiratie, pe de o parte ii compatimesc pe parinti - nu vad ce au facut din ele?! Cum isi sustin copilele sa se... vanda, practic? La modul cel mai vulgar... "I'll show you, baby" - and guess what? In loc sa mai cante ceva, se dezbraca :))) Asta da tactica!

Daca se schimba ceva in legatura cu intalnirea, sa ma anuntati si pe mine, pls! Si faceti si voi o listuta, rogu-va, ca mai bag deseara un ochi, sa vad ce numere de tel. mai iau si eu! Kissssssez!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, le am cu gradinaritul. Si pozele pe care le-ati vazut voi sunt facute cam acum 2-3-4 saptamani... Acum am muult mai multe flori si toate sunt inflorite. Te innebunesc cu trandafirul meu alb... :) Oricand vrei, cu mare placere discutam si iti spun multe despre flori... si nu stiu daca ai vazut cate plante am in casa... [:)))] Dani stie prea bine.

Imi poti scrie si pe mail/mess.

Trebuie sa va instalati o retea de aspersoare, ca sa nu se usuce iarba si florile. Eu, pe langa aspersoare, ud in fiecare seara toate plantele si florile, plus copacii.

PS: multumim de complimente.

quote:
Originally posted by honey79
Am vazut o Mariuca razacioasa. Pup eu pe ea de frumoasa dulce.
Cretzulina, am vazut ca le ai cu gradinaritul.Am sa vin la tine pentru sfaturi, sa stii. Anul asta n-am facut nimic ...am plantat doar niste tufe de trandafiri..si-atat. Au inflorit in aprilie...acum sunt uscate frunzele. De fapt si iarba e uscata.
Rau domne cu caldurile astea.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput