Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Ven, ambele medicamente se gasesc si in varianta solutie, lichid. Eu le-am folosit pe amandoua cu aparat de aerosoli. Este f adevarat ca nu se gasesc prea usor, dar se gasesc. La farmaciile 2Na, daca imi amintesc bine. Si daca i-au fost recomandati aerosoli, eu ma gandesc ca s-au gandit la ventolin si flixotide solutie, nu spray. Daca ma insel...zic si eu ca si tine, sa ma corectati, ca nu o fac cu rea intentie; spun doar din experienta.
Pupici si sanatate multa puiutilor..
PS. Eu i-am facut si Anei aerosoli (si ii fac si acum pt muci) cu aparat de aerosoli, nu cu babyinhaler, dar poate lui Conrad i-au recomandat a doua varianta...chiar nu stiu.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ven spune:
Alina, mersi. Chiar nu stiam. De aia am zis daca gresesc, sa ne lamureasca cine stie. Oricum, bine de stiut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Noi avem aparat de aerosoli - sau nebulizator - tocmai l-am folosit, ca sapt trecuta nu am facut trat. complet si Sofiei i-a revenit raguseala ... Aparatul asta are o capsula mica de plastic in care punem ser fiziologic si adrenalina, dozele recomandate de dr. Deci se pune solutie. Babyhalerul ala nu stiu ce e, dar oare nu se pot pune solutiile recomandate lui Conrad intr-un nebulizator ca al meu?
Stiu ca ti-e greu, dar poate ar fi mai bine ca macar pt prima transa de tratament sa il duci pe Conrad la spital? Sa vezi cum fac tantile alea. Eu pana sa imi iau aparatul am dus-o pe Sofia la Medlife, si pe Grivitei si la Unirii, e 25 lei sedinta.
Multa, multa sanatate puiului mic!!!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Fetelor, multumesc mult de tot de raspunsuri,
Sunt cu nervii la pamant... Reteta este fix pentru nebulizator, Babyhalerul ala pe care mi l-a cumparat sora-mea este un inhalator, cum a zis si Ven, folosit pentru bebei caci ei nu stiu sa inhaleze puful... Adica... Bani aruncati, imi trebuie nebulizator... La ora asta nu am atatia $ in casa, maine dimi' ma duc la banca, sa speram ca trecem cu bine de noaptea asta... Uite cum cativa mucisori ignorati se pot transforma intr-o drama, si uite cum obsesia mea anti-antibiotice m-a adus in pragul disperarii... Ca am evitat pe cat posibil un tratament alopat, ca idioata...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Fetelor, multumesc mult de tot de raspunsuri,
Sunt cu nervii la pamant... Reteta este fix pentru nebulizator, Babyhalerul ala pe care mi l-a cumparat sora-mea este un inhalator, cum a zis si Ven, folosit pentru bebei caci ei nu stiu sa inhaleze puful... Adica... Bani aruncati, imi trebuie nebulizator... La ora asta nu am atatia $ in casa, maine dimi' ma duc la banca, sa speram ca trecem cu bine de noaptea asta... Uite cum cativa mucisori ignorati se pot transforma intr-o drama, si uite cum obsesia mea anti-antibiotice m-a adus in pragul disperarii... Ca am evitat pe cat posibil un tratament alopat, ca idioata...
Mitsu, antibioticul este principalul tratament nu inhalatia. Eu zic sa intrebi la farmacie CUM poti impaca aparatul luat de sora ta cu substantele alea. Poate reusesti sa faci ceva cu el.
Eu te astept pe la mine daca vrei sa facem sedinte de aerosoli la comun :-)) doar ca stam cam departe...Hai, cu incredere, o sa fie mai bine daca-i dai antibiotic ai sa vezi!
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
Povestea nasterii Sofiei
![](images/user_woman.png)
nemary spune:
Stancutza, ai dreptate, fetele ne tot trag de cercei, medalioane si alte podoabe cu dorinta de a le purta ele. Luca, ca majoritatii baietilor, le plac blondele
Natalia, multumesc de sfat. Noi inca nu am inceput diversificarea, nectarina i-am dat doar asa, de test.
Lala, si eu spun ca nu ar trebui sa cedezi. Vei vedea pe parcurs daca ii pare intr-adevar rau sau o spune doar pentru a te face sa te razgandesti.
Ellenuta, au crescut mari, nu-mi vine sa cred ca am inceput sa-i tinem cate putin si in fundulet, ca papam si altceva in afara de laptic(cereale) si sincera sa fiu imi este dor sa ne mai intalnim sa ne vedem puiutii cum interactioneaza.
Alina, stiu ca ne-ai mai povestit chestii rele despre sefa ta, nu poti sa mai stai acum acasa cu Ana si sa-ti cauti alt job peste cateva luni? Oricum, eu iti doresc multa tarie, sa rezisti fara minunile tale iar seara sa mai ai puterea de a te bucura de compania lor.
Miri sper ca te-ai odihnit bine, maine o iei de la capat:(
Mitshu, multa sanatate lui bebe C. sa se bine cat mai repede. nu stiu cum sa facem, te-as imprumuta eu cu niste bani in seara asta daca vrei
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
quote:
Ellenuta, au crescut mari, nu-mi vine sa cred ca am inceput sa-i tinem cate putin si in fundulet, ca papam si altceva in afara de laptic(cereale) si sincera sa fiu imi este dor sa ne mai intalnim sa ne vedem puiutii cum interactioneaza.
da, au crescut mari si bitzi tot nazdravana a ramas. imi e rusine sa ma duc undeva cu ea caci maraie si e mereu nemultumita. nu sta deloc in carut ci numai in brate si numai in miscare!
eu ma gandesc serios s-o duc la doctor. poate are ceva .. poate o deranjeaza ceva, o supara ceva. chiar nu imi pot da seama. daca ne vom vedea prin parc, o sa va convingeti ce maraita si rea e eva.
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
alina023 spune:
Cum nici o belea nu vine niciodata singura....mi s-a ars aspiratorul tocmai in seara asta cand Ana e mucioasa tare si sunt singura cu copiii. A avut niste muci la care a trebuit sa insist cu aspiratul si cum tin aspiratorul acoperit cu o patura ca sa atenuez zgomotul...s-a ars minunea. Ma rog la Doamne Doamne sa nu i se infunde nasucul peste noapte ca nu stiu ce ma fac...
Chiar...bebeii de la ce varsta incep sa invete sa respire pe gurita daca au nasul infundat? Mie mi se pare ca Ana pare sa respire si pe gurita...dar nu sunt sigura..
Mitsule, nu stiu ce sa zic...ti l-as fi dat pe al meu peste noapte...dar uite ca si Ana e cu muci si mi-e teama sa raman si fara asta si fara aspirator. Daca vrei...stii ca sunt aproape; vino sa-l iei sau trimite pe cineva sa il ia, fa-i aerosolii si mi-l dai inapoi tot in seara asta. Te ajuta asa?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
eu ma gandesc serios s-o duc la doctor. poate are ceva .. poate o deranjeaza ceva, o supara ceva. chiar nu imi pot da seama. daca ne vom vedea prin parc, o sa va convingeti ce maraita si rea e eva.
Pai hai sa ne intalnim sa ne convingi :-) eu o vad activa si bine-dispusa in poze...plus ca Sofia nu ride in hohote ca Eva decat daca o gadilam :-) Eu cred ca Eva iti seamana, un copil dinamic si cu personalitate...dar sunt de acord sa o duci si la dr ca sa te linistesti, ca stiu ca nu ti-e usor...
In seara asta si noi am venit de la plimbare cu ea in brate...cat am stat afara nu a reusit deloc sa adoarma, fraieruta in loc sa bage degetelul in gurita tot apuca curelusa de fixare de la carut, si aia nu o multumea...deloc nu a reusit sa-si gaseasca degetelul, pt ca se si enervase...si tipa saraca cu o voce de magarus (v-am spus ca e ragusita din nou), mi-a fost mila de ea si am dus-o in brate. Acasa - aerosolii, tzitzi si a cazut repede. Baie n-am mai facut, s-a defectat ceva si tot blocul n-are apa calda :-((
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
quote:
Originally posted by nemary
Stancutza, ai dreptate, fetele ne tot trag de cercei, medalioane si alte podoabe cu dorinta de a le purta ele. Luca, ca majoritatii baietilor, le plac blondele
Natalia, multumesc de sfat. Noi inca nu am inceput diversificarea, nectarina i-am dat doar asa, de test.
Lala, si eu spun ca nu ar trebui sa cedezi. Vei vedea pe parcurs daca ii pare intr-adevar rau sau o spune doar pentru a te face sa te razgandesti.
Alina, stiu ca ne-ai mai povestit chestii rele despre sefa ta, nu poti sa mai stai acum acasa cu Ana si sa-ti cauti alt job peste cateva luni? Oricum, eu iti doresc multa tarie, sa rezisti fara minunile tale iar seara sa mai ai puterea de a te bucura de compania lor.
Mirisper ca te-ai odihnit bine, maine o iei de la capat:(
Mitshu, multa sanatate lui bebe C. sa se bine cat mai repede. nu stiu cum sa facem, te-as imprumuta eu cu niste bani in seara asta daca vrei
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mary, din pacate am apucat sa ma leg mai mult decat trebuia de aceasta persoana. Am cumparat masina in leasing pe firma ei si am promis ca mai raman la ea cel putin 2 ani. A trecut deja mai bine de un an dar...mai am de stat. Oricum am de gand sa-mi caut altceva cel tarziu in primavara urmatoare. Sunt sigura ca lucrurile nu se vor imbunatati ci dimpotriva. Imi pare rau pentru ca as fi avut multe de invatat in firma asta si este un domeniu care imi place. Sper sa gasesc ceva mai bun la primavara.
Pup fetele si multumesc mult pentru sustinere!!
Alina, mami de Ana Antonia
![](copilas.gif)
![](punk.gif)
poze Luca nazdravan
![](bonjovi.gif)
poze Ana mica
![](hippi.gif)
Povestea nasterii Anei
![](bibe.gif)