Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Mitsu-bishu spune:
Buna ziua! Ma iertati ca dau buzna asa, cand am eu o problema...
Sunt disperata... Am ajuns, in urma unui atac de tuse naaaspa, la Gr. Alexandrescu unde l-au ascultat 3 doctorite la plamani pe C., au dat din cap dezaprobator si compatimitor, si au decis ca trebuie internat... Pentru ca are nevoie de aerosoli. Am decis sa nu il internez, o sa imi aduca in seara aceasta sora mea aparatul de aerosoli - Babyhaler de la GSK. Suntem pe antibiotic - Augumentin si trebuie aerosoli de 2 ori pe zi cu Ventolin si Flixotide. Problema e ca eu nu gasesc medicamentele acestea doua sub forma de nebule, nici mama la Ploiesti nu gaseste, iar, pe de alta parte, sora-mea zice ca in aparat se pune un inhaler... Stie cineva ce imi trebuie, de fapt, si daca imi trebuie nebule de Ventolin, resp. Flixotide, pe unde se gasesc? Ufff, imi pare asa de rau ca nu am retinut cine zicea de aerosoli... Va pup si sper sa aveti un raspuns si pentru mine...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ellenuta spune:
mitsu imi pare rau ca bebe C este bolnavior. sa treaca repede si fara chin.
nu stiu sa-ti raspund, dar parca gratiela spunea ceva de aerosoli ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
grati.ela spune:
Mitsu nu stiu nimik de aerosoli...eu retinusem de Stancutza cu Sofiuca ei. Sanatate multa lui bebe C!
LA MULTE LUNITZE FERICITE BEBELUTZILOR CE SE SERBEAZA ASTAZI! SANATATE MULTA TUTUROR!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
grati scuze .. asa tineam minte .. dar vad ca joaca feste.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
mitsu da, stancutza are aparat. poti s-o intrebi pe ea.
iar fina lui lala_d are aparat si il foloseste. poate ii faci si ei o intrebare, unde ai putea gasi solutiile alea de nebulizare.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by stancutzaquote:
Originally posted by Ellenuta
[.. pai cand citesc ce bebici sunt pe aici mi-e si rusine cu bitzi .. vreo 7600 g si 69 cm ..
Ellenuta, ... Bitzi e ff bine, uite-te la ea cum ii umple carnita toate cutisoarele :-) Daca ar fi mai grasa, cum ar arata??? Mie mi se pare ca e super, nu-ti mai fa griji! Gandeste-te ca Sofia nici 6 kile jumate nu are, de drept nici asa lunguta ca Eva nu e. Iar fetitele care au depasit 8 kg la 5-6 luni sunt putine aici, mai degraba baieteilor le place cifra 8 :-))
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancuta multumim mult!tare mi-a placut cum ai zis-o.."complicitatea dintre noi"
ma intreba cineva de robert cate kg are ca pare rasun...robert are 9 kg imi rupe spinarea!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ven spune:
Mitsule, hai ca-ti zic eu, ca in sfarsit m-am lamurit si eu cu treaba asta. Aceeasi dilema am avut-o si eu.
Deci, Ventolin si Flixotide sunt ambele spray-uri. Iar la bebelusi, pt. ca ei nu stiu sa inspire cand primesc puff-ul de spray, e nevoie de un aparat care se numeste Babyhaler. Care nu e totuna cu aparatul de aerosoli (am si eu unul, si pana acum am facut aerosoli cu ser fiziologic si picaturi prospan pt. tuse, deci cu chestii lichide, nu sub forma de spray).
Deci aparatul de aerosoli nu e bun pt. medicamente sub forma de spray, cum sunt cele 2 recomandate lui Conrad. babyhaler de ala n-am nici eu, dar uite acum dau un search pe google si cred ca imi voi achizitiona unul, pt. ca Markus vad ca e tot cu tuse si p. respiratorii lately.
Daca cumva, cumva ma insel, rog fetele sa ne scoata din nestiinta.
Pup Conrad mic si bolnavior, sa se faca bine repede.
Ven spune:
http://www.centrofarm.ro/ccA0X008612/disponibil_farmacii/Babyhaler---Dispozitiv-Pentru-Inhalat.html - uite si link unde gasesti in Buc. Babyhaler si la ce pret.
veronicka spune:
nu ia nimic Marc, doar laptic da asa de putin mananca ca ma tot mir cum creste. sapt astaa crescut 140 de g.
Veronica -mami lui Marc-Andrei
jelimoni spune:
off mitsule tare rau imi pare pt Conrad!!!DIN PACATE NU STIU SA-TI RASPUND LA PROBL...MULTI PUPICI SA SE FACA REPEDE BINE!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!