Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

quote:
Originally posted by veronicka

cu ce te confrunti tu ma confrunt si eu exact la fel.Mi-a zis cineva, nu stiu cat de avevarat este, ca din cauza storsului sunt aceste crize ale lactatiei pentru ca sanul nu mai este la fel de stimulat ca atunci cand suge bebe.
in caca lui marc este mucus la greu de ceva vreme, para nu mai e ca la inceput cu punctuletele ale mai deschise.nu face numai o data pe zi sau de 2 daca nu a mai facut cu o zi inainte.voua nu va fac bebei alaptati la san cu mucus?
iar trec printr-o repriza de scadere a lactatiei si iar ma mulg ca piticu asta al meu cand simte sanul gol nu papa.sper sa-mi revin ca m-am saturat zau de atatea fluctuatii ale laptelui ca imi vine sa renunt la alaptat(sper sa nu fiu fortata de lipsa laptelui sa o fac)
da beebelu ii pe primul loc asa ca trag de titzi cu pompa ca nebuna.
i-am dar ieri 2 biberoane cu lapte muls si aseara i-am dat san iar cand a vazut sanul a inceput sa rada si a papat din el cu pofta iar la sf a ras ca ii satul, deci cred ca o sa mi se rupa sufletul cand no sa mai am laptic. vai ma ia cu plans acum...

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

sa-mi spuneti daca e ok acum
veronica ia sab simplex? ca de la ala are a mea mucus

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]PAULA MEA[/url]

[url="

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by veronicka

in caca lui marc este mucus la greu de ceva vreme, para nu mai e ca la inceput cu punctuletele ale mai deschise.nu face numai o data pe zi sau de 2 daca nu a mai facut cu o zi inainte.voua nu va fac bebei alaptati la san cu mucus?
iar trec printr-o repriza de scadere a lactatiei si iar ma mulg ca piticu asta al meu cand simte sanul gol nu papa.sper sa-mi revin ca m-am saturat zau de atatea fluctuatii ale laptelui ca imi vine sa renunt la alaptat(sper sa nu fiu fortata de lipsa laptelui sa o fac)
da beebelu ii pe primul loc asa ca trag de titzi cu pompa ca nebuna.
i-am dar ieri 2 biberoane cu lapte muls si aseara i-am dat san iar cand a vazut sanul a inceput sa rada si a papat din el cu pofta iar la sf a ras ca ii satul, deci cred ca o sa mi se rupa sufletul cand no sa mai am laptic. vai ma ia cu plans acum...

Veronica -mami lui Marc-Andrei

vero a mea nu mai face asa de cand ii dau zilnic suculete su pulpa cu tot. dar, cand ii dadeam numai tzitzi, facea cu punctulete adica cu laptic nedigerat. nu-mi aduc aminte de mucus .. a facut cand a fost putin deranjata la stomacel. cat despre laptic .. daca ai rabdare si poti, atunci mulge-te ca sa nu renunti la laptic. ai vazut ce fericit e bebeloiul ..

si eu ma gandesc ca va veni vremea - nu stiu cand dar va veni - s-o intarc .. asa imi place cum apuca cu pofta tzitzi, cum gangureste si rade cu lapticul in gurita si cand inghite, parca geme asa de placere .. ma umple de fericire.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cynthia_

Si Eva e tare scumpica ,si are data nasterii importanta pentru mine, mi-ar fi placut si Octi sa fie nascut pe 14.01( nu se putea ca aveam termenul pe 03.01), tot pe 14 era nascut bunicul meu care a tinut enorm la mine si eu la el dar care din pacate a decedat anul trecut pe 01.02.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

multumim mult .. pitika avea teremnul de "livrare" pe 2.01 - ecografic si pe 5.01 - cf UM. dar .. a vrut cu 10 zile mai tarziu ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

rodica nu e ok ..

deci ..

[url= "http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq" ]PAULA MEA[/url]

DAR FARA SPATII INTRE GHILIMLE

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

am facut asa sa vedem

paula mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!
am schimbat de dimineata cateva vorbe cu nemary pe mess. eram capiata de somn asa ca nemary sorry ca am disparut in ceata dar am inchis fara sa-mi dau seama:)am vazut pozele de gascha cu sara si luca. mai, asa o senzatie ciudata am cand ii vad asa de mari:) io parca pe sacha tot un purecel il consider:)

nour... deci... io am ramas nu muta, am zis ha???? asa femeie frumoasa exista pe lume? e vie si reala? pfuuui! ca sa nu mai spun de gogoshica de lulua care e o papusha! si seamana bine de tot cu tati, care e un tip tare chipes... asa mamaica, asa tatic!

robertino modelino de jelimoni! ce zambeeeeeeeeeeet! pe burta in iarba ziceti voi? ce bine de voi ca aveti vreme de "tavaleala". la noi si-a intrat vremea ind repturi: ploo cu spume:(

uuuuf, ammai vazut poze... dar cu cine? le-am vazut de dimineata si nu-mi amintesc:( scriu eu mai incolo:)

honey, la americani tre sa se scrie si indicatiile de masticatie pt minunatie de tort? oai, ce deliciu! de eram eu acolo le povesteai doar despre praji, ca era mancat de muuuuult!

alina, sorry pt servici. io incep sa regret ca m-am dus.:( aduc acasa toti pasagerii, vizele lor, plangerile...si nu ii las in pace, dar nici ei pe mine

ellenutsa, o dracie umblatoare a avut si bruno. o girafa de lemn. de la 9 luni si pana la un an jumate s-afolosit de ea si ne-a scutit de multe dureri de spate! (a mers singur abia la un an si 3 luni, deci iti imaginezi actiune)

io am lucrat azi de la 6.
maine dela 8. asta daca nu ma dau afara pt magarii ce le-as fi facut:)

pusici, bag tiramisu.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

miri tiramisu zici mataluta .. ce pofta mi-e. dar, ma abtin. si asa am bagat zilele astea ca intr-un spital de urgenta.

deci zici ca e buna dracia aia, ok, o sa-i iau si eu lui bitzi cand se va face mare.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamarza

am facut asa sa vedem

paula mica

rodi e ok acum