Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza da, e foarte bine eva la kg ei si inaltime. nu mai ma plang .. azi e iar zi de cantar .. sa vedem

lala m-ai facut sa rad .. papa se duce in .. par. lasa ca andreiu e un scump si un frumos .. e un fotomodel dulcic foc.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

LalaD stai linistita in privinta greutatii ca e bine.
Eu alta problema am cu diametrul capului, zice pediatru ca e un pic cam mare si mi-a marit numarul picaturilor de vitamina D3,noi luam D3 natural ca nu ne prieste vigantolul cand ii dadeam vomita toata ziua.

...am mai pus ceva pozici
PS: daca are cineva vreun tabel cu valorile normale la diametrul capului please help

Mergi la inceput

rodica paula e o scumpaa frumoasa. si mami ei la fel.

daca vrei sa raspunzi cu quote, e un icon deasupra mesajului.

iar ptr pozute sa nu apara linuklul

[url= "" ]paula[/url]

fara spatii inainte si dupa ghilimele

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

cyn frumos foc octi mic. si seamana cu mamica lui, sa stii!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Si eu am priceput tare greu chestiile aste da asta e trebuie sa invatam daca vrei da-mi pe PM adresa ta de mess sa-ti explicquote]Originally posted by rodicamarza

daca ma imveti sa-ti raspund cu quote............. ca sunt incepatoare rau

RODICA fericita mami de BEBE PAULA GABRIELA

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by Ven

Rodica, si tu esti o mami frumoasa foc. Mai fetelor, ne-am adunat aici cele mai frumoase mamici si cei mai frumosi clopotei!
Da 'Reply with quote' la mesajul asta al meu si copiaza la semnatura ta ce am scris eu mai jos
Paula mea *
eram ocupata cu numaratul degetelor or fii toate
poze pici
*
iar mi-am pierdut suzeta aia offff
poze pici
*
numai ce am venit pe lume
poze paula mica
*
poze paula 009
poze paula mica
*
poze paula 005
poze paula mica
*
o mommy fericita
poze paula mica
*
ce bucurie de mogaldeata
poze paula mica
*
2 fete
poze paula mica

gata m-am prins multumesc de compliment

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

D_ZEU sa ne ocroteasca http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOq]paula mea poze[\url]

[url=

Mergi la inceput

Mai mult cu tati... toata lumea imi zice sa-mi mai fac unul daca vreu sa semene cu mine, in tot acest timp tacsu e tare mandru, oricum multumesc.[quote]Originally posted by Ellenuta

cyn frumos foc octi mic. si seamana cu mamica lui, sa stii!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

in caca lui marc este mucus la greu de ceva vreme, para nu mai e ca la inceput cu punctuletele ale mai deschise.nu face numai o data pe zi sau de 2 daca nu a mai facut cu o zi inainte.voua nu va fac bebei alaptati la san cu mucus?
iar trec printr-o repriza de scadere a lactatiei si iar ma mulg ca piticu asta al meu cand simte sanul gol nu papa.sper sa-mi revin ca m-am saturat zau de atatea fluctuatii ale laptelui ca imi vine sa renunt la alaptat(sper sa nu fiu fortata de lipsa laptelui sa o fac)
da beebelu ii pe primul loc asa ca trag de titzi cu pompa ca nebuna.
i-am dar ieri 2 biberoane cu lapte muls si aseara i-am dat san iar cand a vazut sanul a inceput sa rada si a papat din el cu pofta iar la sf a ras ca ii satul, deci cred ca o sa mi se rupa sufletul cand no sa mai am laptic. vai ma ia cu plans acum...

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Si Eva e tare scumpica ,si are data nasterii importanta pentru mine, mi-ar fi placut si Octi sa fie nascut pe 14.01( nu se putea ca aveam termenul pe 03.01), tot pe 14 era nascut bunicul meu care a tinut enorm la mine si eu la el dar care din pacate a decedat anul trecut pe 01.02.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

mai am am un bai mare aftele:de o luna tot apar cand in dreapta limbutei cand in stinga.am dat-o si cu glicerina si cu nistatin.ce sa mai incerc?

[url=

Mergi la inceput