Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by alina023

Cum nici o belea nu vine niciodata singura....mi s-a ars aspiratorul tocmai in seara asta cand Ana e mucioasa tare si sunt singura cu copiii. A avut niste muci la care a trebuit sa insist cu aspiratul si cum tin aspiratorul acoperit cu o patura ca sa atenuez zgomotul...s-a ars minunea. Ma rog la Doamne Doamne sa nu i se infunde nasucul peste noapte ca nu stiu ce ma fac...

Chiar...bebeii de la ce varsta incep sa invete sa respire pe gurita daca au nasul infundat? Mie mi se pare ca Ana pare sa respire si pe gurita...dar nu sunt sigura..

Mitsule, nu stiu ce sa zic...ti l-as fi dat pe al meu peste noapte...dar uite ca si Ana e cu muci si mi-e teama sa raman si fara asta si fara aspirator. Daca vrei...stii ca sunt aproape; vino sa-l iei sau trimite pe cineva sa il ia, fa-i aerosolii si mi-l dai inapoi tot in seara asta. Te ajuta asa?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

EU AM INCERCAT FARA ASPIRATOR AM LUAT DOAR TUBULETUL DE LA BATISTA BEBELUSULUI SI AM TRAS EU CU GURA! AM REUSIT SA SCOT F BINE MUCISORII SI BEBE O SI SUPORTAT MAI BINE DACA NO MAI AUZIT ASPIRATORUL...SPER SA AVETI O NOAPTE LINISTITA!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Moni, iti multumesc din suflet!!! Daca e sa se infunde fac si eu la fel. Doamne ajuta sa nu fie nevoie.

Ellenutz, esti tare suparata pe Bitzulina ta si iti inteleg frustrarea. Ana e maraita de cateva zile si nu tot timpul si eu tot simt ca e greu... Dar iti spun ceva: nu exista copii rai, mai ales copii mici. Bitzi a ta nu face asta din rautate, ca sa te supere pe tine. E maraici pentru ca isi doreste ceva ce nu primeste sau pentru ca o deranjeaza ceva. Poate foarte bine sa o supere gingiile sau chiar sa o mai doara burtica.
Hai mami, nu mai fii suparata pe minunea ta cea mica. Nu-i asa ca la cel mai mic zambet al ei uiti de suparare?
Pupam fetele dragi!

Miri scump, tu din ce motiv ai inceput serviciul? Era un job pe care ti-l doreai sau ai fost nevoita din alte motive? Oricum ar fi...incearca sa vezi jumatatea plina a paharului. Eu asta incerc sa fac. Ma gandesc ca o sa am ceva timp pentru mine (imi place mult sa sofez in afara Bucurestiului), ma gandesc ca o sa avem banuti si implicit nu ma mai zgarcesc iar la te miri ce mic moft, ma gandesc ca vor sta copiii la aer curat... Dezavantajele ...le banuiti voi..:(((

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buuun.. ne-am intors. Am fost la restaurant si am serbat-o pe buni (mama mea face o frumoasa varsta azi)dar bineinteles ca noi a trebuit sa plecam mai devreme pt ca domnisoara era obosita si maraita si cum pe ea o atrage tot si nu vrea sa piarda nimic (copil mai curios nu am vazut, seamana cu tasu ) nu putea sa adoarma acolo. Acasa cum am ajuns avea chef de joaca... parca nici nu plansese inainte. Ehh... mandra mea...

STANCUTZA multumesc mult, si asa este... Lulu inseamna in araba perla de unde si Lulua. Sotul meu i-a ales numele si mi-a placut... e mica noastra perlutza pretioasa.

NATALIA eu una nu i-as da dar m-a terminat nedormitul ei. Am incercat faza cu trezitul ei sa mai manance, merge o data, de doua ori... dupa incepe sa planga si nu te mai intelegi deloc cu ea si adoarme greu. Ehhh.. o sa trecem noi si peste asta.

ELENUTA sa stii ca si doctorul cand a cantarit-o a crezut initial ca s-a gresit la nastere greutatea ei. Dupa ma certa ca de ce ii dau asa mult lapte... de parca eu as putea sa o opresc. Mititica la inceput aveam impresia ca o sa imi manance si sanii nu numai laptele.. acum nu mai e asa, off ce vremuri. Tin minte ca imi spunea doctorul sa nu ii dau mai mult de 100 de ml de lapte si incercasem cum a spus el... dar te puteai intelege cu ea?!?! Acum alerg cu sanul dupa ea... trage ce trage, mai aude vreun zgomot imediat sa vada ea ce e... nici nu se mai discuta sa ma uit la televizor sau sa vb cu cineva in timp ce o alaptez ca imediat trage de san sa vada ce si cum, de parca ar fi cu prelungitor.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hey zuzici.

V-am citit cam pe sarite, n-am apucat sa vad pozici deloc, doar pe-ale lui Nour..si-ale frumoasei si delicatei lady Luluah.

Eu sunt cu alintatul meu.Toata ziua ne jucam, strambam, vorbim, gangurim,papam, dormim (intr-un final).
Iar cand AJ nu ma solicita 100%, atunci ma grabesc sa spal un vas, o rufa, sa dau cu aspirator, sa mai pun neshte chestii pe ici pe colo, caci inca mai am "nimicuri" prin ceva cutii.

M-a mancat in fundulet si, am deschis gura, invitand pe madam preoteasa cu popa la noi intr-o zi (mi-era jena ca tot batea apropouri ca... ce frumos e la noi si ca, intr-o zi o sa vina in vizita)... si ea s-a oferit fain frumos s-o aduca si pe Angela cu al ei pitic si cu sot... ha ha... asa ca, pe Sambata viitoare ma astept sa stau in fundul a 5 persoane, plus AJ-ul meu drag.

Inainte de asta insa, trebuie sa-mi fac casa bec, daca mai vreau sa calc pragul Bisericii...otherwise.... ma va stii toata lumea care vine la slujba ca n-am curat in casa.

In alta ordine de idei.... bebelu meu a devenit un greoi. Sincer va spun ca, mi-e frica virgula ca-ntr-o buna zi am sa-l scap din brate.
De curioasa, l-am suit acum doua zile pe cantar (stiti, cantar normal,urcat tati singur, apoi cu el, facut diferenta) si ne-a dat o valoare de...7,100 kg. Acum 2 saptamani, cand am mers cu el la doctor, avea 6,300. E posibil sa fi luat 800 g in 14 zile????

Sunt supi un pic... Am o gramada de poze cu AJ, si al meu sot (n-am sa zic nimic rau de el azi, ca doar e Father's Day) n-a reusit sa le descarce sa mi le puna pe calculator, ca mai apoi sa pot si eu sa le pun pe site. AJ-ul meu n-are nici o pozica pe site..la 3 lunite... si, uite cum, saptamana urmatoare face 4 lunite.

Noi ne pregatim intens... cu chestii around the house.... ca sa putem pleca in marea adventura, crossing the US... pana sus in NJ.
Sper ca Dumnezeu sa ne fie alaturi si sa vegheze asupra noastra,caci am ceva emotii.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.

Mitsu, imi pare rau sa aud ca bebe C e blnavior. Pup dulcic si sper sa treaca repede.

Pupam toti clopoteii si ii gadilam pe la bulanele, ca sa ii facem sa rada ,scumpii nostri dragi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

alina023 este biberon de la nok cu antistropitor, sau cu supapa ii zic eu, pentru ca nici al meu copil nu accepta biberon da asta chiar ii place costa 20 de lei si este la careffour am vazut miercuri in succeava.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

CYNTHIA de care zici?!?! Eu sunt disperata ca a mea fata nu ia nici un biberon, am incercat nspee mii... nimic. Prefera sa planga de foame decat sa bea de la bibe.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Honey, daca AJ are cat zici tu, a crescut foarte bine! Eventual sa verifici si cu tine pe cantar, cu si fara el. Asa cred ca ar fi mai mica probabilitatea de eroare.

Mi-ai amintit de Father's Day... si i-am trimis repede sotului meu un e-card, ca din partea Sofiei, cu un text dragut :-)) sper sa-i placa, el e la calculatorul lui acum dar inca nu si-a citit mailul hihihi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

stancutza, nemary, va multumesc mult, fetelor, dar... Maine dimineata ii cumpar si medicamentele si aparatul si ... sper sa fie ok... Macar sa trecem cu bine de seara asta... Acum, de cand stiu ce are, imi dau seama cat de grav e si ma uit la el ca la un pahar de cristal, fragil si sensibil si nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede timpul pana maine dimineata sa ii fac aerosolii aia amarati! Uf, ce complicat e sa fii racit cand esti bebe!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alina, sorry, abia acum am vazut postarea ta, cand am dat refresh, nu i-am cumparat inca medicamentele ca nu stiam de care sa iau, asa ca nu as avea cu ce sa il aerosolicesc, ramane pe maine... Oricum fac noapte alba, ca invat, asa ca il pazesc... La cazul fatal, bagam batista bebelusului si apoi tinut doar la verticala, aia e!

Honey,

I-am luat azi Libero d'aia pentru copii care merg, no.5, de la 10 la 14k, sa vedem cum se comporta... Imi place ca sunt pe elastic si la burtica, arata exact ca niste chilotei, si se rup dupa utilizare, nu stiu daca asa sunt toti, sau numai astia... Va spun si voua ce a iesit.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nour si a mea e la fel .. cum aude un zgomot cum se smulge de la tzitzi si incearca sa vada ea care e sursa .. e ca un girofar. nu-i scapa nimic.

pentru mamica ta!

alina da .. si eu m-am gandit la fel dar ce anume vrea, ce anume o deranjeaza?? cateodata am impresia ca sunt cea mai nepriceputa mama din lume .. nu pot sa-mi dau seama ce vrea sau de ce maraie.

stancutza pai haideti sa mai organizam o intalnire. cine se baga??? cat despre eva maraita .. are si ea momentele ei bune cand imi vine s-o pap toata de dulce ce e.

honey hai ca te-ai aranjat .. iti tin pumnii sa iasa bine vizita.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

mitsu tin pumnii sa-i fie bine pitikului.

bitzi a mea se intoarce pe butika in somn dar cred ca nu stie sa doarma pe burta si se trezeste plangand .. in plus, patutul e cam stramt si uneori, cand se intoarce pe burtik, ramne lipita de zabrele si iar plange .. e disperata sa se intoarca DAR .. se intoarce pe burta numai din partea dreapta .. de pe stanga nu poate .. o fi normal??

eu ma bag la nani caci mi-e cam somn .. si sunt si cam indispusa .. nu stiu ce naiba am.

va pupacesc

noapteeee bunaaaaaaaa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput