Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta, draga, cum te mai inteleg.Cu partea cu fugitul in lume si cu... neimplicarea sotului.
La noi s-au mai ameliorat lucrurile. Poate am mai lasat si eu din pretentiile mele, poate si ca a inceput el sa se arate mai interesat sau poate... ca AJ doar a crescut si.. nu mai e atat de obositor ca la inceput?? Nu stiu.

Oricum, foarte suparator ce-a zis socrela. De ce nu v-ati asezat la masa si sa discutati???S-o intrebi clar, cine o enerveaza si de ce?
Sa-i spui apoi si tu ce si cum, ce te deranjeaza si enerveaza si pe tine.

Hey, vezi cum fugi...poate ajungi aici...hehe... Mai am si eu cu cine schimba o vorba.
Pupici.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

andreea partea nashpa e ca stam in acelasi bloc, la acelasi etaj .. apartamentele fata in fata .. i-am cumparat special apartament ca sa fie aproape de noi sa ne ajute .. ne ajuta, face mai tot in casa dar scoate niste perle din astea de-mi vine nu stiu ce sa-i zic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ufff fetelor .. a reusit socrella sa-mi strice seara .. dupa ce ca le am eu pe ale mele, ma enerveaza si sotul care e intr-un total dezinteres .. bitzi ma maraie si ma vrea tot timpul .. cred ca ajung la balamuc .. pe bune, as pleca in lume sa nu mai vad pe niciunul .. nici pe fii-mea ..

azi la pranz a plecat sa-si ia analizele .. toata ziua nu a dat niciun semn, a aparut la baita .. cu botul lung cat china. nu a scos niciun cuvant .. am luat-o eu la intrebari cum au iesit analizele .. si ea cu juma de gura "nu bine" .. de ce, zic eu .. ea: mi-a gasit putin colesterol, reumatism si tensiune mare .. mi s-a urcat sangele la cap! am intrebat-o daca i-a spus docotorului ca-si ia medicametele din an in paste, ca toare sare pana la loc comanda, ca bea ness si cafea pana la loc comanda .. NUUU .. nu i-a spus .. dupa care zice ... pot sa iau medicamente cu pumnul, daca ma enervez in fiecare zi ... mi-au venit spumele .... DE CE? ea sta cu noi toata ziua ... deci cine o enerveaza ... ghiciti ... eva cred ca nu .. atunci eu ... acum chiar ca mi-au venit spumele .. o sa-i spun ca nu se mai streseze cu nimic ptr noi .. voi cauta o tanti sa ne faca curat .. mancare voi face asa ceva usor .. si calcat .. numai camasi si hainute lui bitzi ... si sa stea in puii mei la locul ei sa nu mai spuna chestii din astea ..

oricum i-am spus-o si eu .. ca nu se moare din astea. am intrebat-o daca a baut apa si a mancat azi si a spus ca nu .... si am intrebat-o .. cum dracului sa nu fiti lesinata daca nu ati mancat si baut apa???

am niste draci ..

pe de alta parte, sotu pleaca dimi si vine noaptea ... sta maxim 5 minute pe zi cu asta mica .. e adevarat ca e ocupat tare cu un business pe care vrea sa-l deschida peste 2-3 luni dar ..

EU VREAU SA FUG IN LUME!!! MAI VINE CINEVA??

Mai Ellenuta, sa treaca, eu zic ca nu merita sa te enervezi asa tare pe socrella. De obicei asa sunt persoanele de varsta a treia, o fac pe victimele si le place sa atraga atentia asupra lor, sa le compatimesti etc. Ia-o si tu ca atare si nu-i acorda asa multa atentie. Sau, gandeste-te ca e pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru ajutorul pe care vi-l da... eu tare as avea nevoie de un ajutor zilnic, dar nu-l am...

In ceea ce priveste lipsa lui tati de acasa, iar e vorba de faptul ca in viata totul vine cu un pret - sau un sacrificiu daca vrei: o sa aveti afacerea visata, dar timpul lui pentru voi e limitat... dar te inteleg ca te enervezi si l-ai vrea mai mult acasa, uite fac o gluma proasta si zic ca in loc de tati o ai pe maica-sa!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Ellenuta incearca sa te linistesti sa nu pierzi lapticul, eu cred ca tot din cauza oboselii si a unor probleme am pierdut lapticul, eu sunt singura nu are cine sa ma ajute si cand era bebe micut micut , sotul meu vedea destul de tarziu acasa din cauza unor probleme pe care le avea si s-au adunat si la mine .

sa treaca supararea

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mai, eu pe socrela mea o respect si-o iubesc mai ceva ca pe mama.
E o femeie extraordinara, mignona si pusa pe shotii.Si are doar 80 de ani jumate.

Abia astept sa mergem la ea, la sfarsitul lunii.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andreea facand analiza de urina poti afla.

Elenutza eu am stat cu soacra in casa si nu am rezistat decat 4luni,faceam tot in casa inca nu aveam copil si niciodata nu era multumita asa ca te inteleg.

Apropo de e-coli am o prietena care are un baietel de 1.4ani si de la 4 luni ii tot iesea la analize brontozaurul ii dadea antibiotic iar aparea si tot asa vreo juma de an pana cand a descoperit ca era de la fimoza cum i-a rezolvat problema cu fimoza nici urma de brontozaur nemernic.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Ellenuta,pentru mine esti o eroina!Eu nu as fi putut sa stau cu soacra asa de aproape de mineOricum ,din ce povestesti,te ajuta destul de mult .Las-o in pace nu te mai enerva din cauza ei ca e si ea batrana.Cele mai importante sunteti tu si Eva

Mergi la inceput

honey am intrebat-o de vreo 5 ori cine o enerveaza .. a tacut malc .. i-am spus ca are aceeasi boala ca si fii-su .. si razvan face la fel .. cand il intreb ceva ce nu-i convine tace din gura, nu spune nimic .. nici da nici ba nici lasa-ma in pace ... si io mor de nervi ...

stancutza sa stii ca si eu rad pe faza asta si i-am spus sotului ca bitzi o sa-i spuna tati lui soacra-mea .. pe bune, ea il inlocuieste pe fii-su .. ce nu face el, face ea, ii tine locul cald, ca sa spun asa .. dar nu e ok. mi-e tare dor de hoinarelile noastre, de chefurile cu prietenii, de plimbarile noastre, de cum eram noi inainte ... inteleg ca "a zburat puiu cu ata" .. dar nici chiar asa .. programul zilnic arata asa (cu foarte mici variatuni) 8 baut cafea cu soacra 10 mancat cu soacra 12 iesit in parc cu bitzi si soacra 17 intors din parc, trecut pe la magazin 18 mancat cu soacra 21 baita lui bitzi cu soacra .... a doua zi de la capat .. foarte rar msi ajunge si tati la masa la 18 ..

carmen

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

zuzici

ma duc sa ma bag in pat .. multumesc pentru sustinere!! imi sunteti tare tare dragi, sa stiti!!!

pentru voi

noapte bunaaaaaaaaaaaaaaa

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Miki Baby La multi ani inainte de casnicie si frumosi si cu fericire multa.
Si noi maine sarbatorim 3 ani, vedem cum putem sa sarbatorim si noi, sper sa poate sta mami cu ist mic,sa putem merge si noi undeva.
Va las acum, noapte linistita tuturor.Pup pe toate ca-mi sunteti tare dragi.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV

Mergi la inceput