Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor... sa mai zic si despre noi.

In afara momentelor cand, imi vine sa fug de-acasa (thank God that is not too often) mie chiar imi place ca AJ are nevoie de mine.

Nici nu stiu cum sa astern gandurile si simtamintele pe hartie, astfel incat sa transmit exact starea mea.

N-am crezut vreodata ca e posibil sa iubesti cu atata intensitate. N-am crezut ca e posibil sa bushesti in plans asa, din orice. Si nu, nu sunt hormoni.Cel putin, imi place sa cred ca nu e vorba despre ei.

Fetelor... imi alin scumpetea cu cuvinte gen:Viermisor, Gandacel, Miorlaila, Catelus,Maimutica....in functie de ce anume face el.
E Viermisor cand.,.. e infometat , eu incerc sa-l pun la san, iar el se misca din toate incheieturile...de mi-e teama ca nu cumva sa-l scap pe jos.
E Catelus cand, in sfarsit am descoperit sanul si l-am adus cu capushorul cumva pe traiectorie, astfel ca... in momentul 2 se repede asupra sfarcului exact ca un catel asupra unui os.
Orice apelative as folosi...sunt spuse cu drag si... cu multa dragoste in suflet.

Mi-e drag de el de nu mai pot, cand... schimbam Pampersul si el, ca un baietel cuminte isi ridica funduletul, ca si cand... vrea sa ma ajute.
Apoi, scapat de <murdareala> imi tranteste cate-un zambet sau 2-3 hohote de ras.

Il iubesc cand, in patul mare fiind, ne uitam unul in ochii celuilalt si vorbim, gangurim, radem, ne prostim.

Sunt mandra ca un paun, cand mergem la cumparaturi si... la 2-3 pasi se mai agseste cineva sa-si bage nasul si sa se uite la el, sa-l admire si sa-mi spuna ce baiat handsome i have.

Tati spune ca .. "he's too smart for his own good".

Mi-e teama ca am un mic geniu in patutul din camera de turta dulce, la care am robotit cu drag, pe cand el era in burtica lui mami.

Fetelor.... are doar 3 lunite jumatate. Ma gandesc in urma, la nici doua lunite el si-a spus numele, stalcit, ce-i drept...dar l-a zis...si de-atunci mereu.."Anduuu" "Anggguuu" "Ndruuuu".

Acum, la varsta lui, apuca jucarele,le cauta cu privirea si le vrea, intinde manuta spre ele, isi roade pumnisorii cu o frenezie extraordinara..iar cand incerc sa ii scot manuta din gurita si i-o tin fixa la ceva distanta, nici o problema nu-i....caci isi indreapta capul spre manuta.
Lately, il tin de subsuori, cu fata lui la nivelul fetei mele si...discut serios cu el. Iar el isi sprijina picioarele pe burta mea (care e destul de mare) si apoi, stangul, dreptul,stangul,dreptul..pana imi ajunge la gat. Merge... cunoaste cum sa faca pasi... ma uimeste.

Sunt extrem de multe alte maruntisuri care se petrec zi de zi .... chestii noi, lucruri facute pentru prima data, lucruri pe care le exersam , si...fiecare moment mi se pare magnific.

Imi place sa stau culcata langa el pe pat.... si sa ne privim in ochi... sa folosim acel limbaj magic dintre mama si copil, de parca am cunoaste secretele Universului.

Suntem niste fericite, fetelor.Each and one of us. Pentru ca suntem MAME.Si pentru ca ne este permis/dat sa traim niste simtaminte la superlativ.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by veronicka

fetelor va rog sa ma ajutati!!!!!va citesc si eu asa printre rabduri cand am vreme intre un invatat ca sunt in sesiune si un alaptat, facut de mancare, plimbat ceva dar cand am probl apelez la voi si de cele mai mute ori mi-ati raspuns
acum am o probl:fiul meu are 3 luni jumate si de vre-o sapt nu mai vrea sa manance treaz asa ca ii dau sa manance in somn cand papa destul de bine. recunosc ca i-am mai dat biberonul de disperare ca nu mananca dar cu lapticul meu. acum amia nou nu vrea nici sa stea intors catre san, ce sa mai zic sa manance, mai nou mai papa cate un pic dar numai eu deasupra lui ca nu vrea sa stea intors catre titica. ce sa fac? il las cate 5 ore si abia papa ajutor!!!!! ca nu vreau sa renunt la alaptat. in ultimele saot a pus 250 g

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Exact asa mi s-a intamplat si mie! Am fost si la doctor, la analize..n-a iesit nimic..Saara era sanatoasa! Eu am alaptat-o si ziua semiadormita, sau ii puneam suzeta in gura, se mai linistea si apoi ii puneam sanul si sugea. Tot ziua poti sa-l alaptezi intr-o camera mai intunecata. Explicatia e ca la varsata asta devin foarte curiosi si vor s avada ce se intampla si nu se mai concentreaza sa suga. La noi a durat vreo cateva saptamani bune. Bafta multa1

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ufff fetelor .. a reusit socrella sa-mi strice seara .. dupa ce ca le am eu pe ale mele, ma enerveaza si sotul care e intr-un total dezinteres .. bitzi ma maraie si ma vrea tot timpul .. cred ca ajung la balamuc .. pe bune, as pleca in lume sa nu mai vad pe niciunul .. nici pe fii-mea ..

azi la pranz a plecat sa-si ia analizele .. toata ziua nu a dat niciun semn, a aparut la baita .. cu botul lung cat china. nu a scos niciun cuvant .. am luat-o eu la intrebari cum au iesit analizele .. si ea cu juma de gura "nu bine" .. de ce, zic eu .. ea: mi-a gasit putin colesterol, reumatism si tensiune mare .. mi s-a urcat sangele la cap! am intrebat-o daca i-a spus docotorului ca-si ia medicametele din an in paste, ca toare sare pana la loc comanda, ca bea ness si cafea pana la loc comanda .. NUUU .. nu i-a spus .. dupa care zice ... pot sa iau medicamente cu pumnul, daca ma enervez in fiecare zi ... mi-au venit spumele .... DE CE? ea sta cu noi toata ziua ... deci cine o enerveaza ... ghiciti ... eva cred ca nu .. atunci eu ... acum chiar ca mi-au venit spumele .. o sa-i spun ca nu se mai streseze cu nimic ptr noi .. voi cauta o tanti sa ne faca curat .. mancare voi face asa ceva usor .. si calcat .. numai camasi si hainute lui bitzi ... si sa stea in puii mei la locul ei sa nu mai spuna chestii din astea ..

oricum i-am spus-o si eu .. ca nu se moare din astea. am intrebat-o daca a baut apa si a mancat azi si a spus ca nu .... si am intrebat-o .. cum dracului sa nu fiti lesinata daca nu ati mancat si baut apa???

am niste draci ..

pe de alta parte, sotu pleaca dimi si vine noaptea ... sta maxim 5 minute pe zi cu asta mica .. e adevarat ca e ocupat tare cu un business pe care vrea sa-l deschida peste 2-3 luni dar ..

EU VREAU SA FUG IN LUME!!! MAI VINE CINEVA??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Honey, multumim! Am niste emotii pentru maine...
Si Saara spune Aguu, acuu, Nguu. Cred ca sunt sunetele pe care le spun copiii in general. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu cred ca si-a spus numele, oricat de geniu ar fi. Dar poate mai tarziu ne demonstreaza AJ contrariul:) Micul Einstein:)

Te pup!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

si eu am o fetita din decembrie paula gabriela e nascuta pe 26 cu 2700kg si acum are 6200kg.e f putin? ca e primul bebel si nu prea ma pricep. doc. spune ca e ok dar nu prea mai am incredere in dr.mai avem o problema; nu vrem papa cu lingurita.........de fapt nici o papa solida.bea ceai suc de mar si morcov supa de legume dar toate lichide si din bibe.voi ce le dati la bebeii vostrii? am uitat sa ma prezint:rodica ma numesc si am 32 ani si aveti niste bebei super haiosi si frumosi .sa va traiasca

Rodica bine ai venit!
Trebuie sa scrii repede 10 mesaje, ca sunt moderate si apar mai tarziu si nu iti raspund fetele in timp real.
IO cred ca fetita ta e ok ca greutate.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Offffff Ellenuta te inteleg perfect si eu vreau sa fug in lume cu tine.

Cunosc modelul asta de soacra, dupa ce ca ne vedem din an in paste , nu stie decat sa se vaiete, ca are tensiune si glicemie mare, dar mananca paine si nu mai stiu ce pt ca "nu pot sa renunt asa dintr-o data", ma rog asta e eu una nu o mai bag in seama, vb singura cand imi povesteste ceva , ca eu nici nu o mai aud.

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miki , uite aici:

http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=Talking.flv

Posibil sa fie si asa cum zici tu. Hehe... scumpeii nostri dragi.
Pe mine oricum ma uimeste cu ce face in fiecare zi , si cu fiece gest nou.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am revenit si noi.Multumim ca ati avut timp sa va uitati la poze si ne-ati spus cuvinte de lauda.
Dupa cumva spuneam, am fost la d-na doctor si ne-am cantarit: 5.900gr, 63 de cm, CF 42cm. Doctora zice ca nu e cazul inca sa ii dau altceva inafara de sucuri.Mi-a recomandat sa ii dau visine pt ca sunt foarte bune pt ei si cirese si sa ii pun un picut de lamaie in apa sau in ceai. Cam de pe la 5 luni jumate sa incep usor cu supa de legume si apoi la 6 luni cand mergem iar la ea ne vom vb despre diversificare.
A zis ca deocamdata ii ajunge laptele meu pt ca se dezvolta foarte bine si nu are nevoie de altceva.Ne-a tinut vreo 40 de min si ne-a tot explicat ce si cum sa facem.

Honey cred ca ai vb in numele tuturor, nu puteam sa explic mai bine decat tine ce experienta minunata traim.
Mitsu offf, sper sa treceti cu bine peste infectia aia. Dar poate ca nu e,asa sa fie.
Stoisor imi pare rau de sperietura, sper sa nu se mai repete. sa treaca
Angi ce nu-i place morcovu!!! si razvi se stramba exact asa. ee da cu supica e altceva.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Offffff Ellenuta te inteleg perfect si eu vreau sa fug in lume cu tine

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

da ..

io m-am saturat .. cred ca din cauzele astea mi-a scazut si lapticul .. si ii dau cu ignore sotului, abia schimb 2 cuvinte cu el dar vad ca e fericit .. nu-l intereseaza .. chiar imi da de gandit atiudinea lui .. si sunt obosita .. pe bune, nu mai pot lupta cu toate ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Buna seara zuzici dragi!

Vin si eu sa ma plang in seara asta..vad ca toate avem cate o problema in seara asta.Am incercat sa-i dau cereale .I-am luat de la Humana cu mar cu o tetina mai larga.A mancat vre0 70 ml si apoi ainceput sa urle ca din gura de sarpe si nu a mai vrut .Nu stiu de ce.Sunt foarte dezamagita pentru ca cereale i-am dat ca sa nu se mai trezeasca din 2 in 2 ore ca m-a terminat.Am vazut ca mai sunt zuzici terminate din cauza acestui program din 2 in 2 ore noaptea.Ma rog...mai incerc maince cu cerealele.

Ellenuta, te mai enerva cu soacra.Sunt convinsa ca "she means well",dar soacrele astea au un dar sa ne enerveze orice ar face.Incearca sa o chemi mai rar la tine si atunci poate prezenat ei nu ti sae va mai parea un cosmar.Eu asa fac,ma autoseugestionez ca e femeie buna ,ca ce am eu cu ea etc dar intr-un final tot ajunge sa ma enerveze la maxim si iar nu mai vine pe la mine vreo 2 saptamani...Asta e...

Honey,ca bine zici!Si eu simt la fel p[entru papuselul meu.Nu credeam ca pot sa existe astfel de sentimente intense.Dupa ce l-am iubit pe taica-su ca o nebuna de 13 ani,credeam ca mai mult de atat nu pot iubi...dar iata ca se poate..Asa este ,suntem mame si trebuie sa fim cele mai fericite femei din lume si sa ne bucuram de fiecare moment alaturi de copiii nostri.

Mitsu,iarta-mi ignoranta dar cum se manifesta acest E. Coli?Eu cateodata ma gandesc ca poate copilul meu are ceva si eu nu-mi dau seama.Cum se fac analizele?

Stoisor,nu-ti mai reprosa atatea!Ne asteapta un sir de astfel de intamplari banuiesc.Nu trebuie sa te invinovatesti atat.Esti o mama extraordinara chiar si pentru faptul ca iti faci atatea probleme

Cred ca mai aveam de scris cate ceva.Revin daca imi aduc aminte

Mergi la inceput