Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
cati_magureanu spune:
..cateodata (vorba lui Honey: Thanks God not so often) parca-mi vine si mie sa ma agat de mana ta si sa fug cu tine, Ellenuto!..Mai ales in perioadele cand nu vrea sa manance...
Cand zic si eu ca gata, isi revine, ca incepe sa pape cantitati spre cele pe care le manca inainte..jap!!! ma plesneste cu cate o zi, doua, trei cand abia numaram 600 ml...si asta ca-i dau de 5 ori pe zi
Honey, frumos ti-ai exprimat sentimentele..
Sa va zic o faza...am inceput sa ne exprimam sensibilitatile..I-am cantat zilele trecute cantecelul ala a lui Boney M (Rivers of babylon) si a inceput, mai fetelor, sa puna buzita si sa planga..se uita cu ochisorii in lacrimi si cu buzita pusa la mine parca rugandu-ma sa incetez...
Booon..zic..e coincidenta...
Mergem duminica la biserica si este un nene acolo care canta foarte frumos...pana sa cante nenea toate bune..nimic special..incepe nenea sa cante...odata il vad pe bebe ca pune buzita si incepe sa planga..Eu si sotu' ne-am uitat unul la altul si am pufnit in ras..caci stiam deja de ce...A iesit sotu' cu el afara ca nu era chip sa se mai linisteasca..s-a intors cand a terminat nenea de cantat..Asa ca, mai feteleor, am un bebe sensibil la frumos! ce sa mai!
Apropo de cantecele..am descoperit pe net (cautand cantecelul cu alfabetul in engleza) site-ul British Council unde este sectiunea learning english for kids, cu o gramada de cantecele dragute, animate cu muzica si cu versuri..Eu i-am cantat deja cateva lu BBM si i-a placut tare mult! Ma refer in special la fetele care au cpoiluti mai maricei (2,3,4,5 anisori) care vor sa invete engleza si cantecele in engleza...sunt multe chestii dragute acolo.
www.britishcouncil.org/kids-songs-little-kids.htm
Mie mi-a placut mult: "The busy buzz song", "The leaves on the trees", "I've got a robot" ..
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
Ellenuta spune:
neata zuzici,
haideti la o aburinda .. eu mi-am preparat ceaiul ptr lactatie, dar si cafeaua si acum o savurez aici, cu voi .. socrela nu a aparut .. azi cred ca zace .. in fine
ramona LA MULTI MULTI ANI FERICITI! Sa fiti sanatosi, bucurosi, norocosi, voiosi si sa va bucurati de pitikul vostru, cea mai mare si importanta realizare a voastra!
miki cu intarziere LA MULTI ANI! Sa dea Doamne Doamne sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti alaturi de Sara!
cati a mea ma dispera cu mesele ... 8-9 pe zi. nu i-am facut proba suptului ... cred ca si lapticul e tot mai putin si saraca cauta sa pape mai des. sa stii ca i-am cantat si eu rivers of babylon si i-a placut .. a luat-o somnul ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
MARIUCA
DAVIDUTZU ALEXUTZU
DAVID
DARIUTZA
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, CLOPOTEILOR! SA FITI SANATOSI, NOROCOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Buna dimineata!
Stoisor, ufff, ce sperietura! acum ca a trecut, trebuie neaparat sa o iei de la capat cu lingurita. sa nu te descurajezi!
Mitsu, bietul Conrad! cum se poate sa ia e-coli? de unde? neaparat sa repeti analiza, poate totusi e gresita.
Rodica, bine ai venit. si eu sint de parare ca e bine cu greutatea bebelinei tale.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Miutza spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur sa va recitesc. Cu greu apuc sa intru nu pt ca nu mi-ar fi dor de voi dar am fost tare busy (nu Maya ma tine asa ocupata, draga de ea e incredibil de cuminte) dar de acum voi avea timp mai mult.
Noi am inceput diversificarea cu piure de banana. in primele doua zile, mai mult a scos din gurita, evident, pt ca nu stia cum sa impinga bananutza spre gat insa din a treia zi a mancat cate o banana intreaga! oare e prea mult? nu din aia gigantica, ci din aia mai mica. oricum, clar ii inlocuieste o masa, mai papa doar dupa 3 ore.
Maya are deja 7,200 kg la 4 luni si jumatate si de aceea nu voi introduce fainos. Dr mi-a zis sa nu-i dau suc de mar pt ca nu stim in ce conditii au fost depozitate merele si sa-l fierb sau sa-l coc si sa-i dau piure. am papat si supa de legume (strecurata), nu se omoara dupa ea dar o accepta.
cam astea-s noutatile. e f vesela in continuare si cuminte (nu stiu daca v-am spus dar nu e invatata in brate si sta in patut sau pe canapea sau in carut si daca suntem in camera cu ea e super fericita, daca nu, isi gaseste singura modalitati de distractie...vorbeste cu printesele de pe perete, se joaca cu ce ii atarna de la carusel, chiuie, rade, da din picioare etc. sper sa fie asa self-sufficient si descurcareata si cand va fi mare hihihi. din pacate uneori am mustrari de constiinta ca nu petrec mai mult timp cu ea insa nu ne ajuta absolut nimeni. Dar am mare noroc ca impartim sarcinile eu si sotul meu si ne ocupam pe rand de ea si de casa.
Mitsu, nici nu stii ce rau imi pare de bebe Conrad, dragul de el, asa mic si scump si cu asa brontozaur nesuferit uffffffff sper sa scapati repede de el. sau poate nici nu are, mai bine repeti analiza daca nu e complicat.
Angie, Pupi e un scump cu morcovelul la gurita hihi e tot delicios, cum a fost de la nastere! some things never change
Ellenuta, aiurea faza cu soacra grrrr soacra mea sta departe, la Tg Mures. tocmai a fost la noi s-o cunoasca pe Maya. si, asa cum ne asteptam, a inceput sa-si dea cu parerea, nu din rea vointa ci pt ca asa le vine unora... zicea sa-i dam o coaja uscata de paine s-o roada cand o vor durea gingiile de la dintisori, de ex, si multe alte aberatii pe seama carora rad cu sotul meu de nu se poate! problema e ca sotul tau nu poate sta cu voi mai mult, asta sigur te-ar ajuta sa treci mai usor peste fazele ei... sper sa se rezolve curand problema sa nu mai fii stresata.
va pupam cu drag!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Miutza spune:
Honey, tare frumos ai scris tu despre ceea ce simtim toate de fapt... iar AJ e tare scump cum te imita el "AAA..AAAduu.." hihi. si Maya parca vrea sa vorbeasca cu noi si mamicile cu experienta zic ca va vorbi devreme...eh! povesti, cine stie ce va fi...oricum, sunt tare scumpi cum incearca ei sa comunice... Maya se opreste cand papa bananutza si se incrunta si-mi zice ceva pe limba ei de parca mi-ar zice "wow ce bun e!" si face si mmmm si fac si eu mmmmmm si ea iar mmm aaa, da, si cand e suparata ca are pamperashul ud sau vrea sa doarma de ex, zice maaaam..aaa si noi ne bucuram, evident, chiar daca stim ca din intamplare ii iese "mama" tu vorbesti cu AJ si-n engleza si-n romana, am observat. bravo :)))
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Ellenuta spune:
miutza ce printesica frumoasa ai tu acolo. si ce bine ca e cuminte si isi face jucarele singurica .. pe aici ne chinuim cu bebei invatati in brate si care se joaca numai cu spectatori. asa i-am invatat ce sa le mai facem acum.
pupici
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Elenuta, a aparut socrela, sau ai apucat sa-ti bei cafeaua in liniste? si a mea sta la doua blocuri de mine, insa eu nu sint foarte "prietenoasa" cu ea, asa ca ne viziteaza rar. mai mult ne vedem in parc, daca reuseste sa ne "prinda" pe afara.
e f frustrata ca nu o las sa-l ia in brate pe stefan si cum apare cineva pe linga noi incepe sa vorbeasca cu bebe "nu vii la buni? nu te lasa mama la buni in brate? vai, ce te dor spatele de la atita stat in carucior!" etc. ideea e ca nu percutez deloc, spre amuzamentul celor cu care ne intilnim...hihihi..desi uneori ma enervez la culme.
Aaaa, si sa va zic faza: de cite ori ma intreaba cu cine seamana stefan ii zic ca vreau sa semene cu taica-su la fata si cu mine la caracter...si m-a intrebat: "cum, asa rau sa fie?" vaca!!!!
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
anca da, am baut-o in liniste. a aparut acu 15' cu o falca in cer si una in pamant .. chiar nu am chef de discutii cu ea. o sa-i spun sa se duca sa stea linistita .. sa nu o mai enervam .. ca ii creste tensiunea. nici cafea nu a vrut .. inteleg frate ca ii este rau daca ea ia medicamentele dupa ureche .. cand ii suna ei ..
cat desprte luatul in brate .. nu apuca sa faca car asta mica ca gata e la ea s-o ia in brate. vreau sa incep dresajul .. si cu bitzi si cu ea. cum spunea monica doc ... cand plange nu o iau in brate, vorbesc cu ea dar nu o iau. cand se linisteste si e cuminte o iau .. sper sa mearga ..si sa invete ca plansul nu e o arma ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Miki, Ramona, felicitari pentru aniversari!!!!! MUlti ani fericiti impreuna!!!!
Povestea Nasterii