Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
darene spune:
Buna dimineata zuzici!
Va mai amintiti de noi?
Ne-am intors din Egipt de pe 1 dar nu prea am avut timp sa intru pe forum pentru ca ,Khalid s-a facut si mai alintat si nu ma mai lasa sa fac aproape nimic.Incerc sa-l dezvat si parca parca...
Acum maraie in carucior langa mine iar eu am o durere de cap !
Vin direct cu o intrebare: Inseamna ceva rau daca are mai multa pielicica la subratul drept?Azi am observat.Alaltaieri am fost la pediatru,of of.Are si o cuta in plus in fata la piciorul drept si una jos la glezna tot la dreptul (fata de stangul).Aia de sus i-am aratat-o si ne-a dat sa facem ultrasound si am facut - e totul in regula.Bebicii vostrii sunt perfect simetrici?
Pup.
Poze Khalid
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
anca.b spune:
Elena, neaparat cu dresajul ala!!!! Eu l-am facut de la inceput. am si noroc cu stefan care e un cuminte de obicei si nu se prea miriie. nici mama nici soacra nu au voie sa-l ia in brate decit daca isi cer voie de la mine.
daca le-ai vedea, sint ca doi copii care isi cer voie sa se joace cu jucaria favorita. si chiar daca ele considera ca sint rea...prefer asa decit sa-mi scuture copilul pe toate partile, sa-l agite si sa plece acasa, sa mi-l lase mie sa-l linistesc.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
Buna dimineata!Despre soacre am si eu multe de zis.A mea e un fenomen dar am inteles ca cea mai buna solutie e ignorarea.Am noroc de faptul ca stam foarte departe de ea.Eu nu am nici un fel de raport cu ea si nu voi avea niciodata.O vizitez o data pe an si atunci doar din obligatie.De telefonat nu ii telefonez.Pentru mine ea e doar cea care l-a nascut pe sotul meu si nimic mai mult.Nu vreau sa o implic in cresterea copiilor.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
stoisor spune:
neata zuze
eu sunt mult mai optimista si cu mai mult chef de viata
asta si poate ca a fost prima noapte cand am dormit datorita zanei mele de la 23 la 6 dim neantoarsa ,binenteles a fost prima nopte
elle imi pare nespus de rau de atitudinea socrei tale si consider sa folosesti ignor si in cazul ei cat despre sot noi avem afacerea si e la fel ,am mai spus ...5 min cu Sara ,100 de poze si cam atat
ramonelu LA MULTI ANISORI FERICITI si tot binele din lume
ma ingrijoreaza si pe mine E coli asta....cum se manifesta imi spune cineva??dupa urina nu imi pot da seama pt ca luam b complex si e portocalie cu miros ciudat dar de la b complex e asa VA MULTUMESC PT INCURAJARI SI VA ROG MARE GRIJA CU PITICII CA E DE RAU DE NU
EI SUNT POFTICIOSO SI GURALIVI SI HAT SE INTAMPLA NENOROCIREA SI TRAG AER AIUREA
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
danonique spune:
Noi am iesit aseara la restaurant cu Vanessa.Pe Albert l-am lasat cu bunicii.Incercam sa facem mai multe activitati numai cu Vanessa sa nu se simta data de o parte de fratiorul ei.
poze albert
ginnette spune:
Neata fetelor, si eu la ,
Helene, am citit povestea cu "stresu" - stii la cine ma refer; eu zic s-o ignori pur si simplu - se va oftica cu siguranta; iar la partea cu dresajul ei, eu zic sa nu-ti bati capul ci pur si simplu sa-i interzici s-o mai ia in brate pe Eva .
Dar la printzesa fi mai blanda cu dresajul - cum s-o dresezi cand iti lasa buza de jos si ii apar lacrimi in ochi ?! (a mea sa face, cand stie ca e 'vinovata')
Cat despre IGNORE la sotz, vorba Monicai (doc): trebuie sa stie ca ii dai IGNORE; altfel, vorba ta, ii convine.
Darene, nici buburuza mea n-are cutele simetrice, la picioare; si am avut un stres mare, de m-am dus la eco si ortoped - e in regula.
Vali(honey), ce mi-a mers la suflet mesajul cu "sentimente"!.
Acum, sa ma "laud": aseara buburuza mea a avut 37.6; i-ambagat un supozitor pt copii cu Paracetamol (125g); dimineat acea 37.4.
Muci n-are, de harait/tusit nimik - doar ca se mai inneaca cu scuipat.
Am facut iar experiment: i-ampus laloc baldachinul si nu s-a mai trezit tzipand (in schimb s-a foit, cam de trei ori); deci, tzipetele sunt de la dintzi.
Tot de la dintzi sa fie si starea cu semi-febra?
Sa-i mai dau ceva sau e de-ajuns supozitorul?
Este posibil ca starea asta sa fie de la dinti?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
danonique spune:
GINNETTE eu cred ca febra e de la dinti dar mai bine urmareste cu atentie evolutia ei si daca vezi si alte semne mergi la medic.Eu am o prietena care credea ca baietelul face febra din cauza dintisorilor si el saracutul avea otita.
poze albert
danonique spune:
DARENE nu cred ca e vreo problema cu KHALED.Nici Albert nu are toate cutele simetrice.Pupici.
poze albert
ginnette spune:
quote:
Originally posted by danonique
GINNETTE eu cred ca febra e de la dinti dar mai bine urmareste cu atentie evolutia ei si daca vezi si alte semne mergi la medic.Eu am o prietena care credea ca baietelul face febra din cauza dintisorilor si el saracutul avea otita.
poze albert
O urmaresc, ca si mie mi-e teama; acum, eu am pipait-o (cat m-am priceput) la urechi - am apasat-o in spetele urechilor; se hlizea la mine; banuiesc ca dak era inflamata o durea.
Oricum, vine azi dr. O s-o controleze si ea.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ramonab spune:
Neata, am venit si eu la o cafea buna.
Va multumim pt felicitarile pt aniversarea casniciei noastre.
Miutza am tras un pic cu ochiul la pozele voastre si vreau sa iti spun ca ai o mandrete de fata.
Danonique e foarte bine ca ati facut o iesira doar cu Vanessa, e foarte important pt fratii mai mari sa stie ca nu au fost datai la o parte.
Stoisor ma bucur ca ti-ai mai revenit.Felicitari pt zana mica care a lasat-o pe mami sa se odihneasca.Sa o tina inainte.
Acuma legat de cresterea dintzilor sa va spun ce mi-a zis doctora cand am intrebat-o cu ce sa il dau pe bobo daca il dor gingiile. Mi-a zis ca doar sa ii dau sa roada orice sau inele de dentitie din acelea umplute cu apa care se tin la frigider.A zis ca ea nu recomanda sa il dau cu nimic in gura pt ca au doar efect de scurta durata si e si mai deranjant pt copil pt ca il face sa saliveze excesiv si ii si schimba gustul mancarii.Mi-a zis sa ma gandesc ce simt in gura dupa ce mi-a fost amortita maseaua la stomatolog, la fel simt si ei.
A zis ca doar si numai doar daca il vad ca se simte foarte rau sa ii dau vreo 3 ml de nurofen asa sa il calmeze.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV